Sådär ja..

Nu är jag klar med designen! Ingen större förändring direkt men nu ser den mycket bättre ut!


Hemma från stan

Var inne i Uppsala en stund och handlade lite saker med mamma. Det är ju rea nästan överallt så egentligen skulle jag kunna köpt mycket mer än vad jag gjorde, men jag måste spara pengar tills jag ska till Grekland i September! Köpte iaf en jeansjacka på Gina Tricot och ett par örhängen och ett nagellack på Åhléns. Skulle egentligen köpa ett turkos nagellack men jag såg först när jag kom hem att det inte alls var turkost, haha.
Nu ska jag fixa designen!





Det fick bli en snabb städning..

Jag städade bara det värsta, gör resten imorgon. Jag har väldigt litet rum så det tar inte lång tid innan det blir stökigt.. Men i höst eller vinter ska vi riva väggen mellan mitt rum och rummet bredvid så att jag får större rum. Det gillas!
Just nu sitter jag i sängen och gosar med Molle, katten. Han är jätte jobbig för han blir typ "över-gosig" bara man klappar honom, haha. Ska kolla runt lite på bloggtrafik.nu innan jag ska sova. God natt!

Btw, jag vet verkligen inte vad jag ska göra med min design! Den ser ju för j*vlig ut!

29 juni

Var och fika hos mina kusiner nyss. Eller nej, vi kom hem för över en timme sedan. Nu ska jag iaf börja städa mitt rum som jag skrev tidigare idag att jag skulle göra.. Jag vet inte varför men jag tycker att det är roligare att städa på kvällarna, haha.


Ska ut och sola nu

Måste ju passa på nu när det är så varmt ute! Måste föresten städa mitt rum och fixa mina naglar sen också så jag har inte tid att sitta här nu! Hörs senare!


,

Jag minns nu vad som hände, och allt kommer bli precis som förut. Det är alltid ditt fel.


I'm back home

Skulle seriöst dö utan musik! Sitter just nu och spelar bland annat dom här 3 låtarna om och om igen. I ♥ musik


Jason Derulo - In My Head


Cheryl Cole - Fight For This Love


IYAZ - Solo

Hoppas att alla har haft en bra midsommar, det har iaf jag! Jag har ju varit i Järvsö med en del av släkten.  Det blev en toppen midsommar med bad, spel, god mat, 5-kamp, minigolf, fotbolls-VM och massa annat skoj! Haha, låter helt galet men det var så himla roligt! Jag har ju endå varit där flera gånger enda sedan jag var liten så jag vet inte varför jag är såhär nu, haha. Nog om det nu.

Har suttit i bilen från 9-30 till 14.15 idag. Sjukt jobbigt trots att vi stannade 2 gånger! Fick så ont i benen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, haha. + att det var varmt. Var tvungen att gå upp tidigt imorse också för att vi skulle hinna städa och sånt. Men nu är jag iaf hemma. Riktigt tråkigt faktiskt, vill tillbaka till Järvsö! Men jag ska ju dit om tre veckor bara så jag får helt enkelt hålla ut tills dess!

Drar till Järvsö nu

Hörs på måndag!


Älskar Taylor Momsen's stil


Tisdag

Har haft fullt upp dom senaste dagarna så jag har inte haft tid till att blogga. Imorgon åker jag till Järvsö! Vi har stuga där så nästan hela min släkt (på mammas sida) ska upp dit över midsommar! Iaf, i söndags sov Ida hos mig. Vi kollade på Dear John. Älskar filmen! & Channing Tatum är galet snygg! ;) Igår kväll var jag på hundkurs med Bella, det gick bra faktiskt.

Btw, min header är bara tillfällig. Någon som vill hjälpa mig att göra en ny? :)
& bilden är föresten från Turkiet 2008.

Gammal bild på Bella.


Fjällnora

Börjar bli trött på det här! Det hände typ exakt samma sak som i inlägget jag skrev igår kväll, skulle precis publicera ett inlägg så hängde datorn sig så jag var tvungen att kryssa ner allt..

Iaf, var ju i Fjällnora idag. Klättrade en höghöjdsbana, både roligt och läskigt eftersom att jag är ganska höjdrädd. Det fanns två banor att välja på. Filip och Markus klättrade den låga, 5 m (?), jag och pappa körde den höga som var 10 m (14 m på vissa ställen). Det tog ca 1 timme att klättra hela banan så man fick jätte ont i händerna, det enda man kunde hålla sig fast i var rep och vajrar. Slänger in några bilder från dagen! 



Åker till Fjällnora nu

Hörs senare!

'Suck'

Hade skrivit ett inlägg som jag precis skulle publicera när internet dog. Blir så irriterad på sånt här!

Sitter iaf hemma hos pappa och lyssnar på musik. Synd bara att högtalaren inte fungerar så jag måste använda några gamla som är sämst ljud i. Blir galen på att jag inte vet hur man lägger upp låtar på bloggen UTAN någon j*vla musikvideo. Finns ju inte ens någon sida som beskriver hur man ska göra.. Någon som vet?
Måste verkligen fixa min header också, den jag har nu är bara tillfällig. Bilden är från Turkiet 2008. Ska ut en sväng nu, hörs senare!


I love my camera


Nej, det blev inge bad för mig. Gick ut och fotade istället, på något sätt blev bilden suddig när jag redigerade bort halva.


Hemma igen

Kom nyss hem, är helt slut! Sov nästan ingenting inatt och idag tvättade jag Ullis bil. Som var sjukt jobbigt för det var verkligen varmt ute och det var typ små prickar på bilen som inte gick bort. Vi provade med massa olika medel men inget funka typ. Men den blev ren till slut iaf. 
Så nu när jag kommit hem tänkte jag bada i poolen, som jag inte gjort på hela sommarlovet för det har varit pissväder. Men jag vet inte om jag vågar göra det.. Blonderade ju håret för en vecka sedan, och jag vill verkligen inte att mitt hår ska bli grönt av kloret. Ska iaf ut nu, hörs senare!


Hos mormor och morfar

Tog bussen in till Uppsala ca kl. 13, där jag tog en statsbuss till Gränby Centrum för jag skulle byta storlek på en ring som jag fick i konfirmationspresent. Nu sitter hemma hos mormor och morfar med Ullis, min moster, och min kusin. Vi är hundvakt till deras hund för dom är på sån där båtkryssning. Kommer vara här tills imorgon. Skriver mer då!

15 juni

Har målat en utav väggarna på vedboden idag. Fasst jag målade bara lite mer än hälften av väggen. Fick ont i armen till slut. Haha, och nej jag är inte klen men jag målade i typ 3 timmar, så det blev jobbigt. Det var ju inte det bästa vädret heller. Det har inte varit en enda solig dag på hela sommarlovet faktiskt. Jag vill ju att det ska vara varmt så jag kan bada i poolen! Tänker nog inte bli målare, som pappa, när jag blir stor iallafall ;)


Kommer bara att använda den här bloggen

Skapade en ny blogg för jag gillade inte namnet på den gamla. Har fortfarande kvar den andra bloggen men jag kommer bara att använda den här.

RSS 2.0