271111

Första advent. 4 dagar till första december. 27 dagar till julafton. Tiden går verkligen fort, känns som att det var igår som sommaren tog slut. Har jobbat på Coop Konsum från 14-19 idag, bjöd på skinksmörgås och julmust. De var pyntat i affären och julmusik spelades, riktigt mysigt. Dessutom har ju första snön kommit under dagen, passande eftersom att det idag är första advent. Kom i alla fall hem nyss och då var det adventspyntat i hela huset. Mysfaktor på hög nivå. Nu ska jag slå på en film. Hoppas ni haft en bra dag föresten♥

Brave new world

Intervjun har faktiskt gått mycket bättre idag och det börjar till och med bli roligt att göra det! Imorgon blir det hård körning så att vi blir klara med allt, i så fall får vi nog vara lediga på fredag. Så "hard work work" är det som gäller. Som jag skrev i inlägget under firade vi farmor igår. God mat på Peppar peppar och mycket skratt blev det! Ojojoj, fick ärligt talat ont i käkarna för att jag skrattade så mycket! Var tvungen att stanna kvar i skolan 2 timmar efter att vi slutat idag för att jag skulle skriva ett prov. Var helt slut efter att vi intervjuat hela förmiddagen så jag somnade under tiden jag satt och väntade haha. Har sovmorgon till 1 imorgon i alla fall vilket inte känns helt fel om man säger så. Lite osammanhängande text kanske, kan bara skylla på att jag är trött, tröttare, tröttast. Avslutar med några vackra bilder från veckan, jag vet att ni älskar våra snygga västar btw.


Just chillin in my ziperall


Go'kväll eller något sånt. Har precis blivit klar med en fet uppgift, som för övrigt var jobbig as hell, så nu ska jag bara skriva ut den och sen är allt klart! Känner mig duktig nu. Intervjusaken gick väl inte så där jätte bra direkt, vi lyckades åka till dom platserna där det i princip var dött på folk. Aja, på't igen imorgon bara! Ska fira farmor imorgon också tillsammans med släkten på restaurang, så det blir i alla fall roligt. Nu börjar Ensam mamma söker så jag ska kika på det med mi madre nu! Ciao amigos


You're gonna be the one that's broken


Ska alldeles strax gå till bussen men jag tänkte att jag skulle hinna med att skriva ett litet inlägg innan. I lördags var jag ju som sagt på öppet hus på våran skola och guidade, det gick helt okej ändå tycker jag. Det var rätt roligt faktiskt, vilket jag inte trodde. Så det var ju nice. Efter det åkte jag och kikade på en innebandymatch med Amanda och lite senare åkte vi även och kollade på bio, Breaking Dawn. Rätt bra film, men inte så bra som alla säger. Sen igår kom Ida till mig. Så jag har haft fullt upp i helgen. Ska ju även jobba hela veckan nu (intervjun ni vet) och på söndag ska jag iväg och jobba på min morbrors affär. Antar att jag kommer att vara rätt slut efter den här veckan.


I can't make up my mind


foto och redigering: jag

Blir galen på mig själv!! Kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska blogga här på blogg.se eller på devote.se. Kollade nyss igenom alla inlägg jag skrev på devote och kände direkt att jag ville tillbaka dit. Men jag vill samtidigt vara kvar här. Har redan tröttnat på min design så OM jag stannar här gör jag i alla fall om den. Aja, får se hur jag gör i slutändan.

Idag har jag inte gjort någonting alls nästan, är ju ledig. Har egentligen massa att göra så varför sitter jag framför datorn för? Okej, ska bara skriva klart det här och sen sätter jag igång! Förutom att jag har två uppgifter (från skolan) måste jag även damsuga hela huset och städa mitt rum. Kul, nej. Varför ska jag alltid skjuta upp allt i sista sekund? Det är ju idol ikväll också, då har jag någonting att se fram emot medans jag gör allt tråkigt som måste göras. Tycker fortfarande att Moa ska röstas ut, kom igen Sverige, a little help here. Rösta inte på Moa, hon kan inte sjunga, capish? Imorgon ska jag ju till skolan också. Våran klass ska guida på öppet hus. Är inte taggad, inte det minsta. Dessutom ska vi ju intervjua på bussar hela nästa vecka. Vi är bara ettor, hallå! Varför måste vi få alla "uppdrag"? Aja, får göra det bästa av det. Ha en awesome fredag, pussss.


151111

Tjaaaaa. Idag är en bra dag! Har varit allmänt glad hela dagen och vi fick reda på att vi inte behöver gå i skolan varken torsdag eller fredag denna vecka och imorgon ska vi på ett studiebesök och sen slutar vi! Dessutom så ska vi göra en "intervjusak" på stadsbussarna hela nästa vecka så då kommer vi inte heller att vara i skolan och vi har bara halvdagar! Känns jäkligt bra. Så imorgon efter studiebesöket tar jag helg, hur awesome är inte de? Dock så ska jag gå ut i kylan och stå och vänta på en buss till dansen om drygt en halvtimme, inte så sugen direkt. Aja, vi har uppvisning snart så jag är så gott som tvungen att gå på dom sista träningarna. Vänta vad är det jag säger? Jag älskar att dansa! Är nog lite lat idag bara hehe. Måste springa ner och käka något nu innan jag ska till bussen! Ciao


Har lite brist på nya bilder at the moment så jag bjuder på denna goding! Ingen slår våran humor! Finare vän får man leta efter.♥


I'm wide awake, It's morning

Jag undrar en sak... vad gör jag uppe så här tidigt en helgdag? Det måste vara något knas med mig alltså. Dem senaste dagarna har jag varit jätte morgonpigg. Men det är väl skönt på ett sätt för då blir det inte lika jobbigt att gå upp tidigt på vardagar när jag ska till skolan. Aja, nu sitter jag och kollar på reprisen (?) av EMA's 2011, det är någon hyper kille på tv nu haha. Dålig humor jag har. Tror nog att jag måste avsluta det här inlägget nu innan det spårar ur, ska i alla fall iväg och kolla på brorsan när han tävlar senare idag. Ha det bäst!

Det här är typ min humor just nu, hahaha!


101111

Kom hem från skolan för ett tag sen och ligger nu och kollar på bonde söker fru. Vi har haft både matteprov och en...ja vad heter det...får väl kalla det prov de också då. Hur som helst, har inte fått mycket sömn inatt heller. Jag höll på med en novellanalys igår kväll och det kändes som att jag aldrig skulle bli klar. Min hjärna var inte riktigt med mot slutet så jag gav upp och gjorde det sista imorse. Sen vaknade jag också på natten av att ha drömt en hemsk dröm, låg och skakade när jag vaknade och vågade inte somna om. Usch, vad konstigt man kan drömma. Jag måste nog sova en stund innan jag ska iväg till dansen. Skönt att det är fredag imorgon i alla fall! Har inget mer att skriva nu så jag avslutar med en låt som jag verkligen fastnat för, har den på hjärnan och går runt och sjunger på den hela tiden!



No one is too old for fairy tales


Champagne for my real friends, real pain for my sham friends

4/11: Kom precis hem efter att ha varit hos farmor en stund. Gick dit med brorsan för att lämna några grejer och vi blev bjudna på Ben & Jerry's! Filip gick hem igen och vi cyklade till kyrkogården och tände ljus vid farmors pappas (tror jag) grav. Efter det cyklade vi hem till henne igen och jag gick hem. Så nu ska jag plugga lite innan jag ska knalla vidare till bussen, ska på bio med Amanda! Härlig fredag det här! Helgen är dessutom fullsmockad så jag kommer nog inte att hinna blogga något mer den här veckan. Ha det bäst så länge!

Igår skrev jag ut några bilder som jag själv fotat som jag ska sätta in i ramar och som sen ska upp på väggen, bilden nedan är en utav dom.


RSS 2.0