29 april 2011

Usch vad trött jag är. Skolan idag gick endå ganska fort, hade inga jobbiga lektioner alls faktiskt så det var skönt det. Efter skolan åkte jag hem till Amanda. Vi gjorde inte så mycket förutom att vi kollade på gamla Andra Avenyn avsnitt. Efter kl 17 åkte vi ner till idrottshallen för att kolla på hennes syster som hade dansuppvisning fast jag tror att vi kom lite sent för vi hann bara se någon minut. Efter det gick jag hem till pappa och käkade kebab med brorsan.

Har haft ont i magen hela dagen, jätte jobbigt. Vill bara hoppa ur skinnet så att det försvinner någon gång haha. Orkar verkligen inte längre, har haft ont i magen i snart 3 dagar, i sträck! Och det vägrar att försvinna. Inte hjälper det att ta tabletter heller. Nej, nu ska jag inte klaga mer. Går och lägger mig i soffan och kollar om det är något bra på tv istället. Ciao


27 april 2011

Dagen har gått rätt fort faktiskt, men jag tycker att det är skönt med sådana dagar. Ligger just nu i sängen med datan i knät och bara slappar. Det funkar de också ;) Nej, måste ta och göra något annat nu känner jag.

Idag fyller mami år så Anders ska köpa med sig kinamat hem, mums! Älskar kinamat! Nu ska jag springa ner och slänga ihop en kladdkaka som vi ska ha till fika senare. Gillar inte att baka men mamma fyller ju år! Grattis mamma! ♥


Nicki Minajs nya låt. Ganska bra faktiskt!

26 april 2011

Hej på er! Det var länge sedan nu. Har i alla fall njutit av påsklovet till max. Som jag skrev tidigare så åkte jag upp med familjen till stugan och firade påsk där med hela släkten, på mammas sida då. Vi hade galet kul och dagarna bara flög iväg, vilket var synd. Skolan började ju idag, kändes helt värdelöst om jag ska vara ärlig. Vill ha lov, lov, lov. Längtar till sommarlovet! Det enda bra med den här dagen var att jag fick reda på att jag fick MVG på religionsprovet. Happyface!

Föresten, igår kollade jag på två jäkligt bra filmer. Båda var svenska ungdomsfilmer, Älska mig och Fjorton suger hette dom. Blev helt fast i Älska mig, har nog aldrig sett en film som berörde lika mycket som den. Jag tycker verkligen att ni som läser det här ska ta och kolla på dom filmerna, de finns på youtube. Såg faktiskt även om Älska mig idag för att den var så bra. Har inte så mycket mer att skriva än det här så jag avslutar det här inlägget med trailers på dom båda filmerna. Ha det bra allihopa!

Fjorton suger trailern var väl sådär men jag lovar, den är rätt bra!


16 april 2011


foto: weheartit, collage: jag

Sitter hemma hos pappa helt ensam. Hela familjen är iväg på pingis sm i Varberg och jag skulle ju egentligen åka med Amanda till Norrland idag men det blev inte så pga vädret. Känns ju inte så där jätte kul direkt, hade sett fram emot det. Jaja, det blir väl så att jag får följa med familjen till stugan och fira påsk där med släkten istället. Men det är roligt det också. 

Igår åkte jag hem till Amanda efter skolan och oj den här gången kan jag säga att jag skrattade så mycket att jag började gråta! Haha, börjar skratta bara jag tänker på det. Idag har vi mest varit ute hela dagen i det härliga vädret. Vi solade på förmiddagen och sen körde vi fyrhjuling också. Riktigt kul! Längtar ihjäl mig tills det blir riktig sommar! När man kan bada och sola och allt sånt där!

Blir väl hämtad här vid 11 ikväll, då åker jag till mamma. Nu ska jag gå och göra något att äta, börjar bli hungrig. Ha det bra!

Stay strong when everybody wants you to fail.

Har precis cyklat en stund på träningscykeln framför teven så nu ska jag hoppa in i duschen. Men först tänkte jag skriva ett litet inlägg hade jag tänkt. Vi grillade för första gången i år idag och vi åt till och med ute på terassen, eller vad man ska kalla det. Det var riktigt mysigt i alla fall. Man känner att sommaren är på väg nu.

Ja, söndag är det idag ja. Brukar nästan aldrig göra något speciellt på söndagar, bara vara hemma och ta det lugnt. Men det kan vara skönt ibland endå. Måste dock sätta mig och skriva klart min berättelse som ska in på tisdag plus att vi har no-prov imorgon så det måste jag också plugga till. Jag har en känsla av att veckan som kommer kommer att bli väldigt stressig och jobbig. Det är rätt mycket i skolan och sen har jag ju dansen också. Men den veckan har i alla fall något bra att komma med för på fredag åker jag med Amanda till deras stuga i Norrland! Precis som förra året, och då hade vi verkligen sjukt roligt så det kommer nog bli minst lika roligt i år också hoppas jag. Nej, nu måste jag duscha. Ha det bra!


Beverly Hills 90210


Håller nästan på att ramla av stolen för att jag är så trött. Men hallå, klockan är 21.30 och det är helg. Vad är det med mig? Äsch, jag lägger mig och kollar på Beverly Hills 90210 istället. Älskar allt med den serien! Älskar att den är "gammal", älskar modet, älskar personerna. Ja allt! Kommer säkert somna direkt så godnatt på er.

9 april 2011


Hej på er!
Har precis damsugit och svabbat HELA huset så jag känner mig duktig nu! Egentligen skulle pappa göra det men jag erbjöd mig att göra det istället, för lite cash ;). Men jag ska ju endå spara ihop till en kamera så jag måste ju börja någon gång om jag ska ha råd med kameran. Nu sitter jag och dunkar musik! Hittade ett galet bra album på spotify!

Som ni lär ha förstått så sov jag hos Amanda igår. Vi åkte bussen hem till henne direkt efter skolan. Föresten, vi hade nationella i engelska igår också, läs- och hörförståelsen var det då. Det gick nog bra för mig, det kändes riktigt bra i alla fall! Hur som, när vi var hos Amanda gjorde vi inte något speciellt men vi hade jäkligt kul endå. Haha, vi skrattade typ hela tiden! Så det var riktigt kul! Juste, vi blev sugna på godis så Amandas brorsa skjutsade oss så att vi kunde köpa godis, jätte snällt av honom! På vägen hem dunkade vi musik i bilen och självklart så skrattade vi då också ;) Haha. När vi vaknade i morse hade båda jätte ont i ryggen för att ingen ville ta upp stor plats i sängen så vi låg helt spikraka hela natten. Haha, låter helt sjukt ju.

Ja det var väl allt jag hade att skriva nu, hoppas att ni andra också hade en härlig fredag! Nu ska jag kika på några bloggar och fortsätta dunka musik! Det är bra att man har sitt rum nere i källaren så att ingen störs av att man har hur hög volym som helst. Kisses


Pictures of you, pictures of me



Haha, sjukt att man kan skratta så mycket att man nästan börjar gråta av bara några bilder! Älskar dig vännen♥

8 april 2011


Sitter hemma hos Amanda och vi ska alldeles strax slå på When in rome! Och såklart så har vi köpt massa gott också, tjockisar som vi är ;) See ya!

6 april 2011


Hej på er! Hoppas att ni mår bra, det gör i alla fall jag. Har gått runt och haft huvudvärk lite då och då den senaste tiden men det är inget jag dör av direkt. Bara det inte blir värre så är det okej. På bilden ovan ser ni en utav tröjorna jag köpte i lördags, inte den bästa bilden kanske men man knyter den i bak så blir den lite pösig. Den är väldigt skön! Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats eller rita en bild till bilden, det blir nog ritningen faktiskt, känns mer lockande än att sätta sig och skriva en uppsats. Ha det bra!


5 april 2011


Sitter och kollar på Beverly Hills just nu, ska nog skriva lite på min uppsats alldeles strax. Lite senare idag ska jag till mina kusiner så jag är inte hemma så länge till. Har inget speciellt att skriva men det kan ju vara trevligt att skriva något inlägg lite då och då, annars är det ju ingen mening med att ha en blogg. Men som ni säkert har märkt så har jag noll inspiration nu för tiden, det är därför uppdateringen inte är den bästa. Nej, gud vad jag babblar på om massa onödigt. Sluta Julia. Haha dom flesta har väl endå slutat läsa för länge sen ;) Men vi hörs hörrni! Ha det bra! Kisses

4 april 2011


Jag är så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Håller på att somna hela tiden. Missade bussen imorse gjorde jag också. Seriöst, skolan tar kåååål på mig! Orkar verkligen inte gå upp innan 7 VARJE morgon. Är alltid helt slut efter jag varit i skolan. Så nu tänker jag inte ligga här i sängen med datan utan jag måste hitta på något så att jag blir lite piggare. Jag kan ju inte sova 7 på kvällen liksom. Ska nog köra Wii fit en stund och sen ta en dusch, det borde väl göra mig något piggare i alla fall. Vi hörs! Kisses


Lyssna på den här låten hörrni, det är Willow Smith's nya låt 21st century. Refrängen är rätt bra faktiskt. Jäkligt ball tjej också måste jag säga.

Crazy chic


ph: H&M


Black Cheap Monday


Som sagt så shoppade vi igår och jag fick med mig ett par svarta Cheap monday jeans från Weekday! Har letat ihjäl mig efter ett par snygga svarta jeans efter att jag fick lov att slänga mina gamla som var för utslitna för att att använda. Dock så prövade jag i alla fall 10 par byxor innan jag hittade rätt storlek, haha. Köpte även bikinin på bilden ovan och två tröjor. Brukar väldigt lätt ångra mig när jag köper kläder men jag är nöjd med allt jag köpte igår! Har gjort en ny kategori här på bloggen också, julia shoppar/nytt.

Har precis städat hela rummet, bara damsugningen kvar. Förstår inte varför det alltid ska ta en sån himla lång tid för mig att städa... Måste vara för att jag håller på med massa annat samtidigt. Men nu ska jag bara slappa hade jag tänkt, man måste ju ta vara på helgen. Haha kanske inte det roligaste man kan hitta på men jag tycker att det är skönt att bara ta det lugnt på helgerna eftersom att jag är så sjukt skoltrött. Ikväll är det ju Bachelorette också, det får jag inte missa! Kisses

Hemma efter en heldag på stan!

Kom nyss hem från en heldag på stan med Ida! Och som jag skrev tidigare idag så shoppade vi och gick på bio efter det, No strings attached blev det! Filmen var lika bra som jag trodde att den skulle vara. Det var riktigt skönt att slå sig ner i biostolen efter att ha gått runt och kollat i nästan alla affärer kändes det som, måste säga att det är riktigt jobbigt att hålla på att pröva massa grejer, speciellt när man har converse och en jacka som tar ett år att knäppa och allt vad man ska göra. Vi blev rätt trötta av att gå runt i affärerna så först käkade vi på Cupido, åt min favoritsallad där! Hann även med att ta en fika innan bion också, men egentligen bara för att vi hade massa tid över och inte orkade gå mera ;). Men vi hade riktigt kul endå. Hände en hel del roliga grejer faktiskt haha. Nu tänker jag slå mig ner i sängen och kolla på Beverly Hills, är helt slut efter den här dagen! Kisses


2 april 2011

Drar iväg till stan med Ida nu, det blir shopping och bio! Ha en bra lördag allihopa! Slänger in en låt så att det här inlägget inte blir allt för tråkigt.


Min fredagskväll


Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna.

Nu ska jag mysa ner mig i min onepiece-pyjamas (som jag så snyggt kallar den haha) med ostbågar, grönsaker och dip framför Bachelorette. Missade nämligen premiären så hade tänkt att kika på det nu! Började kolla på Talang, värdelöst program. Haha tycker bara synd om dom som inte går vidare. Nej, nu: Bachelorette! Tjingeling

1 april 2011


Hej på er!
Äntligen är det fredag, känns riktigt skönt! Kommer äntligen att få sova länge imorgon, sommartiden tar kol på mig, haha. Hade so-prov i skolan idag, som nog gick bra. Kändes bra i alla fall. Fick också veta resultatet på no-provet (nationella), och även det gick bra! Har varit ovanligt glad hela dagen idag faktiskt, förutom när mamma lurade mig att min tv gick hade ramlat ner från själva ställningen som håller teven uppe på väggen.. Haha, har nog aldrig gått på ett april-skämt förut, men någon gång måste väl vara den första, right? ;)

Imorgon ska jag kanske in till stan med Ida, får se hur det blir. Annars får jag väl ta och hitta på något annat skoj. Nej, nu ska jag springa ner och käka tacos, det är ju fredag för sjutton! Slänger upp något inlägg lite senare ikväll. Ha en härlig fredag nu!


RSS 2.0