Följ med mig...

...till devote.se där jag numera kommer att befinna mig. Det tog inte mer än en dag att bestämma mig för vart jag skulle blogga hädanefter. Devote är mycket, mycket enklare och jag tror faktiskt att det kommer att passa mig som handen i handsken ;). Så fortsätt gärna att följa min blogg, fast på ett annat ställe. Fet länk till min blogg på devote kommer här HÄR och HÄÄÄÄÄÄÄR! Puss

Some thoughts

Hejsan, hoppas att allt är bra med er. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu känner jag och då kan man ju tycka "nej men skriv inget inlägg då", men jag behöver skriva av mig lite. Som sagt, vad vet jag inte än men det kommer väl. Kan börja med att berätta om den här dagen lite snabbt. Andra dagen på gymnasiet: lärare och annan personal presenterade sig, vi gick igenom regler osv, åt lunch i ena skolmatsalen för första gången, hade någon slags tävling i gymnastiksalen tillsammans med alla andra ettor. Ja, det var nog allt som vi hunnit med idag. Imorgon ska vi iväg till slottet och ha picknik mm.

Jag vet dock inte om jag gjort rätt gymnasieval. Blir allt mer osäker för var dag som går, ja för var timme som går nästan. Det egentligen ända problemet är att jag inte vet VAD jag vill gå för linje annars. Det är så himla svårt det där, hur ska man veta att man valt rätt? Jag försöker klura ut fördelar och nackdelar med den här linjen men det bara går inte. För jag vet ju nästan ingenting än. It makes me crazy. Så mycket kan jag säga. Går bara runt och tänker på vad och hur jag ska göra. Men jag kommer inte fram till någonting. Tror ändå att jag måste ge denna linje en chans först. Ja, så får det bli. Jag ger det några dagar och ser hur det känns därefter.

Så bra, nu var det löst. Eller inte. Tänker i alla fall inte tänka något mer på det just precis nu.

Föresten, klicka här! så kommer ni till min nystartade blogg på devote.se. Jag kommer fortfarande att använda den här bloggen och jag skapade endast ett konto på devote för att se vilken sida som är bäst. Blogg.se strular så mycket så jag tänkte prova något nytt. Får se vad jag väljer så småningom. Men som sagt, jag kommer att använda båda bloggarna, men det är bara tillfälligt tills jag bestämt mig. Dock så har jag inte haft tid att fixa designen där och det finns hitintills bara ett inlägg där. Men när jag får tid över så ska det ändras!

The trick is to keep breathing

Sista dagen på sommarlovet 2011. Känns väl sådär om ni frågar mig. Har faktiskt inte känt att det ska bli jobbigt att börja gymnasiet någonting än, förrens idag. Eller jobbigt är kanske fel ord men jag börjar i alla fall bli mer och mer osäker på om jag verkligen valt rätt linje. Vet inte riktigt om det passar mig. Men det blir säkert bra ändå, hoppas jag.

Dagen tillbringade jag tillsammans med en del av släkten på en båt, till Åland och tillbaka. Det var faktiskt riktigt roligt! Förutom att jag blev åksjuk eller något liknande. Men det var inte så farligt ändå. Har en hel del roliga bilder från dagen men dom får jag visa en annan dag. Har inte riktigt tid just nu känner jag. Får väl se när jag hinner blogga nästa gång för som sagt, skolan börjar ju imorgon. Alla ni som ska börja gymnasiet imorgon (eller vilken skola som helst för den delen), hoppas ni får det bra och lycka till!

En bild från idag (Filip, mormor & jag)

Pancakes for breakfast


Idag fick det bli pannkakor till frukost. Eller lunch, whatever. Amanda sov här igår och är här nu med. Vi har inte träffats på länge så det var roligt! Kommer bli riktigt tråkigt att vi inte ska gå i samma klass längre, som vi gjort sedan 3an. Man har aldrig tråkigt med den tjejen kan jag tala om. Haha, ingen slår våran humor. Får se vad jag hittar på när hon åkt hem. Satt och redigerade massa bilder igår innan hon kom hit så det kommer nog upp några bilder senare idag. Puss

Weeks go by like days

Ligger just nu framför datorn i soffan och bara tar det lugnt, vilket behövs efter dom här dagarna. Att sätta ihop möbler, städa och rensa bort allt man inte vill ha tar verkligen på krafterna. Men nu börjar mitt rum likna ett "riktigt" sovrum. Det är mycket kvar men jag börjar gilla det redan. Jag ska visa före- och efterbilder när allt är helt klart. Det som saknas nu är en ny tapet (ibland kan det vara bra att ha en pappa som är målare), jag har själv valt den så det kommer bli awesome. Ska införskaffa mig en ny garderob också då jag slog sönder min gamla (för att den var trasig alltså). Sen är det bara lite smågrejer kvar som att sätta upp hyllor, lampor, tavlor mm.

Känner mig helt slut. Vaknade även med en hemsk huvudvärk imorse. Hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk igen. Jag som precis blivit frisk. Skolan börjar ju igen på onsdag och då vill jag verkligen inte vara sjuk. Inte för att jag gillar skolan men man vill ju inte missa första dagen på gymnasiet. Usch, vill helst inte tänka på skolan. Jag gillar sommarlov. Föresten, vart har sommaren tagit vägen?? Ska det bli höst redan? Känns som att sommarlovet har tagit slut bara så där. Känns som att vi bara varit lediga i någon vecka.


12 augusti 2011


Min kropp orkar verkligen ingenting mer idag. Två dagar på ikea i rad har det blivit, vilket orsakat den dåliga uppdateringen. Håller på att göra om några rum här hemma hos pappa så idag har vi handlat en hel del nya möbler mm. Dagens Ikea-besök tog väl ca 3-4 timmar. Vi tänkte när vi kom dit att "två vagnar räcker". Men oj så fel vi hade, för vi kom ut med fem st. Dessutom var vi bara två personer så det var lite kämpigt att dra vagnarna. Innan Ikea var vi även förbi sopstationen och kastade massa gamla saker. Har lyckats sätta ihop en bäddsoffa helt själv så nu ska jag inviga den. Skriver mer imorgon istället för nu måste jag sova känner jag.

Korsörhänget


Så här ser korsörhänget ut som jag köpte här om dagen. Jag gillar det!

10/8: Har ju varit hos tandläkaren idag och det gick bra. Hade inget hål som tur var, hade bara bitit av en liten tandbit men det fixade tandläkaren snabbt. Lite senare åkte vi till Enköping och fixade ID-kort, inget jag rekomenderar. Att ta kort där jag gjorde det alltså. Vi åkte till en proffs-fotograf, eller vad det nu heter, och tänkte att det måste ju bli bra. Men inte då. Har aldrig sett något fulare kort ska ni veta. Hon kunde då inte fotografera! Både jag och mamma var arga när vi åkte därifrån. Otrevlig var hon också. Men strunt samma, inget att irritera sig över egentligen. Det är hon som förlorar på det. Var inne på några affärer också och köpte lite små saker. Har inte fått lönen än så jag köpte bara sånt jag verkligen behövde. Hittade föresten världens finaste jacka som jag bara måste köpa!! Snart kommer min moster med familj hit så vi ska väl fika antar jag. Ska försöka hinna städa mitt rum innan så jag får nog lov att sätta igång nu.


Browniemuffins




Har övat på mina bakkunskaper idag, det blev browniemuffinsar med hallonsmet. Tog väldigt lång tid att göra men å så gott det blev! Och kameranörd som jag är så var jag tvungen att fota mina små mästerverk. Imorgon ska jag först till tandläkaren kl 10 och efter det ska jag och mami fixa ID-kort till mig. Snart, snart, snart får jag börja övningsköra! Nu: Melrose Place.


8 augusti 2011


Har varit inne i stan med min fina vän Amanda idag. Vi kikade i affärer, själv köpte jag ett par korsörhängen som jag har letat efter hur länge som helst. Har känt mig väldigt sugen att beställa ett par från olika smyckes-sidor men det har aldrig blivit av eftersom att det har varit så dyrt överallt. Tycker inte att ETT örhänge är värt 150 kr, hur mycket jag än har velat haft det. Men i alla fall, idag hittade jag ett par som kostade endast 49 kr. Eftersom att jag inte fått mina pengar från sommarjobben än så har jag inte råd att shoppa just nu, därför köpte jag bara det. Och jag köper hellre en sak som jag är riktigt nöjd med än flera grejer som jag är halvnöjd med, sådant som man bara köper för att man har pengar liksom. Vi hann med en fika på Wayne's Coffee också innan vi gick mot bussen. Drack världens godaste smoothie där! (Ps. bildernas dåliga kvalité beror på att dom är tagna med mobilkamera)

7 augusti 2011


Foto: jag
Kom hem från Österby Bruk för inte så länge sedan. Har varit på bilbingo igen. Vann dock inget den här gången, men var jäkligt nära flera gånger. Man kan ju inte vinna alla gånger. Tyckte att det var roligt ändå. Det var mysigt när det regnade också. Har saknat regnet lite grann i sommar faktiskt. Sommar i all ära men jag måste säga att jag längtar till hösten. Då man kan sitta inne och bara mysa framför en bra film. Hur konstigt det än låter, men jag älskar att gå runt i varma halsdukar, tjocka jackor och vantar. Nu ska jag gå upp och äta middag, sen middag.

Pictures from yesterday




Här är några bilder från gårdagen då vi firade min kusin. Fick inte riktigt till bilderna pga ljuset där. Har inte helt lärt mig kameran än. Men det kommer väl så småningom hoppas jag. Orkar heller inte redigera varenda bild som ska upp här på bloggen, det tar för lång tid. Men tills jag har blivit bättre vän med min kamera så får bilderna vara lite halv-bra.


Ny design

Hej på er! Har precis ätit pannkakor med syskonen och nu sitter jag och fixar lite med designen (ni som har försökt komma in på min blogg tidigare idag har ni nog märkt att jag haft lösenord, men det var bara tillfälligt då jag höll på med designen). Den är inte riktigt klar än, lite bilder i menyn ska bytas och jag ska lägga till info också. Blev faktiskt nöjd med den här designen. Den är enkel men ändå snygg! Hope you like it too. Men som sagt, den är inte riktigt klar. Får ta och fixa det senare idag för nu ska jag ut till poolen igen och njuta av vädret! Föresten, om ni inte ser någon förändring eller om det ser knasigt ut någonstans, klicka på F5.

Update: Sådär, nu ska i princip allt vara klart med den nya designen. Dock så har jag ändrat bredden på bloggen så alla bilder i tidigare inlägg är för små. Men det får ni stå ut med, orkar inte sitta och ändra alla inlägg. Har även lagt till en kategori: Outfit. Det är ganska dåligt med inlägg där nu men det är bara för att mina "outfit-bilder" tidigare har legat under kategorin Fashion. Där jag nu bara kommer att skriva om mode & inspiration (som även kategorin numera heter: Mode & inspiration).

Nu fick det bli ett sånt här tråkigt inlägg utan bilder som jag lovade att jag inte skulle göra framöver. Men jag tänkte bara informera er lite!

4 augusti 2011


Ska alldeles strax iväg och fira min kusin som fyller 20 år idag. Känner föresten 3 st som fyller år idag, bla min vän Ida, så grattis till er alla! Hur som, vet inte riktigt när vi kommer hem men om det inte blir allt för sent så hade jag tänkt att fixa designen. Vet exakt hur jag vill att den ska se ut så det gäller bara att få till den. Men det borde ju inte vara något problem direkt. Jaja, tar med kameran så förvänta er bilder. Jag vet att jag nästan aldrig lägger upp bilder när jag skriver att jag ska det men jag ska bli bättre på det, promise. För hur kul är det med en blogg utan bilder?

Inspiration: LISAPLACE


Blir alltid lika avundsjuk på denna tjejs utseende varje gång jag kikar in på hennes blogg. Trots det kan jag inte låta bli att göra det. Älskar hennes stil. Helt klart värt att kolla in hennes blogg: KLICKA HÄR

Every picture tells a story


Skrev ju att jag skulle lägga upp bilder från när vi var uppe vid stugan så här är dom. Dock en dag försent, får skylla på att jag varit sjuk. Njut lite extra när ni kollar på bilderna för det tog mig en evighet att redigera alla bilder och sedan lägga upp dom här. Ibland orkar jag verkligen inte med blogg.se, alltid något som krånglar känns det som... Först hade jag gjort 2 st collage som tog en väldans tid att göra, när jag väl skulle lägga upp dom här på bloggen fungerade det inte. Vet inte varför. Då fick jag göra flera collage i picnik och då minsann funkade det. Dock blev det automatiskt fula mellanrum mellan varje collage när jag la upp dom? Någon som vet hur man får bort det? Hur som, nu är bilderna uppe så jag är nöjd.

Ska alldeles strax kila ner och äta middag, börjar bli rätt hungrig. Och efter det tänkte jag göra ett försök att få till designen. Ännu en gång. Tröttnar aldrig på att göra nya. Och blir dessutom aldrig nöjd med dom heller. Får se hur det blir den här gången, hoppas på det bästa!


Back in town


Foto: jag

Hola amigos! Är hemma igen nu. Har haft ännu en super helg uppe i stugan med släkten. Dock har jag lyckats blivit tok-förkyld. Usch, finns det något värre än att vara sjuk? Tror knappast det. Vi stannade vid Valbo köpcenter på vägen hem idag också. Kul med lite nya affärer. Imorgon tänkte jag kolla igenom de hundratals bilder som tagits under helgen så bilder kommer inte upp förrens imorgon. Visar även vad jag köpte idag då. Känner att ögonlocken blir allt tyngre för var minut som går så nu ska jag slå på Definitely, maybe. Kommer antagligen somna direkt. Sweet dreams!



RSS 2.0