Right now



Så här ser jag ut just nu! Snart kommer massa folk hit också. Gott nytt år!


Allmän info

Tänkte bara berätta att jag kommer att göra om designen på min blogg. Ska skaffa bas-mallen eller vad det heter. Anledningen till detta är att det har blivit något hel knasigt med min design, vet inte varför. T.ex när man klickar på en kategori så hamnar själva inläggen längre ner än vad dom egentligen ska vara, menyn hamnar långt åt vänster mm. Vill egentligen bara byta blogg, tycker inte alls om mitt bloggnamn och min design är ju inget att hänga upp på väggen direkt, men det tänker jag nog inte göra för man kan ju inte flytta över alla inlägg. Så nu behöver ni inte undra varför min blogg kommer att se knasig ut ett tag. Ha det bäst så länge!

Update:
Nu har jag en bas-mall, haha kan inte fatta att jag precis "raderade" hela min design. Tillbaka på ruta 1 som man brukar säga. Men i alla fall, nu får ni stå ut med denna design ett tag.
Ps. Bilderna är för stora så hela bilderna är inte med.

Fanny shirt


Älskar dessa skjortor! Har aldrig riktigt tyckt om skjortor men dom här var ju skit snygga! As ballt att dom är korta också. Den gröna/bruna skulle jag verkligen vilja ha! Finns på Gina Tricot, 249 kr.

Feathers by Gina Tricot



Har börjat tycka om fjäder-smycken. Gina Tricot har en hel del sådana smycken som inte är så dyra heller. Jag gillar dom grön/svarta örhängena, skit tuffa ju!


OBS! spoilers..

För er som inte har följt One Tree Hill så kommer detta inlägg vara dö trist att läsa. Bara så ni vet :p

För er som inte känner mig så vet ni nog inte att jag är ett stort fan av One Tree Hill
, har varit beroende av det i stort sett enda sedan första säsongen sändes på tv. Jag vet inte hur många gånger jag har sett om säsongerna 1-6. Men det var inte därför jag skriver det här inlägget. Som jag tidigare nämnt så fick jag säsong 7 i julklapp. Den säsongen har ju nyss slutat gått på tv och eftersom att man inte kan kolla på nya avsnitt på kanal5-play så har jag missat en hel del avsnitt. Men i alla fall, jag har precis kollat klart på säsong 7 och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Nej, jag överdriver inte.

Fan, varför skulle Quinn och Clay skjutas!? (förlåt till er som inte sett det än) Buhu, blir ledsen ju. Tyckte jätte mycket om dom! Vet inte ens om jag tänker fortsätta kolla på serien om dom dör. Eller jo, såklart jag kommer men usch det kommer bli jätte tråkigt ju! Jag kan ju lugna mig med att jag redan vet hur det kommer gå, tror jag. Nyfiken som jag är så kollade jag runt lite på google och då såg jag en bild på dom båda på ett sjukhus, BÅDA LEVDE! *happyface* Men man vet ju aldrig. Hoppas verkligen att dom inte dör!




29 december 2010

Good morning sunshines!
Jag ligger och kollar på One Tree Hill, säsong 7. Fick boxen i julklapp av mormor och morfar! ♥
Snart kommer Amanda hit också, vi ska ha filmkväll! Har inte träffat henne på länge så det blir kul!
Ni får ha en bra dag allihopa ♥


slumpad bild


28 december 2010

Hej på er!
Har varit i stan och kollat lite på mellandagsrean idag med mamma. Hittade en hel del faktiskt. Visar senare, eller imorgon. 



H&M: Spring Light


H&M's kollektion Spring Light är så snygg! Lite för somrigt för att använda nu men till sommaren kommer det vara perfekt! 


Lovely

Dessa linnen är sjukt snygga! Skulle vara så snyggt att ha ett par mörka jeans-shorts till dem! Jag gillar den gråa mest men eftersom att de bara kostar 99 kr/st så kommer jag nog ha alla 3 i sommar. Finns att köpa på H&M.


27 december 2010

Kom hem runt 21 igår, tåget var ca 25 minuter sent. Men det gjorde inget för när vi skulle åka till Åre var tåget över 2 timmar försenat, det var värdelöst att sitta på stationen så länge mitt i natten. Hur som helst så hade jag det i alla fall gryyymt bra i Åre! Man fick dock ingen julkänsla där, inte jag i alla fall. Men åå så kul vi hade! Nu: öppna julklappar. Hihi, jag har inte öppnat så många än eftersom att vi var borta över jul så idag kommer släkten hit till mamma så ska vi få paketen då. Det är inte alla som firar jul 3 dagar efter julafton, eller? :)


TIPS PÅ NYÅRSKLÄNNINGAR & SKOR

Från Nelly:


Från Bik Bok:

Från Topshop:


Här är även tips på tuffa skor som du kan matcha snyggt med dessa klänningar! Det är ju absolut inget måste, gör som du själv vill! Det här var bara några tips :)


DAG 10: DEN HÄR MÅNADEN

Den här månaden har nog varit den stressigaste månaden på hela året! Haha, fattar inte själv hur jag hunnit med allt som jag gjort. Det kommer att ta alldeles för lång tid att skriva ner allt så jag skriver det lite kortfattat.


Jag har haft två dansuppvisningar. Och såklart så har jag därför varit tvungen att ta mig till dansen varje tisdag för att träna. Jag bor 30 minuter från dansen så jag måste åka buss vilket har varit drygt eftersom att bussarna är försenade typ hela tiden på vintern.

Det var vi 9or som skulle hålla i luciatåget i år så vi har tränat en hel del, nästan för mycket. Plus att jag var sjuk just då och jag skulle dansa på lucia, vilket var jobbigt och inte alls kul.

Vi hade även nobelmiddag samma dag som luciatåget och jag hann aldrig köpa klänning och skor för jag hade varit sjuk i en vecka. Fick ta något jag hade hemma, men det gick väl bra endå.

Det har varit sjukt mycket i skolan! Prov, inlämningar, redovisningar, läxförhör osv. Har suttit på helgerna och pluggat för att jag skulle hinna med allt.

Var ju och handlade julklappar också, så jag har ont i fötterna nu! Hehe.

Jag har säkert missat att skriva något nu. Det kanske inte ser så mycket ut när man läser det, men jag lovar, jag har aldrig varit så stressad som jag varit den här månaden! Ska bli skönt att åka iväg till Åre några dagar nu, då slipper man all stress.

DAG 9: VAD JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP

Såklart så önskar jag mig inte bara EN sak, men det jag mest vill ha av det jag önskat mig är en iPod. Min blev stulen i skolan för ett år sedan och jag har inte haft pengar till att köpa en ny. Klarar mig verkligen inte utan musik och jag hatar att lyssna på musik på telefonen. Hoppas, hoppas hoppas att jag får en iPod i julklapp!


Åker snart!

Ligger och myser i soffan med katten framför Gossip Girl. Har missat de två nyaste avsnitten så jag kollade på dom på kanal.se, måste säga att de avsnitten var riktigt spännande! Älskaaaar Gossip Girl♥
Väntar på att pappa och Filip ska komma hem från F's träning. När dom kommer hem drar vi till Åre! Börjar redan bli trött så jag kanske kan sova på tåget endå.

Kommer inte kunna blogga något förrens jag kommer hem, om det inte finns dator med internet på hotellet, så jag önskar er alla en god jul nu! Hoppas ni får massa fina paket! Ha det bäst allihopa!


Världens finaste katt♥ Fastnar inte på bild idag.. men skit samma.

 


DAG 7: DEN BÄSTA RESAN

Glömde helt bort att jag höll på med den här listan så jag skriver gårdagens inlägg nu, den bästa resan.


Jag har rest en hel del så det är svårt att bestämma EN resa som var den bästa. Men när jag var 11 år, tror jag, åkte jag och min familj till Frankrike. Kommer inte ihåg så jätte mycket men jag vet att det var en utav de bästa resor jag gjort! Vi var på Disneyland Park och Walt Disney Studios Park. Det var nästan som en saga att få gå runt i temaparkerna, det var magiskt. Verkligen inte som att gå på Grönalund eller Liseberg. Det var verkligen häftigt att vara där, jag är glad över att jag fått gjort en resa till Paris och speciellt att ha varit på dessa parker.

Vi bodde på två hotell under våran resa. Det första hotellet var underbart. Det var ett enormt hotel med badhus, vilket då var jätte kul för oss barn. SEA var temat på hotellet, alltså HAV. Allt på hotellet hörde till själva temat, det var massa båtgrejer på hotellrummen, i lobbyn, i matsalen osv.

Det andra hotellet låg inne i Paris och jag själv skulle inte kalla det ett hotell. Det var ett 1-stjärnigt hotell, om ens det. Usch, det var verkligen inte trivsamt att bo där. Dock bodde vi bara där i 2 nätter, tror jag. Lobbyn var ungefär lika stor som en städskrubb, haha. Trappan upp till rummen var så smal att man fick bära resväskorna på ledden för att man över huvudtaget skulle få upp väskorna. Rummen var hemska. Jag kommer ihåg hur tapeterna såg ut, det var brun/oranga blommiga och trasiga på vissa ställen. Sängarna var så osköna som det kan bli.
Vi barn var verkligen besvikna på det hotellet då vi nyss hade bott på ett betydligt bättre hotell innan.

Trots detta var detta en av dom bästa resorna jag gjort!


Det första hotellet vi bodde på


I matsalen på det första hotellet, ser ni att borden är båtar?


Badhuset på hotellet, också det i HAV-tema


Inne på Disneyland Park


Vackert slott inne på Disneyland Park, tyckte att träden såg lite lustiga ut :p




 
Inne på Disneyland Park fanns det 5 olika parker, MAIN STREET, U.S.A, FANTASYLAND, FRONTIERLAND, ADVENTURELAND och DISCOVERYLAND. Varje park hade "ingångar" och så här såg MAIN STREET, U.S.A's ingång ut.


FRONTIERLAND


Just när vi var där så höll dom på att bygga om en utav berg & dalbanorna, typiskt alltså.


Jag vid spökhuset på bild 1. På bild 2: en man som skrämde folk som gick förbi. Haha, skit läskig faktiskt!


ADVENTURELAND


Vi gick in i en grotta som var jätte fin, men lite läskigt var det för det var alldeles mörkt






DISCOVERYLAND


Filip på högra bilden

Bild från FANTASYLAND. Känner ni igen bilden? Alice I Underlandet ni vet :p


Sanna, jag och Filip. Haha, söt tjej!








JULKLAPPSTIPS (till honom)


1. Lego är något alla barn borde ha! Det är så kul! Hade själv massa lego när jag var yngre, fast jag hade duplo, alltså inte sånt där små lego. Men lego (duplo) är verkligen en jätte bra julklapp!
2. Game Boy är också en rolig julklapp! Jag vet att det är många killar som gillar att spela data-spel, tv-spel osv. Ett litet spel som du kan ta med dig vart du vill, det kan ju inte bli mycket bättre, eller hur? :) Dock kostar det ju en hel del men som jag skrev förut, be om att föräldrarna hjälper till.
3. Tågbana är ju kul det också! Jag har själv en lillebror och när han var yngre så älskade han att bygga tågbana. Det är nog inte så dyrt heller, fast det beror ju på hur stort "paket" man köper.
4. Dessa söta tröjor finns att köpa på H&M och kostar 129 kr.
5. Radiostyrda bilar
är en bra julklapp för de som gillar bilar och sånt! Dock är det nog också ganska dyrt, men man behöver ju inte köpa en jätte stor bil!


1. Parfympaket från KICKS är ju en super bra julklapp om du har en bror som inte luktar gott, haha nej driver bara ;) Men välj en som passar din bror, det är inte allt för dyrt heller!
2. Om du verkligen inte kan komma på någon julklapp så kan du ju alltid köpa ett presentkort, ta reda på vilken affär din bror gillar bara. Då är det ingen risk att han blir missnöjd med sin julklapp i alla fall!
3. Den här super snygga tröjan finns att köpa på H&M och kostar 299 kr.
4. Tv-spel/data-spel är väl alltid något som går hem hos brorsan!

22 DECEMBER 2010

God morgon!
Just nu ligger jag och kollar på tv, ska alldeles strax gå ner och äta frukost. Idag ska jag ta nattåget till Åre med pappa, Filip och mina kusiner! Det kommer bli awesome! Tror dock inte att jag kommer att kunna sova på tåget. Det här är första julen i mitt liv som jag inte kommer att fira hemma hos mormor och morfar med hela släkten (på mammas sida). Hoppas verkligen att det inte blir allt för kallt där uppe eftersom att vi ska åka skidor!

Juste, höll nästan på att glömma! Igår var det sista dagen i skolan innan jullovet, så nu har jag jullov! Så skönt! Igår i skolan så åt vi bara gröt och fick våra betyg. Efter det åkte jag och Amanda in till stan och handlade julklappar. Vi åkte klockan 11 och kom hem runt 18 så jag var helt slut när jag kom hem! Jag hittade julklappar till alla som jag skulle köpa till, vilket nu känns jätte skönt. Nu slipper jag tänka mer på det! 

Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Älskar dig vännen.♥

JULKLAPPSTIPS (till henne)

Liksom jag så är det nog många som inte har köpt alla julklappar än så här är några tips på bra och inte allt för dyra julklappar:


1. Barbie-dockor är väl något som de flesta småtjejer har hemma så det är ju en enkel julklapp för er som har en lillasyster. Finns på alla leksaksaffärer och säkert på vanliga mataffärer också!
2. Pet Shops fanns inte när jag var liten men jag har en del kompisar som har småsyskon som har sådana. Det är små djur som man samlar på. Super söta! Finns på alla leksaksaffärer.
3. Pärlor är ju alltid roligt! Perfekt att bara kunna plocka fram när man inte har något att göra.
4. Den här Hello Kitty-pyjamasen är ju hur söt som helst! Om jag hade en lillasyster skulle jag lätt köpt den till henne! Den finns på H&M och kostar just nu endast 129 kr.
5. Prickig klänning från H&M. Många småtjejer gillar ju att klä ut sig och springa runt i prinsessklänningar vilket denna klänning passar bra till!
6. Galet söta tofflor, också från H&M.



1. Väska från H&M. Alltid bra att ha!
2. "Parfympaket" från KICKS. Vet ju inte om just dessa parfymer luktar gott men det är ju olika från person till person. Välj en som passar din syster helt enkelt!
3. Jag kommer ihåg att jag fick såna här strumpor i julklapp för några år sedan, fast med annat motiv. Kanske inte världens finaste men dom är verkligen hur sköna som helst! Dom är tjockare än vanliga strumpor. Rekomenderar verkligen dessa! Finns på H&M.
4. Prenumeration på en tidning är ju en bra sak att köpa om du inte kan komma på något som passar just din syster. Välj en tidning som din syster tycker om och så har du en julklapp som hon kan ha nytta av i ett år! Dock inte så billigt, kostar väl runt 500 skulle jag gissa. Om du inte har råd själv så kan du fråga dina föräldrar om de kan hjälpa till att betala.
5. Dessa tuffa tröjor finns att köpa på H&M och kostar 149 kr styck. Finns även liknande tröjor i svart.
6. Hårfärg är också en enkel och inte allt för dyr sak som du kan ge din syster i julklapp. Kan ju vara bra om hon faktiskt vill färga håret, annars har hon ju ingen nytta av den ;)

Ps. kommer även JULKLAPPSTIPS (för honom)!
Ps 2. Förlåt att bilderna är ganska suddiga men jag har gjort dom i paint så bilderna försämras ju efter att man sparat.

Hoppas att ni gillade tipsen! :)


DAG 6: MIN FÖRSTA KÄRLEK

Har faktiskt ingen aning om den allra första men när jag gick på förskolan så gillade jag en kille som hette Victor tror jag. Kommer inte ihåg så mycket eftersom att det var 9 år sedan men jag har ett foto hemma där vi sitter och gungar hemma hos min farmor :p Haha, dock tror jag att jag rev sönder det förut.

Sen var det en annan kille jag tyckte om också (på förskolan och i 1an) men hans namn tänker jag inte skriva ut här i bloggen :p Han bytte skola tidigt i lågstadiet men jag har träffat han rätt många gånger efter det för våra föräldrar känner varandra. Nu är vi bara vänner.

Sen var jag väl tillsammans med dom flesta i min klass i lågstadiet. Haha, nejdå men nu när jag tänker efter så är det ganska många faktiskt, men dom tänker jag inte heller skriva namnet på.


DAG 5: MINA RÄDSLOR

Mina rädslor.. hm, svårt. Jag är inte rädd för så mycket faktiskt men det här är dom saker jag är mest rädd för.


Höjder. Jag är som många andra rädd för höjder. Jag har inget problem med att åka berg och dalbanor men fritt fall och sådana grejer är läskigt ju :p När jag var i Paris så gick/åkte vi högst upp i Eiffeltornet och det var sjukt jäkla högt! Det var riktigt läskigt! Jag tror inte att det är själva höjderna jag är rädd för utan jag är rädd att platsen jag är på ska rasa eller något sånt.. Lite svårt att förklara, men t.ex som när jag var i Eiffeltornet så kändes det som att tornet skulle gå sönder så att jag skulle ramla ner. Haha, ja jag är rädd för höjder i alla fall.

Mörker. Jag är sjukt rädd för mörker. Det är lite lustigt faktiskt för när jag ska sova så måste det vara kolsvart! Har jätte svårt för att somna annars. Trots detta så är jag jätte rädd för mörker. Det är inte läskigt om jag skulle vara i ett mörkt rum på dagen men när det blir helt svart ute på kvällarna/nätterna så brukar ja bli rädd. Om jag är hemma själv på kvällarna när det är mörkt så reagerar jag på varenda litet ljud. Jag klarar inte av att gå runt i huset utan jag sitter stilla på samma ställe hela tiden (oftast framför teven eller datorn :p). Helt sjukt, jag vet. Samma sak när jag är ute när det är mörkt, även fast jag inte är själv så får jag panik. Jag typ tror att det ska komma någon och döda mig eller något. Usch, jag hatar det.

Ja, det var väl det jag kunde komma på just nu. I alla fall inget som jag är lika rädd för som höjder och mörker.

ROBINSON

Kollade på Robinson finalen nyss och är så glad över att Erik vann! Riktigt kul! Jag har hejat på honom enda sedan första avsnittet! Tycker absolut att han var en värdig vinnare med tanke på hur han har kämpat under hela Robinson. Jag tycker dock att Daniel skulle varit i finalen också för jag tycker att det var orättvist att han åkte ut i ett öråd. Han var grym och åkte ut på grund av det.. Har tyckt mindre och mindre om Helen för varje vecka som gått men nu tyckte jag faktiskt synd om henne. Hon var så långt efter Erik i finalen :( Hehe, typiskt mig. Ska alltid tycka synd om någon :p

Nu ska jag sätta på en film tror jag, ni får ha en fortsatt trevlig kväll som man brukar säga :p


PETTER - LÄNGESEN


Sån här typ av musik lyssnade jag alltid på när jag var mindre, när jag gick i 5an och 6an typ. Nu för tiden lyssnar jag nästan aldrig på det. Det var så att jag råkade klicka in mig på en spellista på spotify och hittade den här låten. Har spelat den om och om igen under typ 1 timme nu. Den är helt underbar! Älskar när Veronica Maggio sjunger! Så bra!


DAG 4: MIN DAG

Tänkte berätta det kortfattat nu för jag är såhäääär trött. Måste sova!

Jag vaknade, åt frukost, fixade mig, packade osv och sen åkte jag till skolan. Hade bara vanliga lektioner och spelade pingis på lunchrasten (börjar bli proffs ju!). Kom hem ca 14.20 och då packade jag fort som f*n och vid 3 drog jag till Ida. Vi åkte in till Konserthuset och hade genrep och sen show (hade dansuppvisning nu också). Nu halv-ligger jag i min säng och halv-sover ;) Så god natt på er! ♥


NOVAQUEEN.SE


(bilden gick inte att få större)
Jag dog nog lite när jag såg den här tröjan på novaqueen.se.
Så jäkla tuff! Ge mig, ge mig, ge mig! 299 kr kostar den.


CORDELIA SWEATSHIRT



Är det bara jag som älskar dessa tröjor? De är så sjukt snygga! Själv har jag den vita och den är verkligen super skön! Älskar detaljen på armbågarna, så tufft ju! Tröjorna finns i 12 färger och finns att köpa på Gina Tricot, kostar 199 kr.


DAG 3: NÅGOT JAG ÄLSKAR

Jag hoppar mina föräldrar och kör direkt på något jag älskar istället.

Oj, det finns så mycket jag älskar men om jag bara ska välja en sak så är det nog att dansa! Det är så grymt kul och man mår alltid så himla bra när man bara kan släppa loss till skön musik! Haha, det här blev ett väldigt kort inlägg men det finns inte så mycket att skriva. Jag älskar i alla fall att dansa! ♥ 


Här är en video från en dansuppvisning. Det var ett tag sedan..
(jag i lila t-shirt och shorts)


DAG 1: OM MIG

Fick bråttom till dansen igår så jag hann inte skriva om mig då, så jag gör det nu istället!


För er som inte vet så heter jag Julia Karlsson. Jag är 15 år och fyller 16 år i februari, så det är inte långt kvar nu. Jag bor med min mamma, bror och "plastpappa" för det mesta men jag är även hos min pappa ibland. Jag har en ganska liten släkt men jag älskar dom allihopa, dom är bäst! Jag bor på landet (på en bondgård, fast vi har inga djur eller något sånt) hos mamma och i ett litet samhälle hos pappa där jag också går i skolan. Jag har flyttat flera gånger, 5 tror jag. Jag går nu i 9an och ska snart välja gymnasie, just nu låtar jag åt att bli stylist eller något liknande.

Jag har spelat fotboll i ett par år men jag slutade i sommras. Jag hade helt enkelt inte tid till både fotbollen och dansen så jag fick välja. Jag har dansat i ca 5 år och har väl testat på de flesta dansstilar men just nu dansar jag disco och streetdance. Att dansa och sjunga är mina största intressen! Går alltid runt och sjunger för mig, hehe. Älskar musik och allt som hör till.
Jag tycker också om att fota så det håller jag på med rätt mycket också, dock syns det inte så mycket i bloggen för jag vill inte ha en foto-blogg, absolut inte. Men visst lägger jag ut lite nice bilder då och då (kolla in kategorin foto i menyn) men det händer inte ofta. Jag älskar att shoppa men ibland kan jag köpa saker som jag använder typ en gång och sen ligger det bara och skräpar i garderoben. Men det gör inget för jag har en fet garderob så allt får plats :p

Jag har väldigt höga förväntningar på mig själv och blir då ofta besviken när det inte går som jag vill. Jag är för övrigt en glad tjej som älskar när det händer saker! Jag älskar att skratta, låter kanske konstigt men vem gillar inte att skratta liksom? ;) Jag blir sällan arg men när jag väl blir det så blir jag riktigt arg! Dock har jag väldigt lätt för att bli sur, för småsaker alltså. En dålig vana som jag har är att jag ofta säger saker som jag verkligen ångrar sen. Har lätt för att prata innan jag tänker om man säger så ;)



Har ju även skrivit kort fakta om mig själv i menyn så det är bara att kika på den om ni inte orkar läsa allt :p

Ps.
om det är något mer ni undrar så är det bara att fråga! Kommer självklart att svara! :)

10 DAGAR

Nu är det ju faktiskt bara 10 dagar kvar till julafton så jag tänkte göra en sån här lista som många andra också håller på med. Men till skillnad från de flesta andra så har jag bara 10 saker jag ska skriva om, alltså ett inlägg per dag fram till julafton. Tyckte att det skulle vara en bra idé då jag väldigt sällan uppdaterar nu för tiden. Dock så skriver jag inte det första inlägget just nu för jag har inte tid, men håll utkik! Nu: plugga engelska. 

Dag 1: Om mig
Dag 2: Min familj
Dag 3: Något jag älskar
Dag 4: Min dag
Dag 5: Mina rädslor
Dag 6: Min första kärlek
Dag 7: Den bästa resan
Dag 8: Detta hade jag på mig idag
Dag 9: Vad jag önskar mig i julklapp
Dag 10: Den här månaden



Föresten, tänkte bara berätta en snabb sak! När jag kom hem från skolan idag så såg jag att jag hade fått en platt-tv! *Happyface* Har länge stått ut med min gamla mini-tv som bilden verkligen är kass på, så det känns awesome att ha en bra tv i mitt rum!

 

 


ÄNTLIGEN!

Blev precis klar med min uppsats, känns hur skönt som helst! Verkligen! Är så glad över att äntligen veta att jag inte behöver skriva något mer på den :p Man skulle skriva om ett land, jag valde Thailand. Jag ville så gärna skriva om Tsunamin. För att jag skulle få lite inspiration till vad jag skulle skriva så sökte jag på google och då hittade jag ett "inlägg" som var skrivet av en person som var med sin familj i Thailand när flodvågorna slog in över landet. Det var hemskt att läsa. Men jag var endå tvungen att läsa hela för det gick inte att sluta läsa när man väl kom in i den. Klicka här för att komma till inlägget! Nu: plugga till spanska-provet.

DANSUPPVISNING


Hej!
Kom hem ganska sent igår så jag orkade inte blogga då så jag gör det nu istället. Hade ju dansuppvisning på Uppsala Konsert och Kongress, showen började 19.30 och slutade innan 22.00 någon gång. Min grupp dansade ganska tidigt av showen så vi fick sitta och vänta i ca 2 timmar vilket var väldigt jobbigt! Ville ju bara hem för jag var så trött men alla dansare skulle in på scenen igen i slutet så det var bara att vänta. Vårat nummer gick i alla fall bra! Jag var lite nervös inför genrepet eftersom att jag inte riktigt kunde dansen men det gick bra det med.

Idag har det varit en rätt så slapp dag i skolan. Hade tre vanliga lektioner och sen hade vi HK och musik. Vi bakade pepparkakor på HKn, det var faktiskt kul men när vi väl skulle fika så var nog ingen speciellt sugen på pepparkakor längre :p

Nu: plugga!


RSS 2.0