DANS


Nu drar jag och dansar! ♥


STICKAT FRÅN CUBUS



En av de bästa sakerna med vintern är alla stickade tröjor! De är både snyggt och mysigt plus att det är lätt att matcha med andra kläder. De mesta passar ju ihop med ett par jeans eller leggins/tights. Jag gillar de tre längst ner mest. Dom är riktigt fina och ser verkligen sköna ut! Måste köpa en sådan, fast det blir nog svårt att bestämma vilken färg för jag gillar alla :p


30 NOVEMBER 2010

Hello!
Jag sitter och pluggar matte här hemma, har inläsningsdagar idag och imorgon. Visst, det är bra att man kan jobba hemma men det är faktiskt roligare i skolan. Där har man ju alla vänner och det är inte speciellt kul att sitta hemma en hel dag och bara plugga. Imorgon är det ju första december, vilket betyder att julkalendern börjar :p Haha, jag brukar faktiskt kolla på det varje år för det är så mysigt och man får sån julkänsla då. Under december kommer jag ha fullt upp! Ska ha två dansuppvisningar, lucia i skolan (där jag också ska dansa), nobelmiddagen + att jag har massa plugg och jag måste ju köpa julklappar också! Det kommer inte bli en lugn stund för mig i december..! Men nu måste jag fortsätta med matten, ha det bra!


slumpad bild


IDOL 26/11

Hej igen!
Känns som att jag kommer somna när som helst, är verkligen trött. Sitter och kollar på utröstningen i Idol nu. Olle var riktigt bra ikväll tycker jag, han förtjänade verkligen att gå vidare! Dessutom så har han haft otur med de olika teman som har varit de sista gångerna. Det var orättvist att ha ett rocktema som det var för någon vecka sedan, då visste man ju redan att Jay skulle gå vidare den kvällen. Inte för att det gör mig något för jag tycker att han är grym och skulle gärne se honom i finalen. Dock såg jag bara ett av hans uppträdanden ikväll. Minnah var bra tycker jag, juryn var för hård mot henne. Sista låten hon sjöng var riktigt bra! Aja, nu ska jag kolla klart och sen sova! God natt!

 
 
Bilder från förra vintern


26 NOVEMBER 2010


Hejsan!
Kom precis hem från skolan. Sista lektionen hade vi NO-prov, det var ganska enkelt fast jag inte pluggat något nästan. Så det var bra! Annars har dagen gått väldigt fort, som vanligt nu för tiden.. Det känns som att det är fredag varannan dag nästan, men det är väl bra de också. I helgen har jag väldigt mycket att göra så jag kommer nog inte hinna blogga sådär jätte mycket (fast det brukar jag ju endå aldrig göra :p). Imorgon ska jag nog kolla en stund när brorsan spelar pingis och sen ska jag kanske va med Ida också, får se vad jag hittar på. På söndag ska jag åka och jobba på min morbrors affär. Alltså kommer jag inte vara hemma något, förutom idag då. Så idag ska jag bara vara hemma och kolla på Idol såklart! Idag SKA Linnéa ut, annars vet jag inte vad jag gör! Nu ska jag ta och göra mig en macka och kolla på tv, vi hörs senare!

Ha en bra fredag allihopa!

KÄRLEK


Jag dör! Seriöst, fan vilken bra låt! Så mycket bättre än originalet ju. Älskaaaa
Håller ni inte med mig?


LOUD


Hej jag är normal och har en halsduk på huvudet. Har inget att skriva så ni får nöja er med två bilder och en awesome låt i stället!

 


DAGENS OUTFIT



Lite halvdana outfit bilder.

Linne-H&M
Stickad tröja-Bik Bok
Leggins-Gina Tricot


MESSY LITTLE RAINDROPS





Dagens hiss går till Cheryl Cole! Har fasnat för dom här två låtarna från hennes album Messy Little Raindrops. Absolut älskar dom båda. Och hon är så vacker så man dör! Nej, men har nog aldrig sett någon som ser så bra ut.


23 NOVEMBER 2010

Okej, nu är det så här att min design är kass. Det är jag fullt medveten om. Men eftersom att jag verkligen inte är bra på redigering och sånt så får ni helt enkelt stå ut med det, okej? Kör utan header ett tag nu också. Update: Fan vad jag är sämst. Råkade återställa hela kodmallen så nu är profilbilden och texten under borta! +att länkarna som jag hade ändrat så fint nu ser helt cp ut. Och varför ligger menyn i själva inläggen? Bra jobbat Julia, verkligen.

Har försökt blogga tidigare idag men det har inte gått så bra då internet har varit helt nere på grund av vädret. Det är verkligen storm ute! Tro mig, jag var nyss ute och det var INTE roligt ska jag säga er..! Skulle åka till dansen hade jag tänkt men det gick ju då inte eftersom att bussarna tydligen är inställda. Typiskt att det alltid ska bli värsta ovädret när jag ska till dansen. När jag skulle gå hem från busshållsplatsen så gick reflexen sönder så jag fick springa över en åker för att komma hem :p Vill ju inte bli påkörd!


- En bild från Grekland. Där skulle jag verkligen vilja vara nu när vädret är så tråkigt här i kalla Sverige!


22 NOVEMBER 2010


Hej på er!
Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Själv kom jag precis hem från skolan, som gick ovanligt snabbt idag.. Innan lunch hade vi två lektioner och sen hade luciaträning i 1,5 timme tror jag det var. Det var kul! :) Efter lunch hade vi bara HK.

Nu sitter jag och dunkar musik hemma hos pappa, ska snart sätta mig och skriva klart min novell som ska in imorgon. Om 1 timme kommer mamma och hämtar mig.

Ps. Glöm inte att kolla på Ung och bortskämd på 1an kl 20.00 ikväll. Riktigt roligt program faktiskt!


JAY JAY JAY!

Satt och kollade på idol nyss, faktiskt enda gången som jag tyckt att alla var bra. Men bäst ikväll var i alla fall Jay! När han sjöng Like A Prayer, det var grymt! Verkligen! Säger som Laila "Det bästa nummret i idol hittill". Kanske var det för att jag hade bioljud på.. Eller så var det för att han var gryyyym! ♥ Från bra till dåligt nu då.. Tycker att Linnea ska åka ut, har tröttnat på henne. Visst hon sjunger bra och har uttstrålning, 2 av 2 rätt. Men jag tycker endå att det är hennes tur att åka ut nu.


Sätt på ljudet på högsta volym!


EVERYBODY KNOWS I'VE GOT THE MAGIC IN ME

Hej på er!
Sitter och lyssnar på lite skön musik i mitt rum, borde egentligen plugga men det blir aldrig av.. Så fort jag skrivit det här inlägget ska jag sätta igång med läxorna i alla fall :p Har inte bloggat på jätte länge, JAG VET och jag är ledsen! Verkligen! Fast nej, jag har haft annat för mig. Nu lät det som att jag hatar min blogg.. vilket jag inte gör ;) Men anledningen till varför jag inte bloggar så mycket längre är att jag verkligen aldrig blir nöjd med min design! Speciellt inte headern, så om det är någon gullig person som är bra på sånt får du gärna hjälpa mig! Skulle bli hur glad som helst då! (dock tror jag inte att någon kommer nappa på det, men jag behöver absolut inte någon super-duper design, bara en enkel liksom) Update: behövs inte längre :p
Hur som helst, nu ska jag plugga. Ha det bra!

Kärlek på låten ♥


STOP THIS BEAT IS KILLING ME

Hej allihopa!
Ska snart ta mig till dansen! Förra tisdagen var det ju snöstorm vilket jag hoppas på att få slippa idag. Är super taggad på att dansa! :p


13 NOVEMBER 2010

Hej på er!
Har varit i stan hela dagen idag. Klockan 9.50 gick jag till bussen, skulle kolla på en jacka och lite annat också. Men hur som så var inte jackan som jag trodde så jag köpte en annan istället (eller jag hade köpt den för några dagar sedan men jag var inte helt säker på att jag skulle ha kvar den) Köpte en stickad tröja också som jag tänkt köpa flera gånger så nu slog jag till :p Älskar den!

Nu ska jag fixa lite på mitt rum och sen ska jag nog sätta på en film för jag är skit trött. Hörs imorgon!


NELLY.COM



Tidsinställt inlägg
Galet snygg den stickade tröjan är! Två ord.. GE MIG! Tänk er att ha den tröjan, ett svart linne och svarta jeans/leggins - skit snyggt ju! Klänningen är både en hiss och diss tycker jag. Är inte direkt ett stort fan av rosa kläder, så då kan ni ju räkna ut att det är färgen jag inte gillar ;) Men modellen är faktiskt riktigt snygg. En liten söt sommarklänning som fungerar när som helst helt enkelt. Älskar dragkedjan som går hela vägen. Men som sagt, färgen var ingen hit utan den skulle varit i svart eller mörkblå. Skorna var inte helt fel dom heller!


12 NOVEMBER 2010

Ligger i sängen och har ont i magen :( buhu, stackars mig. Kollar på idol gör jag också, eller bara.. Kan ju roa mig med att kolla på Olle och Andreas extranummer, lite roligt tycker jag. Usch, det var inte kul att skriva, nu ska jag fortsätta kolla på idol, eller så blir det Gossip Girl, får se. See ya


- bjuder på två fin fina bilder så länge,


ALL I NEED IS YOU

Är det bara jag som älskar låten som alla sjöng i fredags i Idol? Jag blir så himla glad av att bara lyssna på låten, hehe :p Men om ni inte har hört den än lyssna på låten här! Den är grym!


BLACK

Åå vad jag älskar dessa kläder/skor! Skulle göra vad som helst för att få dom hem i min garderob :p Fast jag skulle nog aldrig ha råd med allt.. Måste i alla fall köpa de 3 tröjorna i spets! Har aldrig riktigt gillat spets men det finns faktiskt grymt snygga spets-tröjor/linnen nu!


JULIA TODAAAY


Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag försöka få upp en ny design!


5 NOVEMBER 2010

Hej på er!
Tänkte bara göra ett kort inlägg nu för det händer inte så ofta nu för tiden. Jag sitter i alla fall hemma hos pappa och gör ingenting. Ska kolla på några avsnitt av Gossip Girl nu hade jag tänkt ♥


4 NOVEMBER 2010

Som jag skrev igår så var ju jag och mamma i stan och handlade idag. Först hade mamma någon träning så då satt jag där inne i hallen och pluggade, duktig som jag är :p Sen åkte vi till Ikea där vi åt frukost och köpte lite saker. Vi håller ju på att göra om mitt rum så vi köpte en spegel, ett skrivbord och två små lampor. Sen åkte vi vidare till Tuns. Fanns inte så mycket i min smak där men jag köpte i alla fall en tunika/klänning. Efter det så åkte vi till Gränby och kollade runt lite i olika affärer, fast vi hade ganska bråttom så vi hann inte kolla så mycket men jag köpte ett torrshampoo. Sen åkte vi till min moster och kusin. Kom hem för några timmar sedan så jag är ganska trött nu eftersom att jag gick upp rätt tidigt. Vi var ju dessutom borta hela dagen. Nu: film.



Torrshampoo H&M | Tunika Vero Moda (Tuns)

Klippte bort lite av bilderna så att det inte skulle ta så stor plats.


DJÄVULEN BÄR PRADA

Imorgon ska jag in till stan med mamma så jag måste gå upp ganska tidigt, men det är väl bara bra eftersom att skolan börjar ju snart. Gud vad fort det här lovet har gått! Det är ju inte slut än men det känns som att dom dagarna som är kvar kommer gå riktigt snabbt. Nu ska jag slå på Djävulen bär Prada innan jag går och lägger mig.


3 november 2010

Fy vilket väder det är ute idag alltså! Märks verkligen att det är höst.. Ska i alla fall ut i spöregnet nu och måla, inte utomhus såklart. Har inte direkt någon lust men har inget val för mamma och Anders har hjälpt mig att få i ordning på mitt rum (kan visa sen när jag kommer in) så jag måste hjälpa dom lite också :p Vi hörs senare!


Min nya favorit låt♥


RSS 2.0