Shoppat i Stockholm idag!

Har varit och shoppat i Stockholm med Ida idag! Lägger in bilder på vad jag köpte senare. Medans bjuder vi dom här bilderna som vi tog när vi prövade dom här sköna dressarna! ;)

Haha, man kan ju undra vad jag gör med handen..

Mitt hår såg kaos ut, därför jag inte vill visa huvudet ;)


Ida är här nu och ska sova här! Nu ska vi göra ansiktsmasker, lyssna på musik och kolla i mode-tidningar. Hörs kanske senare!

Grattis pappa!

Kom hem från Göteborg idag. Nästan direkt när vi kom hem kom det folk hit för pappa fyller år idag! Lägger ut bilder och sånt från Göteborg imorgon. Nu ska jag kolla på One Tree Hill!

                                 


Drar till Göteborg nu!

Hörs när jag kommer hem!

Ska på Liseberg 2 dagar! 


Håller på att packa nu, ska ju till Göteborg imorgon!



Verkar som att någon vill följa med ;)


I'm back in town

I know, I know... Jag vet att jag inte bloggat på länge men har inte lust att skriva något långt inlägg nu.
Pappa hämtar mig och Filip imorgon kl 1 och jag måste packa + att har massa saker som jag måste göra innan jag åker dit. Därför kan jag inte sova bort hela dagen imorgon, vilket jag aldrig gör men endå. Aja, nu ska jag kolla lite på One Tree Hill och sen sova!

Slänger in två underbara låtar från tv-serien också! Tipsa gärna om bra musik!




I Järvsö: 22 juli

Hann inte skriva klart det förra inlägget som ni kanske märkte. Skulle precis åka och bada då.

Nu ska vi till affären en sväng. Får se vad vi hittar på senare idag. Det här är iaf det sista inlägget som jag skriver innan jag kommer hem eftersom att det inte finns något internet i stugan. Hörs på söndag!

Så här kul hade jag i bilen på väg upp till Järvsö ;)


I Järvsö

Lyckades koppla upp min dator på ett nätverk nere i Järvsö, kanske uppdaterar något mer!

God natt!

Ska gå och lägga mig nu för imorgon ska jag upp kl 7! Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till stugan. Hörs när jag kommer hem!

SNÄLLA RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!
(klicka på länken)
Skulle verkligen bli jätte glad om ni röstar på mina skor! :D


Paris Hilton's my new BFF

Sitter och kollar på Paris Hilton's my new BFF på kanal 3. Det har varit 3 avsnitt på rad och det är 2 kvar.. Haha, ganska roligt program men jag tycker att det är ganska löjligt faktiskt. Lixom, varför ska man tävla om att bli Paris bästa vän? Förmodligen är dom flesta som deltar med bara för att bli känd.. Hur äkta är den vänskapen då egentligen? Låter rikigt dumt tycker jag, men det är ju underhållande iaf. Men det är ju vad jag tycker. Måste ju se nu vem som vinner ;)
                    

Hemma igen

Kom hem för en stund sen. Det var dock ingen sol där borta vid Ekilla så det var nästan för kallt för att bada.. Har längtat efter det här vädret faktiskt, har verkligen tröttnat på stekande sol varje dag så det är bara skönt att det har blivit lite mulet och så nu. Det enda som fattas nu är regnet. Haha, ingen sommarälskare här inte. Föresten, på måndag åker jag till Järvsö och är där i en vecka. När jag kommer hem då är jag bara hemma 4 dagar (?) sen drar jag iväg till Göteborg med brorsan och pappa! Nu tror jag att jag ska kolla på One tree hill en stund! ♥


,

Drar iväg en sväng till Ekillabadet nu! Hörs när jag kommer hem!


JB♥

Kom precis ut ur duschen och ska nog gå och lägga mig nu!

Även jag är ett Justin Bieber-fan.. Haha, ja det är sant. Passar på att slänga in en utav hans låtar medans jag endå håller på. Älskar den här låten!


Snabbt inlägg..

Har precis cyklat i 40 minuter på träningscykel så nu drar jag och badar en stund! Hörs senare!

Dricker LOKA och kollar på One tree hill!♥


14 juli

Dålig uppdatering har det varit den senaste tiden..! Beror faktiskt mest på vädret. Har inte haft lust att sitta inne vid datorn när det är ca 30 grader ute. Usch, det är verkligen jobbigt att det är såhär varmt nu! Man tappar orken helt och det är ju för varmt för att kunna sova på natten också. Längtar konstigt nog efter regn nu efter alla dom här varma dagarna..

Både igår och i förrgår har jag varit vid Ekillabadet. Faktiskt ett mysigt ställe! Igår när jag var där med Amanda gick vi på en stig genom skogen och då kom vi fram till en liten strand, där det nästan inte var några alls. Vattnet var sådär klart som det brukar vara utomlands och det var grönt/blått. Man kunde nädtan tro att man var utomlands när vi badade där för förutom vattnet så var det ganska höga vågor också.. Det var iaf jätte fint!
På kvällen åkte vi ner till pizzerian och käkade pizza och sen hem till Amanda!

Idag har jag varit hos mina kusiner för deras mamma fyllde år så släkten var där för att fira henne!


Sunset


I'm in love

Har sett att många har lagt ut den här videon med Eric Saade's nya singel Break Of Dawn. Själv tycker jag inte att låten är speciellt bra men han är ju skit snygg! Har tyckt att han bara sett helt okej ut men i den här musikvideon är han galet snygg! Alltså, kolla när han har den vita t-shirten i hissen!

Btw, Spanien vann!!

Fotbolls-VM: final

Nu har finalen i fotbolls-VM börjat, Spanien-Holland! Är inte så jätte intresserad men eftersom att det lag jag har hejat på nu är i finalen måste jag ju kolla iaf. Så kom igen nu Spanien!

Visste inte riktigt vad jag tyckte om den här låten första gången jag lyssnade på den men nu är jag helt kär i den!

Pete Murray - So Beautiful


10 juli

Idag var jag tvungen att gå upp 06.30! Gud, jag trodde jag skulle dö, haha nej men nästan iaf. Fasst det var väl bara bra att jag gick upp tidigt för en gångs skull, måste ju orka gå upp tidigt när skolan börjar endå.. Iaf, vi åkte till min morbror som bor ca 1 timme & 30 minuter från oss, Filip skulle spela golf med morfar och min morbror och dom hade väl tydligen bokat tid kl 9 antar jag eftersom att vi var tvungna att åka så tidigt! Medans dom spelade golf åkte jag med mamma, Anders och mormor till ett jätte fint bad. Det var inte lika smutsigt som det brukar vara vid många bad, fasst vattnet var lite läskigt faktiskt.. Bottnen var full med såna där växter som finns i vattnet, ni vet? Det var ganska mycket sten och sånt också, jag har typ rivit upp benen för alla stenar jag slog i. Men det var iaf kul där! Det var ju trots allt väldigt varmt idag så det var skönt att ligga vid stranden hela dagen! Efter det åkte vi hem till min morbror där vi åt middag och sen tillbaka till badet en stund.

Nu ska jag kolla på One Tree Hill!


Hårprodukt-tips

Jag måste bara tipsa er om den här Got2b-produkten. Som ni ser på bilden så är det en smoothing lotion som man använder efter att man duschat och sen när håret torkat är det hur mjukt som helst! Den skyddar även mot värme så den är perfekt att använda innan man använder fön/locktång/plattång osv. Ni som inte redan har testat den borde göra det för den är verkligen super bra!
                              


Nytt nagellack!

Har köpt nytt nagellack nu, den här gången i rätt färg.. ;) 

Idag har jag varit i Upplands Väsby med familjen, vi åt lunch/fikade hos Anders mamma. Jag tog med mig brorsan till köpcentret där, hehe. Det var där jag köpte nagellacket! Blir verkligen galen när jag går runt och kollar i affärer och vet att jag inte kan köpa det jag vill! Måste ju faktiskt spara pengar nu, till Grekland och så måste jag köpa massa annat också. T.ex högtalare och mus till min bärbara dator, måste laga min mobil (klumpig som man är så har jag lyckats göra så att två saker har ramlat av från mobilen). Vill ha en iPod också eftersom att min gamla blev stulen, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Att lyssna på musik i telefonhörlurar är skit jobbigt tycker jag, man får ont i öronen av ljudet. Hm, synd att jag inte har något sommarjobb..

Fotbolls-VM

Kollar på semifinalen Tyskland-Spanien. Själv hejar jag på Spanien! Dom leder nu med 1-0 och det är ca 5 minuter kvar.. Hoppas verkligen att dom vinner nu!

YES! Spanien vann! Bara finalen kvar mot Holland nu då ;)
                      


Black and white



Ny design

Håller på att göra om designen nu, det är därför den ser ut som den gör. Håll ut! ;)

Nu är jag klar med designen och jag blev faktiskt nöjd med den!

Nu är jag hemma igen..

Det gick faktiskt väldigt fort måste jag säga och det gjorde inte alls lika ont som jag trodde att det skulle göra. Det är iaf skönt att ha det gjort nu! Skulle egentligen inte dra ut tanden förrens i augusti men jag ville göra det så fort som möjligt, och eftersom att mamma hade tid tidigare i morse så frågade hon om jag kunde få en annan tid, så jag fick en "akut-tid". Får inte äta eller dricka på några timmar och jag har fortfarande massa bedövningar i munnen vilket är jätte jobbigt, men jag överlever..

Eftersom att det inte är så bra väder idag tänkte jag bara slappa idag. Ska ta mig tid att fixa designen tror jag. Ska nog börja kolla på One Tree Hill IGEN också, haha. Jag har dom 6 första säsongerna hemma och ag vet inte hur många gånger jag har sett om dom? Men jag tröttnar aldrig på det! Dock var serien bättre i dom första säsongerna. I ♥ One Tree Hill


God morgon!

Fick precis reda på att jag hade tandläkartid klockan 10 idag! Shit, jag ska dra ut en tand som har växt ut i gommen, och jag som är tandläkarrädd. Så nu ska jag bara fixa mig och så och sen åker jag. Hörs när jag kommer hem!

It's like my iPod stuck on replay

Sitter och lyssnar på musik när jag plötsligt kom att tänka på min iPod. Eller min gamla iPod rättare sagt. Någon stal den ju i skolan. När jag kom tillbaka till omklädningsrummet efter idrotten hade någon öppnat min väska och tagit min iPod OCH min mobil! Okej, det var inte den bästa mobil och jag borde inte ha lämnat värdesaker där, men endå! Man går inte och tar andras grejer bara sådär! Gissa om jag vart arg när jag såg att dom var borta? (suck) Ibland förstår jag faktiskt inte vad folk tänker med..!

Passar på att slänga in en grymt bra låt också!


Har beslutsångest..

Nejdå, men nästan. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår.. Jag har ju haft ganska många olika frisyrer/färger, så nu kan jag inte bestämma mig hur jag vill ha det. Just nu har jag ju blonda slingor, vilket jag gillar, men slingorna kommer ju att gå ur om ett tag. Jag vill ha ungefär likadant som jag har på bilden, fasst i en annan färg (håret är dock väldigt slitet där. Det är min naturliga hårfärg). Jag ska iaf spara ut mitt hår, färgar det nog mörkt efter sommaren tror jag..!

Har inte bloggat så mycket i helgen så jag tänkte iaf skriva lite om vad jag har gjort! Har varit hos pappa sen i torsdags tills idag. I fredags åkte vi till några från våran släkt (pappas morbror tror jag) där vi grillade, kollade på fotbolls-VM (Brasilien mot Holland) och badade i deras pool! I lördags var jag med Ida i Bredsand en stund och i söndags badade vi vid Wik. Det har ju varit typ 30 grader hela helgen så det enda man har velat gjort är ju att bada! ;)                                     

                              
                                                                               Jätte gammal bild!


RSS 2.0