Just can't get enough


"I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough"



You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one


Har inte varit i skolan idag pga att jag hade ont i magen igår och när jag vaknade imorse så hade jag fortfarande ont så jag tyckte inte det var värt att åka till skolan när jag visste att jag endå skulle ha ont i magen där också. Något av det värsta som finns är att gå runt och ha ont i magen eller huvudet och så vill man bara lägga sig ner, men det kan man ju inte göra i skolan liksom. Hur som, nu ska jag inte babbla på om massa tråkiga grejer. Mår i alla fall bättre nu men jag är däremot uttråkad. När man är i skolan tänker man ofta att man bara vill hem och ta det lugnt men när man väl är hemma så har man ju endå tråkigt...

Filip och Anders är på något pingisläger över helgen så det är bara jag och mamma hemma. Imorgon ska vi in till stan och gå och kika i affärer. Det gillas! Ska försöka hitta en tunika som jag såg sist jag var på stan som jag verkligen ville ha, men den fanns inte i min storlek. Så jag hoppas på att kunna hitta den imorgon, i rätt storlek! Kände att jag behövde lite frisk luft efter att ha legat inne hela dagen så jag gick ut och fotade lite, men kameran dog nästan direkt så jag hann inte fota så många bilder, inga jag blev riktigt nöjd med i alla fall. Nu: städa. Ha en bra fredag nu allihopa! Kisses

23 mars 2011


Hej!
Kom hem från skolan för en stund sedan. Skolan gick såhäääääär fort! Jag och Amanda höll i en idrottslektion på förmiddagen, med femmor. Det var faktiskt riktigt kul! På tal om något helt annat, idag använde jag min vårjacka för första gången (den på bilden). När jag gick hem från bussen efter skolan blåste det så mycket så jag tappade balansen och klev ner i en vattenpöl, smidig tjej? Nja. Nej jag måste nog avsluta det här inlägget nu, känner att det kommer att spåra ur lite annars. Eller säger man så? Är i alla fall sjukt trött så jag vet knappt vad jag skriver, så nu säger jag hejdå. Kisses


22 mars 2011

Hej på er!
Kom hem från stan för en stund sedan. Åkte in med familjen för att fira våran kusin i efterskott, alltid lika roligt att träffa dom! Det blev ett rätt så kort besök för att jag skulle hinna till dansen i tid. Dock så ville jag hellre åka hem med resten av familjen, var riktigt trött när vi åkte därifrån, men det gick bra endå. Blev rätt pigg när jag dansade! Nu måste jag nog plugga en stund innan jag går och lägger mig. Kisses


Words


Vill bara klargöra för er att jag har inga nytagna bilder så ni får nöja er med den här gamla bilden som jag gjorde när jag gick i sjuan tror jag. Tycker endå att texten är rätt bra endå. Om det nu skulle vara så att det är någon som inte ser vad det står (vilket jag dock inte tror), så står det: It's amazing what you can hide just by putting on a smile.

Jag hade en tanke på hur detta inlägg skulle se ut men eftersom att mamma kom in i mitt rum och pratade väldigt länge så glömde jag helt bort vad det var jag skulle skriva. Helt otroligt vad bra minne man har. Suck. Aja, nu: duscha & sen Love and other disasters. Kisses



Jessica Szohr


Det börjar bli lite av en "trend" här på min blogg att jag lägger ut kollage på personer som inspirerar mig. Vet inte riktigt om ni tycker det är kul att kolla på men det gör inget för jag gör det mest för mig själv, tycker att det det är roligt att kika runt lite sådär. Hur som helst, Jessica Szohr (som för övrigt har ett väldigt konstigt efternamn) är också skit snygg! Hennes stil är lite halvt galen men jag gillar den! Dessutom så är hennes hår och leendet to die for. Älskar hennes ansiktsform! Min favorit är den längst till höger på bara hennes ansikte, i vit tröja.

Skärpning!


Hej på er!
Vaknade redan vid 8 imorse och kände att det inte var någon idé att försöka somna om igen pga att resten av familjen redan var uppe och dom var inte direkt tysta om man säger så. Mitt rum ligger på nedervåningen så man hör varenda litet ljud nästan, speciellt när någon går. Men det gjorde inte så mycket, ska ju endå upp till skolan imorgon så det skulle nog bli jobbigt att komma upp imorgon om jag sov bort halva dagen idag ;)

Blev glad när jag öppnade ytterdörren i mitt rum och kände att solen värmde. Tur att snön som kom i fredags försvann lika snabbt som den kom! Har dörren på glänt så jag blev lite chockad när katten kom in. Nu ligger hon och myser i mitt knä. Ska hoppa in i duschen alldeles strax så jag tänker avsluta inlägget här. Men först måste jag bara ta upp en sak.

Brukar försöka avstå från diskussioner och sånt i bloggen för att undvika att få elaka komentarer osv men nu känner jag att jag endå måste skiva av mig lite.
Imorse så skulle jag fixa en grej på bloggen och eftersom att jag inte är sådär jätte bra på design och sånt så tänkte jag ta hjälp av en tjej som beskriver jätte bra hur man ska göra osv. Så jag gick in på hennes hemsida och till min förvåning så var hela designen borta och det enda som fanns där var ett videoinlägg. Jag förstog inte riktigt varför så jag satte på videoinlägget och får se att hon berättar att hon ska sluta blogga. Det gjorde mig lite besviken för jag gillade hennes blogg och hon gjorde väldigt mycket för sina läsare, t.ex tipsade om design/photoshop tips, lottade ut designer och det fanns till och med gratis designer. Detta var såklart inte allt men jag orkar inte räkna upp allt. I alla fall, det som gjorde mig arg var anledningen till varför hon skulle sluta blogga, det var för att hon hade fått så många elaka komentarer så hon orkade inte med det längre. Hon satt och grät och jag tyckte verkligen synd om henne.

Vad tjänar man på genom att sitta och skriva dumma saker till andra? Ingenting! Så varför håller folk endå på och gör det? Fan, ni som håller på så, LÄGG NER! Det är så sjukt patetiskt att skriva elaka komentarer till folk, tror ni att dom ska bli glada för det eller? Har man så dåligt självförtroende att man måste klandra ner på andra för att känna sig bättre har man ju något fel. Seriöst, lägg bara av. Folk kan ju bli ledsna fattar ni väl!
Menar förstås inte att alla ni som läser det här ska åt er, men ni som faktiskt håller på på det här sättet borde faktiskt göra det. Skärpning!


What are words


Dom flesta har väl antagligen redan hört den här låten men jag känner mig tvungen att lägga upp den endå. Den är så vacker! Kolla på musikvideon. Det där kan man kalla äkta kärlek.

Ge mig sommar!


Har suttit och gjort en ny design till bloggen hela kvällen känns det som, men jag blev faktiskt nöjd. För en gångs skull. Det blev ju ingen avancerad design om man säger så, utan den blev enkel och inte för mycket helt enkelt. I alla fall, anledningen till varför jag sitter och skriver ett inlägg nästan tolv på natten är att jag saknar sommaren något enormt! Usch, nu har det varit vinter alldeles för länge. Är trött på snön och kylan. Blev så ledsen i fredags när det började snöa när det på morgonen hade varit fint väder och man såg till och med asfalten! Just när jag trodde att snön entligen skulle smälta bort helt så kommer det ännu mer snö... Nej, gud vad jag längtar till sommaren! Längtar tills det blir varmt och skönt, när man slipper klä på sig hur mycket kläder som helst för att inte frysa, när man kan vara ute hela dagarna, när man kan bada och sola, när man kan åka upp till stugan med släkten, och när man kan fota massa vackra bilder. Jag skulle kunna hålla på hela natten med att räkna upp saker.

Som ni ser så blev den nya headern väldigt somrig trots att det är vinter fortfarande. Kan ju kännas lite opassande men det struntar jag i. På tal om något helt annat, jag har bestämt mig för att spara till en riktigt bra kamera! Dom som känner mig vet att jag älskar att fota och jag har aldrig haft en bra kamera. (förutom en fast den är trasig och den var bara bra när man använde zoomen). Dessutom så är det så mycket roligare att fota med en bra kamera!
Nej nu måste jag sova känner jag, men först ska jag slå på en film, lär endå somna direkt ;) Go' natt på er!

Grattis Filip och Henning!


Idag fyller min bror 12 år och min kusin fyller 2 år så grattis till er båda på eran dag!

18 mars 2011


gammal bild på mig och Amanda! från 6an tror jag.

Hej!
Som jag skrev tidigare så var jag inne i stan med Amanda idag! Efter skolan gick vi hem till mig och lämnade lite grejer sen sprang vi till bussen, som vi lyckades hinna med. Sen kollade vi runt i massa affärer och käkade innan vi gick till bion. Både jag och Amanda köpte några saker, jag köpte en jätte söt tröja, en ring, en pyjamas (där överdelen och underdelen sitter ihop, asball och skön!), ja det var nog det. Vi såg i alla fall Hur många lingon finns det i världen. Trodde faktiskt att den skulle vara roligare än vad den var, men den var endå helt okej. Efter bion sprang vi in på hemköp och köpte en present till Filip som fyller år imorgon.
Nu: film med Amanda!


15 mars 2011


Var tvungen att fota lite i det härliga vädret när jag var påväg hem från skolan :p

Hejsan!
Det är underbart att solen äntligen vågar visa sig igen! Känns som att våren börjar närma sig faktiskt. Jaja, nu ska jag inte prata om vädret ;), om några timmar ska jag iväg och dansa! Lovely. Imorgon är det ju onsdag och då har vi nationella i NO, känns inte bra. Det är så svårt att veta vad man ska plugga på inför nationella också. Får väl bara hoppas på det bästa. Föresten, på fredag ska jag och Amanda på bio och gå på stan! Så det blir i alla fall roligt. Ja, man kanske skulle ta och plugga lite NO nu kanske. Tjingeling

Dresses by H&M


H&M's kollektion är verkligen grym i år! Brukar annars inte tycka om H&M's kläder så värst mycket men nu finns det jätte många plagg/skor/accesoarer som jag verkligen vill ha. När man sitter och kikar runt på deras hemsida längtar man ihjäl sig till sommaren! Det finns så sjukt många fina sommarklänningar där! Dom som känner mig vet att jag inte gillar att ha på mig klänningar men jag känner mig faktiskt sugen på att beställa en klänning, gillar 2an och 4an! Dock typiskt mig att bli en shopaholic så fort jag får pengar (Fyllde år för drygt en månad sedan)...

Kenza


Jag blir galen på hur Kenza ser ut och klär sig! Jag bara älskar hennes stil! Varje gång jag går in på hennes blogg så blir jag alltid avundsjuk på att hon är så snygg. Hela hon ser ju bra ut! Håret, kroppen, ansiktet, stilen, ja allt!

Bra där Sverige!


För en gångs skull så vann en låt som jag faktiskt tyckte var skaplig! Jag kan ärligt säga att jag har varit skit förbannad varje lördag (5 veckor tillbaka) för att alla mina favortier har åkt ut. Eric Saade var inte en av dom men jag är endå glad över att han vann, tror att det kan gå bra för honom i Eurovision Song Contest i maj. Hoppas att ni också är nöjda också! Nu: Love and other trugs.


Final 20.00 idag


Ja, hur tror ni att de går ikväll då? Själv har jag ingen aning faktiskt. Tror kanske att Eric Saade och The Moniker har en chans men man vet ju aldrig. Det kan gå hur som helst när svenska folket är igång och röstar ;). Säkert kommer någon helt kass vinna, som varje år. Har faktiskt ingen favorit bland de som är i final vilket är lite tråkigt. Ja vi får väl se hur det går helt enkelt, hoppas på det bästa!


12 mars 2011


Hej på er!
Har varit på en promenad lite tidigare idag
och när jag kom hem så tränade jag lite så jag känner mig duktig! Det känns i alla fall skönt nu såhär i efterhand! Måste börja träna mer, jag dansar ju 3 gånger i veckan men det räcker nog inte. Vill ju inte bli fet.

Det var verkligen härligt väder ute idag
, solen sken och det var väldigt varmt. Tog faktiskt på mig min vårjacka när jag var ute. Hoppas för guds skull att det inte ska bli minusgrader och snö något mer nu! 

Har duschat och ätit lunch också och nu ska jag och brorsan slå på en film! Och hörrni, ikväll är det ju final i melodifestivalen! Det får man ju inte missa. Ska sitta hemma med godis medans mamma och mormor har biljetter till finalen, lite avundsjuk är man ju.

Mean Girls 2


Nu ska jag slå på Mean Girls 2 och i min hand har jag en Ben & Jerrys! Kan det bli bättre? Tror knappast det! Har dock hört att filmen ska vara riktigt dålig men jag älskar Mean Girls-filmen så jag tänker endå ge den här filmen en chans.

Vad jag tycker om bidragen i melodifestivalen 2011 - del 4


Melody Club-The Hunter: Låten var okej men inte alls någon "melodifestival-låt".
Julia Alvgard-Better Or Worst: Älskar hennes röst! Låten var också rätt bra. Störde mig lite på hennes hoppande på scenen.
Lasse Stefanz-En Blick Och Nånting Händer: Haha, ja ni... tyckte det var roligt när han som sjöng ställde sig bredbent och höll i stativet (var helt säker på att det hette så men nu känns det som att jag är helt ute och cyklar).
Linda Pritchard-Alive: Efter att ha hört den här låten ett antal gånger nu så vet jag fortfarande inte om jag tycker om den eller inte. Det är nog hennes röst jag inte gillar tror jag.
Anders Fernette-Run: Hur sjutton kunde han komma sist?? Hans låt var faktiskt riktigt bra och han är ju snygg också! Om han släpper en skiva någon gång i framtiden ska jag lätt köpa den!
Lina Bentzing-E Det Fel På Mej: Alla hennes låtar låter ju likadant... Ska hon inte köra på något nytt snart? Men hon ser jäkligt bra ut måste jag säga.
Nicke Borg-Leaving Home: NEJ NEJ NEJ! Tål inte att se på människan. Den här låten är dessutom en kopia på en annan låt, men jag kan inte komma på vilken. Dock börjar jag gilla hans låt allt mer nu.
Love Generation-Dance Alone: Galet tuffa brudar måste jag säga! Älskar deras stil (i alla fall blondinen och den rödhåriga tjejen) Hur mycket jag än vill gilla låten så går det inte. Dock så var framträdandet häftigt och dom såg ut som bratz-dockor, haha. Låten var inte helt kass men endå inte så jätte bra.

11 mars 2011


God morgon!
Nästan första gången som jag hunnit blogga på morgonen! Hade lite tid över så jag passar på att skriva ett inlägg. Idag är det fredag vilket känns jätte skönt! Den här veckan har annars gått väldigt snabbt känns det som. Okej, det blev inte något direkt inlägg nu för nu måste jag springa iväg till bussen! Ha en bra fredag allihopa!

Vad jag tycker om bidragen i melodifestivalen 2011 - del 3


Linda Sundblad-Lucky You: Har inget speciellt att skriva här förutom att låten var dålig.
Simon Forsberg-Tid Att Andas: Han sjöng bra men även denna låt var dålig.
Sara Lumholdt-Enemy: Den här låten var min favorit av alla bidragen i år. Varför, varför, varför sjöng hon inte  bra under framträdandet?? Jag lovar, jag hade lyssnat på hennes låt minst 20 gånger innan hon skulle uppträda. Var nästan säker på att hon skulle gå vidare för hon hade en kick-ass låt, haha, men vad hände sen? I verserna lät hon nästan tondöv. Usch vad besviken jag blev.
The Playtones-The King: Gillar faktiskt refrängen i den här låten :p
Shirley's Angels-I Thought It Was Forever: Shirley sjunger sjukt bra men låten var däremot inget att hänga i julgranen.
Sebastian-No One Else Could: Rätt tråkig låt, kommer inte på något annat skojigt att skriva.
Sara Varga-Spring För Livet: Den här låten har satt sig på min hjärna, trots att jag inte gillar den så värst mycket. Tycker inte att hon skulle gått vidare till final av alla dom bra som var med i andra chansen. Dock har jg hört att det var något knas med röstningen, att Sara fick massa röster hon inte skulle ha. Men det kanske inte stämmer ens.
Eric Saade-Popular: Tycker att låten Popular är väldigt lik Eric's förra bidrag (förra året) Manboy. Så jag måste dissa låten. Kan i och för sig förstå att många småtjejer röstade vidare honom, liksom han är ganska snygg endå!

7 mars 2011


Hej,
Tänkte berätta lite om min dag.
Skolan gick ovanligt fort idag, brukar alltid tycka att måndagar känns väldigt långa för vi har nästan bara jobbiga lektioner. Vi hade so direkt på morgonen och det var väl okej, sen hade vi matte som jag hatar men vi gjorde inget speciellt så så farligt var det inte. På musiken skulle vi ha uppspel, en och en! Jag blir alltid nervös när jag ska göra något muntligt men det gick bra faktiskt. Kommer ihåg förra gången vi hade uppspel på musiken, då spelade jag fel och dessutom i otakt haha. Innan lunchen hade vi engelska också och efter lunch var det bara HK där vi bakade muffins. Skrev också ett läxförhör då som gick bra trots att jag inte hade pluggat så mycket.

Snart kommer väl mamma hem från jobbet så då ska vi äta. Ska beställa en bikini och ett par jeansshorts efter det. Som jag har längtat efter ny bikini ska ni veta! Ja det var väl allt. Nu: Desperate Housewives ♥

Vad jag tycker om bidragen i melodifestivalen 2011 - del 2

Ja här kommer del 2 då!

Brolle-7 Days And 7 Nights: Nej! Gillar inte Brolle, gillar inte hans låt. Behöver jag säga mer?
Loreen-My Heart Is Refusing Me: Åh, I love! Ball tjej, grym låt. Vill verkligen att hon ska gå vidare till final i andra chansen ikväll.
Babsan-Ge Mig En Spanjor: Har aldrig gillat Babsan, tycker det är helt fel bara (hoppas ingen tog illa upp nu). Låten var dessutom sämst.
Elisabeth Andreassen-Vaken I En Dröm: Elisabeth... Vem är hon? Haha, nej men den låten gillade jag inte heller. Inte min musiksmak om man säger så.
Sanna Nielsen-I'm In Love: Förstår inte alls varför hon röstades vidare till final. Hennes kläder var hemska och hennes låt var tråååkig. Ett tips till svenska folket: Sluta rösta vidare dom som var bra för 10 år sedan. Liksom Sanna Nielsen skulle kunna gå upp på scen och sjunga Björnen sover och hon skulle endå gå vidare till final.
The Moniker-Oh My God!: Helt galen låt+framträdande men jag gillade den faktiskt! Framträdandet var något för färglatt och crazy men det gjorde inte så mycket.
Anniela-Elektrisk: Väldigt synd att hon fick något slags "nervsammanbrott" när hon skulle sjunga för det lät inte bra... Låten var annars okej (när man lyssnar på svtplay) och jag älskade hennes kläder och hår!
Christian Walz-Like Suicide: Jag brukade lyssna på Christian Walzs låt Never Be Afraid Again (heter den så?) när jag var yngre så när jag lästa att han skulle vara med i melodifestivalen blev jag verkligen glad. Mamma sa att han inte kunde sjunga men jag håller inte med henne, älskar hans röst! Och älskar låten! Men, hur såg han ut? Dissar skägget.

Ps. Del 3 och 4 kommer i veckan!

5 mars 2011


Kinesungen själv och söta Amanda! (Haha, något oförberedd bild på mig kanske). 

Hejsan,
jag sitter och kikar runt lite på internet och äter godis, hihi. Om 1 timme ungefär ska jag ta mig till soffan och kolla på melodifestivalen, idag är det ju andra chansen vilket jag inte vill missa då jag gillar rätt många som ska vara med ikväll. När jag tänker efter så är det bara tre som jag inte tycker om särskilt mycket (och nej jag kan inte alla bidrag utantill utan jag fuskade och kollade på hemsidan :p). Tänkte försöka hinna med att slänga ihop ett inlägg om vad jag tycker om årets bidrag innan klockan 20 också.

Vad ska jag berätta mer då..? Jo, jag sov ju hos Amanda igår. Har inte varit där på rätt länge så det var roligt! Tidigt imorse åkte vi till Örebro och badade. Jag vet, väldigt långt, men hallå är Fyrishov kul eller? Nja. Så vi drog dit med några. Trodde att jag skulle ha feta blåmärken efter men jag klarade mig rätt bra faktiskt ;)

Jordin Sparks-One step at a time


Hittade en bild på mig på Amandas dator. Gullig jag vet, men inlägg blir så tråkiga utan bilder!

Hej på er!
Sitter hemma hos Amanda och har det trevligt. Hon lockar sin systers hår som ska på klassfest ikväll.
Hörrni, lyssna på den här låten, awesome! (går inte att ladda upp låtar här på blogg.se så jag får väl ta och länka) Ja, det var väl allt jag hade att säga. Tänkte bara uppdatera lite. Så ni får ha det så bra, för det ska vi!





RSS 2.0