I rather hurt than feel nothing at all

Kunde inte komma på någon rubrik så det fick bli en mening ur en låt.

Har bestämt mig för att lägga ner bloggen ett tag nu, känns inte som att jag har tid längre. Så jag tar en paus och satsar på skolan istället. Ska verkligen försöka höja mina betyg nu sista terminen! Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Men inte på ett tag i alla fall. Tjingeling

Svar på tal

Kommer inte ha tid till att blogga nu i veckan för jag har en hel del att ta igen i skolan eftersom att jag varit sjuk i en vecka. Dansen börjar också den här veckan som kommer. Då vet ni redan nu att det inte kommer att komma upp så många inlägg framöver.


Fick en kommentar i ett inlägg där jag tipsade om en snygg cardigan, och eftersom att personen inte länkat till en blogg så tänkte jag svara här istället.

Kommentar: Petra
om Martina Cardigan, 199 kr:

gud? Du skriver på din blogg som om du vet aallting och är asrik?, du säger: inte speciellt dyrt
som att du vill visa att det inte är någon bigdeal? varför åker du inte bara ut och kööper skiten?
basplagg?vart kom du på de? i någon av dina snygga ordböcker? jävla mode-wannabe;)
sry men jag stör mig på att du håller på sådär när du endå säkert är skitmobbad i verkligheten

Svar: Nej jag vet inte allt och jag är verkligen inte rik. Vet inte varför du tror det, för att jag brukar lägga ut kläder på min blogg? Det betyder ju inte att jag köper ALLT jag lägger ut här. Jag handlar sällan kläder, även fast jag älskar att shoppa. Jag är ju inte gjord på pengar. Om du stör dig så mycket på hur jag skriver så behöver du inte läsa min blogg. Jag skriver vad jag vill. Och föresten, jag är väl inte wannabe bara för att jag skriver mycket om mode? Visst, jag är intresserad av mode, annars skulle jag ju inte lägga ut bilder och skriva om massa kläder och sånt, men låt mig vara det isåfall. Och basplagg är ett ord. Jag läser ganska många modebloggar för att jag tycker att det är intressant, kanske därifrån jag fått sådana ord. Jag säger det igen, jag tror inte att jag vet allting.  Tycker att det var ganska dumt att kommentera så här, du borde förstå att man kan ta illa upp. Sluta klandra ner på folk.


Martina Cardigan, 199 kr


Åh vad jag skulle vilja ha den här tröjan! Den ser så skön ut! Båda var i snygga färger också, men jag skulle nog helst vilja ha den svarta. De finns att köpa på Gina Tricot och kostar 199 kr, inte speciellt dyrt. Dessutom så är det ju ett typiskt bas-plagg som går att matcha till det mesta vilket är ett stort plus.

Kort inlägg!

Hej på er,
Det har inte skrivits många inlägg här på väldigt länge nu känns det som.  Jag har varit sjuk sen i lördags och det vet väl alla att det är sjukt jobbigt så jag har inte orkat gjort någonting. Ska till skolan imorgon trots att jag egentligen inte orkar men vi ska till ett gymnasium då så känner mig tvungen att gå då. Aja, nog om det. Nu vet ni att jag lever i alla fall :p

19 januari 2011

Hello sunshines!
Har ont i magen, buhu. Men det har gått över helt nästan. Åt kyckling, ris och currysås till middag idag (mums!) och såklart så åt jag så mycket så att jag fick ont i magen. Haha.
Det har inte hänt något speciellt idag. Helt vanlig skoldag bara. Helt okej faktiskt, vi hade bild och det var kul faktiskt, brukar annars inte tycka om bild. Men förut så hade vi bild i en liten äcklig sal nere i en källare och nu så har vi både ny bildsal och HK-sal! De är helt nygjorda, as nice! Yes, nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite på engelska glosorna, eller läsa, får se. Ha det bra! Puss


Två bilder från imorse! Hann inte skriva något inlägg då för jag fick bråttom till bussen, as always. Haha, ångrar redan att jag lägger ut den högra bilden. Usch, jaja man kan inte alltid bli bra på kort, speciellt när man är som mig som inte kan vara seriös på bilder typ.. Och som sagt jag hade bråttom till bussen så jag hade inte så mycket tid till att ta kort då :p


18 januari 2011

Hello my people, närå. Sitter och pluggar engelska och spanska glosor på glosboken.se. Nice, fast nej. Har en text jag ska läsa och översätta också. Jaja, that's life. Föresten, vi var och simmade med klassen idag. Simmade klädsim och tränade på livräddning, galet jobbigt var det. Fast å andra sidan så har jag inte den bästa konditionen heller. Vi hade matte innan simningen och efter lunch hade vi spanska då våran snälla lärare bjöd på glass och massa gott! Hehe.

När mamma kommer hem från jobbet så ska vi bara käka och sen åker vi till mammas kompis och kollar på deras hundvalp. Hihi, älskar hundvalpar! Så sjukt gulliga ju! När jag flyttar hemifrån ska jag skaffa en mops :) Världens gulligaste! Tycker att feta hundvalpar är sötast, hehe. Men nu måste jag fortsätta plugga, skulle bara slänga in ett litet inlägg tänkte jag. See ya


bildbrist. bild på våran knaskatt. Tror seriöst att han har något fel, om man inte klappar han så bits han :s

17 januari 2011

Hej,
ligger och halvsover
i min säng, Amanda åkte hem för ett tag sedan. Har varit sjukligt trött de senaste dagarna! Går och lägger mig efter 9 och är endå helt död på morgonen, liksom vad är felet? Det är sjukt. Hur som, jag tänkte att det skulle vara skönt att lägga sig och kolla på Familjen annorlunda men icke sa nicke, det var visst inget idag utan handboll istället *suck*.

I skolan idag fick vi besök av en gubbe som var med i andra världskriget så han åker runt i skolor och berättar om livet i koncentrationslägrena osv. Usch tycker så jäkla synd om honom. Det är ju faktiskt sjukt vilket liv han levt. Fy fan. Känner mig hemsk när jag tänker på att vi idag blir ledsna/arga/besvikna för småsaker. Herregud, den här människan förlorade ju hela sin familj under denna hemska tid, han blev slagen utan anledning och såg dagligen oskyldiga människor torteras och dödas. Det är sjukt hur man kan behandla människor på det viset. Dom borde skämmas.
Han pratade i ca 2 ½ timme på förmiddagen och lite mindre än en timme på eftermiddagen. Trodde faktiskt att det skulle bli jobbigt att sitta stilla så länge och bara lyssna men jag hade fel. Förutom att det var iskallt i idrottshallen där vi satt så var det inga problem att sitta så lång tid. Det var faktiskt riktigt intressant. Köpte till och med en bok som han skrivit själv, ska bli kul att läsa. Eller kul kanske är fel ord, men jag ser fram emot att få läsa den. Dock så hörde man väldigt dåligt i stort sätt hela föreläsningen vilket var synd. Det var också en utav anledningarna till att jag köpte boken.


16 januari 2011

Hello!
Är helt slut,
har städat hela mitt rum. Och det var väldigt stökigt! Det tog ca 3 timmar att städa hela rummet. Har ganska litet rum så det blir väldigt snabbt stökigt, fast jag är ganska slarvig också :p Tappade bort min plattång för nån vecka sedan och trots att jag nu städat rummet så hittade jag den inte!

Ska snart sätta mig och plugga lite men först måste jag ta det lugnt en stund, har ont i kroppen efter städningen. Hehe, klen jag är. Föresten, ni har väl inte missat att Solsidan börjar idag? Jag ska kolla! Och så är det ju andra avsnittet av One tree hill säsong 8 idag också, me like!



Haha kolla mitt skrivbord på tredje bilden, inte lite saker inte. Anders fixade också en ny hylla under teven och lampor vid skrivbordet. Julias bilder ala Foki-style.

15 januari 2010

Hej på er!
Tänkte bara slänga ihop ett litet inlägg nu! Jaha, vart ska jag börja? Jo, idag har jag nästan inte gjort någonting förutom att jag var och kollade när brorsan spelade pingis. Ja det var väl allt, haha. Kul liv, jorå. Juste, måste berätta en sjuk sak som jag såg idag! Mamma och Filip skulle in på en sportaffär och då satt jag kvar i bilen på parkeringen. Just då kom en hel flock med fåglar, det var nog ett par tusen! Det var helt sjukt, och jag som är rädd för fåglar också. Usch, det var nästan läskigt. Dom var helt vilda också, typ lät as högt och flög runt i flockar så att det såg ut som stora svarta moln! Låter väl inte så troligt men det var faktiskt så. Jag filmade en stund men filmen ligger på mobilen så jag lägger upp den imorgon istället. Då ska ni allt få se :p

Nu sitter jag vid datan och kollar på Fångarna på fortet på teven. Brukar aldrig kolla på det men det finns inget annat att kolla på endå. Har en burk godis bredvid mig också, fast har inte ätit en enda än. Hm, vet inte vad det är med mig.. Kanske för att jag är så sjukt trött som jag inte är sugen på godis. Aja, nu ska jag väl kika vidare på teven. Ha det bra!

Dagens Julia

Så här ser jag ut idag! Inget speciellt men skönt i alla fall! (ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna)

♥Tröja - Gina Tricot
♥Linne - Gina Tricot
♥Tights - ?
♥Halsduk - Gina Tricot
♥Ring - Bik Bok


Och nej, jag handlar fortfarande inte BARA på Gina :p Kanske verkar så eftersom att många av mina kläder är därifrån. Men jag handlar inte så ofta där längre faktiskt! Visst, det finns massa snygga kläder där men det är synd att typ halva Sverige har samma kläder som en efter att man har köpt något där... Haha, rätt sjukt faktiskt.

Kom hem från skolan för över en timme sedan. Sista lektionen hade vi NO-prov, det gick verkligen skit dåligt, det skulle inte chocka mig om jag får IG. Men det är i alla fall sjuuuukt skönt att det är helg nu, har nog aldrig längtat så mycket efter en helg! Ni får ha det så bra i helgen allihopa!



Ny header!

Hejsan!
Har glömt att berätta att jag var i stan med Ida i måndags. Vi gick och kollade i affärer och var på bio :) Filmen hette The Tourist, den var faktiskt bra! Rekomenderar den för er som gillar spännande filmer. Köpte en kjol, en stickad tröja och två ringar.

Föresten, har ni sett att jag har en ny header? Är verkligen nöjd! Det var en jätte gullig tjej som gjorde den åt mig. Tack igen!Klicka här för att komma till hennes blogg!

Dagens Julia


♥T-shirt - Gina Tricot
♥Linne - H&M
♥ Jeans - Gina Tricot
♥Halsduk - Gina Tricot
♥Smycken - Bik Bok, Gina Tricot


Todays outfit;

Det var ett tag sedan så nu får ni några super seriösa bilder på dagens outfit!



♥Tröja - Cubus
♥Linne - H&M
♥Jeans - Gina Tricot


Bruno Mars - Grenade


Hiss eller diss?


Vad tycker ni? Hiss eller diss? Själv tycker jag inte om någon av dom, för mycket mönster och färger för min smak. Dock så var dom högra mycket snyggare än dom vänstra men jag skulle aldrig visa mig i sådana byxor. Fast dom är säkert hur sköna som helst. Missuppfatta mig inte nu, vissa passar nog i dom. Det vet jag att vissa gör.

Något ni inte visste om mig..

är att jag älskar svenska tv-program. Då menar jag inte ALLA men jag gillar såna program där "vanliga personer" är med, inte skådisar. Program som jag alltid brukar följa är Familjen annorlunda, Ensam mamma söker och sen idol då men det räknas kanske inte. Och för er som följt min blogg ett tag vet ju att jag kollade på Ung och bortskämd och när Den rätte för Rosing gick på tv kollade jag på det också. Dock gillar jag inte Bonde söker fru och Lets Dance. I alla fall, idag börjar en ny säsong av familjen annorlunda på 4an, klockan 20.00. *happyface* Hehe, jag ska kolla i alla fall. Någon annan som ska? Om inte, vilka program brukar ni kolla på?




Förlåt att jag aldrig sagt förlåt



Gammal låt men åh så bra.


Halsband från BikBok


Jag har börjat gilla "uggel-smycken" nu på sistone. Tycker att dom är as tuffa! Jag har själv ett par uggel-örhängen, älskar dom! Detta halsband är från BikBok och kostar endast 79 kr. Har dock inte sätt det i affär, så det kanske inte finns i Sverige. Synd i så fall. Säg till om ni har sett halsbandet i en affär är ni snälla! :)


Bilder från Åre

Hej!
Jag kom precis in, var ute på en promenad med mami. Ganska skönt fast det var rätt kallt. Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, som alltid! Hehe.

Har inget att skriva just nu så jag lägger ut bilderna från Åre istället.


Bild 1: på tåget. Bild 2: Lobbyn på hotellet.


Bild 1: En lift som rymde 80 pers. Den gick enda upp till toppen och där fanns bara en nedfart, den backen var ett helvete, skit brant hela vägen. Bild 2: Filip och pappa.


Bild 1: Hela gänget samlat uppe i restaurang. Bild 2: Så där såg en lift ut ganska högt upp, det var verkligen iskallt under de dagarna vi var där, som ni ser.

Söt blus, H&M


Dom här blusarna finns att köpa H&M och kostar 249 kr/st. Själv tycker jag att dom är jätte söta! Dock så gillar jag inte bandet, men det går kanske att ta av..

Min nya iPod!



Kom på att jag inte visat vad jag fått i julklapp än. Jag orkar inte ta fram och fota allt så jag visar bara en sak. Jag skrev ju förut att jag önskade mig en iPod eftersom att min gamla blev stulen, och jag fick faktiskt en ny av pappa i julklapp! Jätte kul! Perfekt för mig som ääälskar musik men hatar att lyssna på musik i mobilen :p

Bikini från H&M


Älskar den här bikinin från H&M! Så snygg! Jag tänker absolut köpa åtminstonde en utav dom. Vilken tycker ni var snyggast? Jag gillar båda men tycker att den röda var sötare med volang på underdelen också. Överdelen kostar 129 kr och underdelen 99 kr.


Tävling


Jag är med och tävlar om en egen designad almanacka hos MILLAH. Perfekt för mig som är sjukt dålig på att komma ihåg saker. Hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner! Självklart har jag större chans att vinna ju färre som deltar men eftersom att jag är så snäll så får ni en direkt länk till tävlingen! :p Lycka till!

1 januari 2011

Första dagen på det nya året. Hoppas att ni alla mår bra! Själv är jag sjukt trött, vilket jag aldrig brukar vara den här tiden. Igår var det ju nyårsafton och som jag skrev i inlägget under så var det massa folk här. Dom flesta åkte hem runt 04.00 så det var inte så lätt att sova om man säger så :p Jag låg och kollade på Gossip Girl ett tag innan jag lyckades somna. Blir nog till att lägga mig tidigt idag. Nu: kolla på Gossip Girl. Sen: sova.

Juste, angående min design så har jag fortfarande inte fått iordning den, som ni ser. Den är just nu i olika delar men jag orkar verkligen inte fixa det nu.


A new year, but I'm still the same as yesterday.

RSS 2.0