Summer inspiration


foto: we♥it, collage: jag


30 juni 2011

Tja snyggingar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra i alla fall, förkylningen börjar försvinna också! Har varit vid stranden med Ida idag vilket var roligt eftersom att vi inte träffats på länge. När jag kom hem hoppade jag direkt i poolen då jag höll på att dö av värmen på bussen på väg hem. Fick även veta att vi ska till Stockholm och shoppa och se på bio imorgon, med familjen då. Ser verkligen fram emot morgondagen, är man en shopaholic så är man ;) Nejdå, men det ska bli roligt! Det var nog allt jag hade och berätta just nu, vi hörs!

På bilden; kusinvitamin och jag (i midsommras)!

Sunny day

Har mest slappat ute vid poolen sen jag kom hem. Man kan ju inte klaga på vädret i alla fall. Ä-N-T-L-I-G-E-N har den riktiga sommarvärmen nått Sverige! Dock så har jag dragit på mig en förkylning och det blir bara värre och värre. Hoppas bara inte att jag behöver jobba någon dag inom dom närmsta dagarna. Ska väl försöka hinna med att packa upp väskorna idag i alla fall. Men först ska jag ut en stund igen, ser ut som att solen inte riktigt börjat försvinna än. Ikväll är det Morden i midsommer på 1an, som jag inte får missa. Nej, nu ska jag ut!

Bild från årets skolavslutning; Mamma, Filip och jag.

28 juni 2011

Nu har vi precis rullat iväg hemåt. Väldigt tråkigt. Skulle stanna minst en vecka till om jag kunde. Vill inte hem och jobba och allt sånt jobbigt. Mern men, allt har ett slut. Även den här resan. Kan ju glädja mig med att veta att vi snart ska hit igen. Pratade nyss med pappa också och fick reda på en rolig grej. Han håller på att fylla poolen nu så till helgen borde man kunna bada. Nu ska jag slå på en film som jag kan kolla på på vägen hem. Vi hörs!


Vamos a la playa



Här har ni dagens outfit.

Nu drar vi iväg till stranden! Det är fint väder idag också så det blir förhoppningsvis ett dopp i vattnet för min del. Första i år, i sjö dvs. Efter det blir det minigolf i Ljusdal, idag igen! Åh, vad jag älskar sommaren ♥

Dagens klädval


Så här sprang jag runt på marknaden idag. Enkelt och skönt. Perfekt när man ska gå mycket.

My latest purchases




På bilderna; vad jag köpte på marknaden idag!

Marknaden

Idag har vi varit iväg på marknad/tivoli nästan allihopa, bara morfar saknades. Jag har under dem senaste åren hunnit tröttna på alla sorts marknader men den här gången var det faktiskt riktigt kul och jag hittade massor av saker som jag skulle ha velat köpa. Dock så köpte jag inte sådär jätte mycket grejer då jag tyckte att jag behöver pengarna till andra saker. Men jag fick ändå med mig några saker hem, en T-shirt, ett örhänge och godis. Var riktigt sugen på att köpa en jätte mysig tröja men den var lite för dyr så jag lät bli. Vilket jag ångrar lite nu i efterhand. Vi hann även med en liten picknick i en vacker park/trädgård. Dagen har varit riktigt bra och än är den inte slut. Snart ska vi nog sätta igång med maten och ikväll blir det antagligen spel som alltid. Kan det bli bättre? Tror knappast det. Måste bara tillägga en sak; Släkten är bäst!




Midsommarafton

Passar på att lägga ut en bild från midsommarafton. Bilden är tagen vid Stenegård. Som jag skrev igår så regnade det, vilket inte syns på bilden, men ni ser ju att många har regnkläder. Nu ropade brorsan och morfar att jag skulle vara med och spela kort med dom så jag sätter punkt här. Ha det bäst!


Minigolf

Hej på er! Egentligen skulle vi iväg på en marknad idag men det var inte så bra väder så vi åker dit imorgon istället. Så hoppas på bättre väder då. Vi åkte till Ljusdal och spelade minigolf istället och vi kom nyss hem så då tänkte jag passa på att skriva ett inlägg när dom andra lagar mar, annars blir det inte av. Ja, vi spelade ju som sagt minigolf och jag vann! Har inte så mycket mer att tillägga så jag avslutar det här inlägget med några bilder från minigolfen. Dock inte så bra kvalité på bilderna då dom är tagna med mobilkamera.

The golf-crew! Haha snygg pose jag fick till, benen ser lite weird ut. Och vinklarna på bilderna är kanske inte dom bästa heller ;)

25 juni 2011

Fast för mig är det fortfarande den 24e, midsommarafton alltså. Kör "night-bloging" nu. Idag har vi gjort allt det som man brukar göra på midsommar, ja i alla fall det som vi brukar göra varje år här uppe i Järvsö. På förmiddagen var vi iväg en sväng till affärn och handlade grejer inför midsommarlunchen. När vi kom hem satte vi igång med maten och när vi hade ätit färdigt åkte vi iväg i spöregnet till Stenegård för att dansa runt midsommarstången mm. Det var dock ingen av oss som dansade, utan vi åkte nog mest dit för att vi alltid gör det. (Filmade lite under tiden där så jag lägger ut videos imorgon). Det regnade ju som sagt och vi var inte så sugna på att dansa då. Senare på kvällen hade mormor fixat en tipspromenad till oss andra, jag kom sist haha. Sen hade min moster fixat en 3-kamp, tjejerna mot killarna. Det har varit en rolig dag! Och nu vet ni vad jag har gjort idag. Lägger upp bilder och sånt imorgon för jag har inte riktigt tid just nu. Vi hörs imorgon! Berättar även då vad jag ska göra imorgon. Nu blev det mycket "imorgon" här. Nej, god natt hörrni!


Going to Järvsö

Tjingeling! har egentligen inte tid till att blogga nu då jag måste börja packa inför Järvsö. Vet inte riktigt om jag har berättat det, men jag ska åka till våran stuga i Hälsingland idag med släkten. Som jag har längtat alltså! Det är som mitt andra hem (Eller tredje blir det ju eftersom att jag bor hos pappa också). Dock så kunde inte hela släkten följa med över midsommar men det kommer bli roligt ändå. Förlåt alla släkter där ute, men min släkt är faktiskt bäst! Hihi. Har firat midsommar där uppe varje sommar i hela mitt liv (förutom en). Kommer att ta med mig datorn så jag kommer nog att blogga när jag är där, därför behöver jag inte berätta så mycket mer just nu.

Föresten, tänkte tipsa om en bra sida. Packlista.com söker ni på och där skapas en packlista efter en del val man gör i början. Sen är det bara att kryssa av vart efter som. Är inte så bra på att förklara så ni får gå in och kolla själva helt enkelt. Men det är i alla fall jätte bra om man är som jag, att man lätt glömmer bort att packa med allt. Nej, nu måste jag sätta igång med packningen, ska åka om drygt en timme. Tills vi hörs; ha det bra!


Menybilder


Yes, nu har jag fixat några bilder i menyn. Ser lite roligare ut nu. Ska ändra bilderna i headern någon dag också. Föresten, två inlägg på en dag, vad har tagit åt mig? Tyckte ni skulle få reda på att bilderna existerar eftersom att ingen kanske ser dom annars eftersom att dom är så långt ner på bloggen. Men nog om det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slå på en film som jag kan somna till. Är jätte trött så det lär inte ta lång tid innan jag lyckas somna. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon bitti. Börjar 9 så måste ändå lägga mig i tid. Haha jag babblar på om ingenting och ni ba "vad är det för fel på tjejen?" Nejdå, puss på er!

Keri Hilson ft. Nelly - Lose Control

Hello you. Tänkte sammanfatta min dag på jobbet med två ord, rent helvete. Hoppas ingen av er som jobbar där ser detta, då får jag nog sparken haha. Nej men det var inte så farligt ändå, bara dom sista 2 timmarna. Höll på att svimma flera gånger så jag fick typ sätta mig ner på marken för jag pallade inte stå upp. Hade sjuuuukt ont i magen, huvudet, ja hela kroppen nästan... Och det kändes som att jag var magsjuk eller något liknande. Usch, var väldigt nära på att fråga om jag fick gå hem tidigare för att jag mådde så dåligt. Men efter att vi fikade blev det bättre, som tur var. Från en sak till en annan, lyssna på den här låten! Grymt bra verkligen! Förstår inte hur man gör så att bara själva musikspelaren syns när man ska länka från youtube nu för tiden. Tydligen måste hela videon med. Kanske är det jag som inte är så teknisk helt enkelt. Nåja, här har ni hela musikvideon då. Enjoy.




19 juni 2011

The day: vaknade upp hemma hos mormor och morfar. Gick ut på en promenad med Lui. Tog bussen till Uppsala. Kollade runt i affärer. Tog bussen hem.

Nu blev det kortfattat men det struntar jag i. Skönt att slippa skriva 100-sidig uppsats så fort man ska skriva ett inlägg. Okej, tog väl i lite. Men jag är trött så jag orkar inte skriva så mycket. Om drygt en timme börjar Bachelorette, sista avsnittet. Gudars vad arg jag blir om Kristian vinner. Usch på honom. Hejar klart på Sebastian. Imorgon ska jag jobba, börjar kl 9! Inget sommarlov för mig inte. Jobbar i och för sig bara måndag och tisdag sen drar jag till stugan med la familla. Nice.

Bjuder på en bild som är tagen för några dagar sedan.


18 juni 2011

Hej! Är äntligen framme hos mormor och morfar. Bussarna strulade ganska mycket men jag lyckades ändå åka 3 olika bussar på ett och samma klipp, så det var ju bra. Först var jag tvungen att byta buss, nästa buss var försenad så det var knappt så att jag hann med den sista bussen som jag skulle ta i Uppsala. Bussen hade börjat köra men som tur var så stannade chauffören när han såg mig. På den bussen var den där grejen som man ser vilken nästa hållplats är trasig så jag visste inte var jag skulle gå av riktigt. Lyckades åka för långt så jag fick gå en bit, men det dog jag inte av direkt.

Mamma är här också så ikväll ska vi kolla på en film som går på tv, Bröllopstestet hette den tror jag. Den börjar klockan 21 så nu ska jag hoppa på cykeln och köpa något gott på affären. Vi hörs!

Changes

Kom nyss hem från stan. Blev inte av att åka till mormor och morfar efter bion, blev tvungen att jobba imorgon. Så jag åker nog imorgon istället, fast det är inget bestämt. Ska i alla fall få jobba inomhus imorgon vilket är skönt om det ska fortsätta att regna imorgon också. Känns faktiskt skönt att få sova i min egna säng i natt, brukar sällan kunna sova bra när jag sover borta. Men nu till dagen som jag tänkte berätta lite kort om. Åkte ju som sagt till stan med mami. Vi gick på stan ett tag, dock väldigt kort stund, innan vi gick och köpte oss en varsin sallad på Cupido (om det ens heter så? blev osäker nu.) Hur som helst, sen skyndade vi oss iväg mot bion. Filmen vi såg hette ju som sagt Something borrowed och den var över mina förväntningar. Hur bra som helst var den! En av mina favoritfilmer måste jag nog säga. Det gjorde heller inget att det var en skit snygg kille som spelade en utav huvudrollerna ;) Nu: Andra avenyn.


17 juni 2011

Godmorgon! Eller ni kanske har vart vakna en stund nu, det är inte alla som är morgontrötta som jag. Har precis ätit frukost, yoghurt med flingor och jordgubbar. Något jag älskar med sommaren är alla bären man kan äta då, hur gott som helst ju och dessutom nyttigt. Hur som, idag ska jag in till stan med mamma. Vi ska gå på bio och jag bjuder, det var min födelsedagspresent till mami när hon fyllde år. Vi ska se Something borrowed. Hoppas på att den är så bra som den verkar. Ska försöka hinna med att kika runt i lite affärer innan bion också. Efter bion åker vi hem till mormor och morfar, ska vara hundvakt till deras hund medans dom är iväg över helgen. Så jag kommer väl hem på söndagen. Hoppas på bra väder i helgen i alla fall, så man slipper sitta inne hela dagarna. Dock måste jag ju ändå gå ut med Lui så då hoppas jag verkligen inte att det regnar. Kanske skriver något inlägg där, vi får se. Ha en bra helg annars! 


Spelar minigolf i spöregn...

(försenat inlägg, skulle upp runt 12 men mobilen krånglade) Jag låter rubriken tala. Kan inte kalla det annat än svensk sommar. Är i Uppsala och spelar minigolf med familjen, och det spöregnar! Dessutom så är det ca 10 grader vilket jag tycker är väldigt kallt. I alla fall, nu sitter vi ute vid en uteplats och väntar på att det ska sluta regna så att vi kan fortsätta spela.

Update:
Vi åkte och käkade istället eftersom att det inte slutade regna. Efter att ha handlat lite saker åkte vi tillbaka och fortsatte spela. Sen körde vi en gång till fast på andra banor och vid dom sista banorna ville alla åka hem för det var iskallt men vi kämpade på in i det sista. Det har ändå varit roligt idag, vi har skrattat en hel del ska ni veta. Nu är vi i alla fall hemma och jag har myst ner mig i sängen i min ziperall. Ska nog slå på ett avsnitt av Andra avenyn! Kan ju tala om att jag INTE tänker sätta min fot utanför huset något mer idag, så som jag fryser.

13 juni 2011


Hej! har bråttom till bussen nu så det får bli ett kort inlägg. Ska ju som sagt vara barnvakt idag och sen ska jag på bio. Nice dag? Ja. Måste rusa nu, vi hörs!

Working my ass off

Kom nyss hem från jobbet. Puh (stavning?) säger jag bara! Det tar verkligen på krafterna att jobba en hel dag. Men jag ska vara glad att jag ens har ett sommarjobb. Sökte egentligen till kommunen men jag fick inget sommarjobb då. Hade bara tur att jag blev erbjuden det här sommarjobbet. Imorgon är jag ledig, vilket betyder sovmorgon! Hur skönt som helst. Dock så ska jag vara barnvakt åt min kusin senare på dagen men det är bara roligt! Nej, nu ska jag springa ut och kika hur det går för pappa med poolen. Ha det bra!

11 juni 2011

Har varit hos Amanda igår och idag. Behöver jag skriva hur mycket vi skrattade? Antagligen inte ;) Vi har ju alltid roligt tillsammans! I alla fall, åkte hem runt 18 och nu sitter jag här framför datorn och dunkar musik. Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska jobba hela dagen. Ska nog ta och slå på The notebook alldeles strax, har faktiskt aldrig sett den. Hoppas på att den är lika bra som alla säger. Något mer har jag inte att skriva. Ciao

Skolavslutning 2011

Äntligen sommarlov, som jag har längtat. Känns riktigt skönt att ha klarat av grundskolan, nu väntar gymnasiet. Ny skola, nya personer, ny klass. Ser fram emot det, fast jag kommer såklart att sakna alla Gamma 9:or. Vi har haft 4 roliga år tillsammans, känns konstigt att det är slut nu. Känns konstigt att jag aldrig mer ska tillbaka till den skolan efter att ha gått där i 9 år nu och dessutom dagis där också. Som sagt, jag kommer sakna er i Gamma. Men nu väntar ett grymt sommarlov! Ha det underbart i sommar allihopa!

Min kamera är trasig så jag har inte kunnat tagit några kort den sista veckan så det får bli en bild från sommaren 10.

9 juni 2011

Hej! Vart ju inte direkt någon förbättring efter det att jag skrev att jag skulle börja blogga igen. Anledningen är att jag har haft alldeles för mycket att göra för att ens ha hunnit sätta mig vid datan dem senaste dagarna. Men jag kan väl berätta lite vad jag har haft för mig.

I tisdags var hela Gamma (alla 9:orna) i Stockholm. Vi tog bussen till ett museum och sen knallade vi vidare till Grönan. Det var sjukt roligt! Har fortfarande ont i halsen eftersom att jag skrek så mycket haha. Dock så var det väldigt långa köer men det får man väl räkna med. Det var också väldigt varmt så man kände sig lagom fräsh när man gick runt och svettades där haha. Vi kom hem runt 23 och då tyckte lärarna att vi skulle få sovmorgon till 9.30 dagen efter. Vilket var skönt!
På onsdagen var det 5-kamp mot åttorna nästan hela dagen. Även då var det väldigt varmt vilket var rätt jobbigt eftersom att vi var ute hela dagen. Sista timmen var det fotbollsmatch, lärarna mot 9-orna. Efter skolan drog jag och Amanda direkt hem till mig och började fixa oss inför Bärsta, där 9:ornas avslutningsmiddag hölls. Även där hade vi det galet kul! Dansade så mycket att jag fortfarande har träningsvärk i benet. Vältränad? Nja.
Även idag fick vi sovmorgon, fast till 10. Och idag var det väldigt slapp dag. Vi städade enheten, samlades en stund i vår mentorsgrupp, hade vattenkrig mot lärarna och övade inför skolavslutningen. Då förstår ni väl att jag inte haft tid till att blogga?

Det kändes faktiskt väldigt konstigt i skolan idag. Gick hela tiden runt och tänkte "det här är sista gången jag...". Har länge längtat till sommarlovet så att man slipper skolan osv, men nu känns det helt fel. Vill inte sluta. Kommer sakna alla 9:or! Idag var våran sista dag tillsammans för imorgon är det ju skolavslutning. Skulle kunna fortsätta skriva ett bra tag men då blir det här inlägget alldeles för långt. Vilket det redan är i och för sig. Jag sätter punkt här. Ha det bäst!

Kanske man skulle börja blogga igen...

Slogs bara av en tanke att jag borde börja blogga igen. Okej, jag vet inte riktigt om det här är en bra idé för jag kommer antagligen bli "beroende" av bloggen om jag börjar blogga igen. Men skit samma! Ibland är det faktiskt roligt, så jag tänker ge det en chans. Såg dessutom att det är rätt många som fortfarande kikar in på min blogg fast jag inte har skrivit på jätte länge, så det är ju kul! Tror dock att jag bara kommer att blogga i någon vecka, sen kommer jag ha tröttnat igen. Äsch, nu kör vi! Hinner dock inte skriva mer nu för nu tänkte jag slå på teven och kolla på Dumpa honom!


RSS 2.0