We turn our back and whip our hair



Köpte dessa två tröjor i fredags efter skolan och tänkte passa på att visa upp dom här. Båda var på rean och det var nära att en tant hann sno den stickade men jag lyckades ta den och tur är väl det för jag älskar den. Super mysig!

301011






Här är några bilder från kvällen, fotade de flesta bilder i svartvitt, kan ju vara lite kul med något ovanligt ibland. Inte helt fel avslutning på denna månad om man säger så, eller det är ju en dag kvar men ändå. Roligt var det i alla fall!

Happy birthday


Ska alldeles strax åka till mi abuelo y abuela för att fira morfar som fyllde år i fredags. Grattis grattis! ♥ Tror att hela släkten ska dit så det ska bli roligt! Tar med mig kameran så det kanske kommer upp några bilder senare. Nu måste jag läsa lite i övningskörningsboken, som mamma hotat med om jag ska få köra idag... Ha en bra dag!

You gotta go there to come back


En enkel och tråkig design var nog inte min grej ändå. Därför tänker jag inte blogga på devote längre utan jag hoppar tillbaka till min gamla blogg, alltså denna. Nice hu? Känns lite meningslöst efter alla dessa inlägg jag skrivit osv att plötsligt "kasta bort det" men vad fasen, man måste ju prova något nytt ibland. Har ju i alla fall insett att blogg.se passar mig bäst, alltid något. Designen ska göras om, känner för en lite mer höstig "look", passar ju rätt bra nu. Nu ska jag fortsätta att kika på idol, Robin var grym föresten. Heja heja! Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba så ingen sovmorgon för mig inte. Skönt med lov i alla fall!

RSS 2.0