Vad jag tycker om bidragen i melodifestivalen 2011 - del 1


Dilba-Try Again: Okej låt faktiskt men hon var så stel på scen, tråkigt framträdande alltså.
Swingfly-Me And My Drum: Måste vara en utav de sämsta låtarna jag någonsin hört. Förstår inte hur den kunde gå till final.
Jenny Silver-Something In Your Eyes: Hm, svårt. Jag gillade låten, den var en "typisk melodifestival-låt".
Jonas Matsson-On My Own: Slipper man kolla på honom så var låten endå rätt bra. Men hans framträdande var bara... pinsamt!
Le Kid-Oh My God: Till en början så trodde jag att det var ett skämt, haha nej. Låten blir bättre för varje gång man lyssnar på den faktiskt. Den sätter sig på hjärnan i alla fall.
Rasmus Viberg-Social Butterfly: Varför tycker alla att den här låten var sämst? Jag gillar den, lite. Ingen hit direkt men endå inte så dålig. Dock lite för lik norrmannen som vann för något år sedan (kommer inte ihåg hans namn).
Pernilla Andersson-Desperados: Kommer inte ens ihåg den här låten så den lär inte ha varit något i min smak.
Danny Saucedo-In The Club: Ja, vad ska man säga? Han gick väl antagligen vidare för att han är han. Låten var ju inte speciellt bra, tjatig. Men jäklar, han är grym på att dansa måste jag säga!

Frosty



Melodifestivalen 2010, Globen





foto: Julia Karlsson (Jag)
Melodifestivalen igår var inte den bästa om man säger så, inte om man frågar mig i alla fall. Sara gick ju inte ens vidare, hon kom näst sist! Förstår ärligt inte hur svenska folket röstar.. Då syftar jag inte bara på att hon inte gick vidare men så här är det ju varje gång! De som är kända går vidare. Tråkigt att jag alltid ska heja på fel personer. Dock så sjöng inte Sara bra tråkigt nog. Men om man lyssnar på låten på internet så låter den så mycket bättre. Aja, det var inte det jag skulle skriva egentligen.

Jag har alltid varit ett Melodifestivalen-fan och när jag var ungefär 10 år, är inte helt säker, så tog mamma med mig till Globen och vi skulle kolla på Melodifestival-finalen. Vi bodde dessutom på ett fint hotel så gissa om jag var glad? Sen har jag varit på 2 genrep och 1 till final. Eller jag är inte riktigt säker men något sånt är det. Hur som helst så var jag och Amanda på finalen förra året, vilket var jätte roligt! Jag kommer ihåg att vi stog och fotade nästan hela tiden för vi hade lyckats få tag i parkett-platser så vi var rätt nära scenen. Vi var rätt besvikna när Anna vann (eller i alla fall jag.. :p). Hon gick ju inte ens vidare från kvalet sen.

Men det är verkligen sjukt kul att vara där. Det går inte att jämföra att vara där på riktigt och att sitta hemma i soffan och kolla på teven. Det är sådan stämning enda från början till slutet. Jag kommer speciellt ihåg när Eric Saade och Ola gjorde sina framträdanden. Även fast man stog upp så såg man aldrig dom, publiken var helt galen när dom sjöng! Alla stog och dansa och sjöng med. För er som inte varit där rekomenderar jag verkligen att åka dit. Dock så är det väldigt dyrt, men det beror ju på hur bra platser man vill ha. Men jag lovar er, det är värt pengarna!


Taylor Momsen


Den här bruden vet då hur man ska klä sig! Jag kommer ihåg att i ett av mina första inlägg jag skrev på den här bloggen var om Taylor Momsen. Det var ca 9 månader sedan men jag inspireras fortfarande utav henne. Hon har sån sjukt ball stil! Dock kan det bli lite för mycket ibland då hon ofta sminkar sotade ögon och klär sig i svart. Jag tycker själv att sotade ögon är snyggt men då ska det inte vara för mycket. Men i alla fall, tummen upp för Taylor Momsen!


19 februari 2011

Hej på er!
Det var ett tag sen jag uppdaterade här i bloggen nu. Har flera gånger tänkt slänga in ett inlägg men det har inte blivit av. Jag tänkte göra ett försök till att få ordning på bloggen men många inlägg kan jag inte lova.

Mycket har hänt på senaste tiden men jag orkar inte skriva allt här, det tar för lång tid. Kan ju berätta vad jag gjorde igår istället då det var sista skoldagen innan lovet. Jag hann inte direkt börja längta efter lovet den här gången (som jag annars brukar göra) eftersom att det var rätt tätt inpå jullovet. Men jag ska inte klaga, det känns endå skönt att vara ledig en vecka nu. Hur som helst, gårdagen spenderade jag med Amanda och Fanny hemma hos Amanda. Det var roligt att umgås med dom tjejerna igen!

Nu sitter jag hemma hos pappa och ska alldeles strax sätta på ett avsnitt av Beverly Hills 90210 (heter det så? har inte riktigt förstått vad serien heter än) Har nästan blivit besatt av den serien, otroligt bra! Om drygt en timme börjar ju melodifestivalen också. Har snabbt lyssnat igenom kvällens bidrag på svt. Jag måste faktiskt säga att det inte var några höjdare ikväll, tråkigt. Håller nog på Sara Lumholdt-Enemy (låten hittar ni här), efter att ha lyssnat på den några gånger nu så börjar jag gilla den! Kanske dumt att säga nu, framträdandena kanske är bättre än själva låtarna.

Ha en bra lördagkväll så hörs vi kanske senare!


RSS 2.0