If it's meant to be it will be


Guess what I just did? Jag beställde Never say never-filmen, trots att jag redan har den på datorn och dessutom sett den flera gånger. Haha nörd jag har blivit. I have become a real JB-fan. Men det var faktiskt för att man fick en rabattkod på just den filmen i en tidning och eftersom att filmen jag har är kass kvalité så passade jag på när det ändå blev så billigt. Vad fanken, jag har ju vunnit över 2000 kr på bilbingo, då kan jag väl få unna mig en film i alla fall tycker jag :D Föresten, klicka HÄR så kommer ni till en awesome låt!

Imorgon är sista dagen för mig på det ena sommarjobbet, sen har jag sommarlov på riktigt! :D Dock så är ju nästan sommarlovet nästan slut... :( Får se till att njuta till max dom sista veckorna som är kvar helt enkelt. Som sagt, imorgon åker vi till stugan, hela släkten på mammas sida den här gången. Riktigt kul kommer det att bli! :D Nu: packa.


All that you can't leave behind

Tänkte bara tala om att jag åker till stugan på torsdag och jag vet inte rikitigt när vi åker hem. Kommer i alla fall inte ta med mig datorn så det kommer att bli tomt på inlägg framöver. Jobbar även imorgon och på torsdag innan vi åker så kommer inte att ha tid till att blogga då heller. Därför blir nog det här mitt sista inlägg på några dagar. Men det gör inte så mycket, har ändå ingen inspiration nu för tiden. Speciellt inte med tanke på det som hänt i Norge. Tycker att det är så fruktansvärt hemskt :(. Sjukt att det finns sådana sjuka människor. Hoppas verkligen att han får det straff han förtjänar. Dödsstraff tycker jag, men det kommer ju aldrig hända. Liksom, varför ska han få leva när han dödat nästan 100 personer?

Hur som, tänkte i alla fall berätta lite om min dag. Träffade Ida idag, vi var mest ute och pratade bara. Köpte glass gjorde vi också. Firade även Karin (pappas tjej) idag. Det var nog allt jag hunnit med idag. Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig, vilket kommer att ta någon timme. Ska ju upp vid 6 imorgon. Vi hörs när vi hörs!

Foto: jag
Har ungefär 20 st såna här bilder på datorn. Dom är näst intill identiska så jag valde bara någon random.


25 juli 2011

Hej på er! Sitter i min säng och bara tar det lugnt framför datorn i min ziperall. Bredvid mig ligger Svea (kattungen) och sover, så söt. Har varit in till stan en sväng idag också. Köpte en kameraväska vilket I was in desperate in need of. Ingen speciell direkt men jag kände att priset hade större betydelse än utseendet. Fick även ett par jeans och en tjockare tröja utav papi, jätte snällt! :) Innan brorsan och pappa drog iväg och spelade golf käkade vi på Panini. Dom har galet goda pizzor där! Rekomenderas verkligen. Hade ingen lust att sitta och vänta i ca 3 timmar medans dom spelade golf så jag tog bussen hem strax innan 14. Men innan det sprang jag och köpte lite godis, en tidning och lite andra nödvändigheter.

Så nu ska jag slå på en film. Det blir nog Definitely, maybe. Antingen den eller Never say never, igen. Haha, jag tar tillbaka det jag skrev om att jag inte hade Bieber-fever... ;) Räcker det inte med att jag har en crush på Cam Gigandet efter att jag sett Burlesque?? Nu Justin Bieber, ojojoj. Det trodde jag aldrig om mig själv haha :O.



Never say never

 
Har aldrig tyckt att Justin Bieber är speciellt bra, förens idag. Kikade runt på youtube och plötsligt kom jag in på något klipp med honom. Eftersom att jag inte tagit mig tiden att se filmen Never say never ännu så gjorde jag det idag. Och jag kan säga att jag helt har ändrat åsikt om honom. He's amaizing.

Nog om det, jag har inte bieber-fever ;) Fick reda på idag att vi ska till Grönan imorgon. I'll bring the camera så håll utkik efter bilder! Tills vi hörs, ha det bäst!

High five for first kiss


Såg den här videon för flera månader sedan men jag glömde helt bort att visa er den. Dog nog lite när jag såg den här första gången. Så sjukt söta! :D Och pojkens min när dom pussades på munnen haha. Och att någon i bakgrunden säger "No more" men dom fortsätter ändå. Jag kan hålla på i evigheter, ni måste kolla!

22 juli 2011


Ibland är man bra snygg måste jag erkänna, egentligen ser jag ut som på den vänstra bilden hehe. Närå. Sitter just nu hemma hos pappa och leker med webcamen och dunkar musik. Har inget bättre för mig ändå. Var uppe tidigt och jobbade idag också. Kan säga att det här jobbet är såhääär mycket bättre än det jag hade i början av sommaren! Mycket roligare och många roliga människor där också. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, säkert kolla på någon film lite senare. Imorgon får jag sovmorgon! :) På tal om att sova, kunde knappt sova inatt pga åskan. Lät ju som att hela huset skulle braka samman :o Läskigt! Nu ska jag ta och leta efter någon bra film, vi hörs! :)

20 juli 2011

Hej, hoppas allt är bra med er! Själv kom jag hem för ca en timme sedan efter att ha jobbat hela dagen så jag är rätt trött nu. Var tvungen att gå upp 06.20 för att hinna med första bussen. Har åkt 5 olika bussar idag och sammanlagt satt jag på bussarna i 4 timmar. Men det är rätt skönt att åka buss själv ändå, speciellt om det är lugnt på bussen. Hade dock väldigt svårt att hålla ögonen uppe på bussarna imorse. Har egentligen lust att hålla in "sudd-knappen" tills all text är borta och skriva något helt annat för jag kan förstå att det blir tråkigt och enformigt att bara läsa om hur jag har det på jobbet osv. Men vad ska jag då skriva? Har ju inte haft för mig något annat så jag kan ju inte ljuga ihop något bara för att ni läsare inte ska tycka det tråkigt att läsa min blogg. Inläggen den senaste tiden har väl ungefär sett ut såhär "Hej. Idag har jag jobbat. Det gick bra/dåligt för att... Hejdå". Haha, nästan i alla fall. Men det ska bli ändring på det. Inget mer prat om jobb hädanefter. Promise.


Järvsö/Falun/Leksand

Lovade ju bilder från Järvsö och Leksand så here we go.



Vi stannade i Tönnebro och åt lunch på vägen upp. Det var fullt med fåglar där så jag passade på att använda mitt zoomobjektiv.

Vi var även iväg på bilbingo och jag vann 1500 kr! Bilbingo verkar vara min grej måste jag säga. Har varit på bilbingo 2 gånger i mitt liv och vunnit båda gångerna.

Enda dagen som det var riktigt fint väder tillbringade vi på stranden. Efter det åkte vi och spelade minigolf i Folkparken i Ljusdal. Hann även med ännu en minigolf med mormor på en camping nere i Järvsö. Dock var banorna väldigt dåliga där.

Vi passade på att grilla när det var bra väder. Riktigt gott!
På lördag morgon åkte vi vidare mot Falun. Där mötte vi min moster, kusinen, Peter och Anders. Vi bodde alla på Scandic.


Vi tog en promenad ner mot stan i Falun för att äta lunch. Där fanns massor av såna där bockar, eller vad det nu ska föreställa. Fotade rätt många men det räcker med två bilder. Första bilden är på min kusin som blev överlycklig när han fick sitta högt upp på bocken, gullungen!

Filip och mormor.

Vi åt lunch på Åhléns. Visste inte ens att man kunde äta där. Jag beställde en grillad smörgås med fetaost. Hur gott som helst! Kommer dock inte ihåg vad den hette.


Vi hade pool på hotellet så vi badade allihopa på kvällen.

Senare blev det discobowling, även det på hotellet. Snygg bild, jag vet

På söndagen åkte vi alla iväg till Leksand sommarland. Har varit där en gång förut och det var när jag var ca 3 år så jag kommer inte ihåg det alls. Vi hade riktigt kul, trots det dåliga vädret. Men det får man väl räkna med när man är på nöjesfält osv. Antingen är det för kallt, regnar osv eller så är det alldeles för varmt. Det var bra väder när vi kom dit men så fort vi hade bytt om till badkläder kom molnen.

Var även på dragracing en dag när vi var vid stugan. Tänkte först inte följa med för att jag inte är ett dugg intresserad av bilar men jag ångar inte alls att jag följde med. Dock ångrar jag att jag inte tog med kameran. Vågade inte ta med den eftersom att det skulle regna den dagen och jag har inte hunit köpt någon kamera väska än.

Det här var ungefär 5% av alla bilder som togs men jag kan inte ladda upp allt för många. Men nu borde ni veta ungefär vad jag haft för mig den senaste veckan. Det kommer garanterat upp flera inlägg med bilder från Järvsö och Leksand sommarland senare. Har i alla fall haft en awesome vecka! Tack till alla som varit med och gjort den bra. Speciellt släkten, ni är bäst!


18 juli 2011

Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sedan. Och det är sommarlov... Men ska man jobba så ska man. Idag blir det dock inte samma jobb som förut utan jag åker till min morbrors affär och jobbar där några dagar. Skönt med lite variation i alla fall. Trots att jag måste åka betydligt längre dit. Hur som, jag har haft en super bra vecka verkligen! När jag kommer hem idag lägger jag upp bilder och berättar mer för snart måste jag göra mig i ordning. Ha det bra så länge!

New stuff


Sådär, det var nog allt. Och nej, jag har inte köpt allt detta idag utan det är grejer från andra shoppingrundor också. Har ju skrivit flera gånger att jag ska visa det jag köpt men det har aldrig blivit av så nu la jag upp allt som jag köpt den senaste tiden. Orkade inte hålla på att fota allt för sig, hade blivit lite väl många bilder då. Allt på en bild fick det bli. Dem svarta tröjorna/linnena syns dock inte så bra men så småningom så kommer jag ju att använda kläderna och då får ni bättre bilder på dem. Kom nu på att jag glömt två saker men strunt samma.

Nu måste jag verkligen börja packa. Herregud, klockan är snart 22 och jag har varken packat upp från pappa, packat till Järvsö & Leksand eller laddat kameran. Och jag kommer säkert på andra saker som måste göras när jag väl börjat. Men en sak till bara, kommer nog inte ta med mig datorn i veckan. Tror att morfar tar med sin så det får räcka. Kan ju låna den istället. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen!

Shopping ännu en dag

Nu får det nog ta och räcka på ett tag haha. Blir ju pank annars om jag ska shoppa hela tiden. Men vad gör man inte när det är rea överallt? Kan ju inte låta bli då liksom. Men nu har jag bestämt mig för att det inte får bli någon mer shopping på ett bra tag för min del. Hur som, mamma skulle till banken på Gränby idag så då följde jag och Filip med. Mer shopping-galen familj får man leta efter haha. Alltid när vi tre är och handlar tar det alltid flera timmar och alla köper jätte mycket grejer! Som idag, sista affären vi var inne på var Stadium och vi var där i ca 1 1/2 timme. Själv brukar jag aldrig handla där men brorsan ville in där så jag följde med. Konstigt nog så hittade jag en del grejer där också. Jag ska visa er allt snart men först måste jag ta något att äta. Stay tuned

The places you have come to fear the most


Så här ser jag ut idag. Eller ja, såg ut får jag väl säga eftersom att jag inte har på mig det längre. Strunt samma. Brukar aldrig ta bilder i speglar då jag tycker att det blir suddigt, men idag fick det lov att bli en sådan bild. Kände mig tvungen att pixla mitt ansikte också haha. Dessutom så försämras kvaliten på bilderna när man lägger upp dom här på bloggen... Väldigt dumt tycker jag. På bilden ser ni även T-shirten jag köpte igår. Hur som, tänkte berätta lite om min dag. Vid 14 följde jag med Karin och hennes syster på bilbingo. Tro det eller ej, det var skit roligt! Lätt värt att testa om ni inte gjort det förut tycker jag. Ni vet väl alla hur bingo går till men det speciella med bilbingo är att massa bilar står parkerade på samma ställe (vi var på en grusplan) och så kör man bingo där. När man fått bingo tutar man med bilarna. Och man spelade om pengar. Själv blev jag 600 kr rikare idag! Nästan skrek "jaaa" när jag fick bingo haha. Imorgon ska jag till stan med mamma och kanske brorsan och på tisdag åker vi till stugan. Det får lov att räcka med text nu, annars orkar ni väl inte läsa allt. Så vi hörs antagligen imorgon!

Glaaad Julia!

Tja snyggingar! Är såhääääääär glad just nu för jag har köpt en systemkamera!! Känns som min födelsedag haha. Har annars haft en grym dag idag med familjen på stan (inte hela familjen dock). Först gick vi och köpte glass som vi åt nere vid ån och efter det gick vi mest runt på stan. Fick med mig en ball T-shirt hem dessutom. Blir helt speedad när det händer något roligt haha. Speciellt när det är något man inte vet om eller inte har räknat med. Som idag, har fått veta att jag ska få mina pengar från sommarjobbet i slutet av sommaren så egentligen skulle jag inte kunna köpt kameran förens i augusti. Men imorse fick jag veta att vi skulle åka in och kolla på en kamera. Hur glad blir man inte då liksom?? Har dock inte testat kameran än (förutom i affären) då batteriet måste ladda i 2 timmar först. Men när det är klart då jäklar ska här fotas!! Ha det bäst så hörs vi!

9 juli 2011

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott. Själv vaknade jag av att pappa stod utanför mitt fönster och spikade ett staket... Inte det bästa sättet att vakna på direkt. Men men, snart drar vi in stan. Ska kika på en kamera till mig. Så gissa vem som är glad? Jag! Har velat ha en systemkamera i ca 3 år men aldrig haft råd. Men nu sommarjobbar jag ju så då får jag in lite cash. Så nu ska jag börja fixa mig och sen blir det Uppsala!

Föresten, säger grattis ännu en gång till min fina vän Amanda som fyllde år igår. Grattis grattis! ♥

Nu har jag sommarlov!

Hej! Har inte kunnat blogga förens nu då vårat internet hos pappa inte har fungerat. Har dock varit rätt skönt att inte ha haft tillgång till internet. Har umgåtts mycket med familjen istället. Inte för att jag brukar sitta vid datorn hela dagarna endå men, ja ni förstår nog vad jag menar. Har ju också jobbat måndag, tisdag, onsdag och även igår. Skulle egentligen inte jobbat igår men kommer inte kunna jobba på ca 2 veckor framöver, så jag passade på att jobba en stund igår. Har inte riktigt känt att det varit sommarlov förens idag. Har ju jobbat väldigt mycket och massa annat har också kommit i vägen. Så nu ska jag njuta av sommaren till max! Solen skiner även idag så idag blir det att slappa vid poolen! Badade föresten för första gången i poolen igår. Det känns konstigt att plötsligt ha en pool hemma. Men det är ju hur skönt som helst! Hatar att bada i sjöar när vattnet inte är klart då jag har fiskfobi haha. Så man kan lätt säga att jag är en poolmänniska. Vi hörs senare idag!

6 juli 2011

Hade precis skrivit klart ett inlägg och då råkar jag radera det... Bra Julia. Jaja, får väl skriva om allt då, eller nej jag kortar nog ner det lite.

Hej på er! Håller just nu på att packa samtidigt som jag äter glass, medans jag dunkar musik. Kom för ca 30 minuter hem från jobbet. Ett tips: befinn er inte i ett växthus när det är soligt. Jag lovar, det är hundra gånger varmare än ute. Jobbar ju själv i ett växthus och idag var det verkligen för varmt! Men det var endå ganska roligt idag. Fick gör många olika grejer och även prova saker som jag inte gjort förut. Nej, nu måste jag fortsätta packa och sen drar jag till papi. Bjuder på en härlig låt med Veronica Maggio så länge!

Don't come back for me, don't come back at all.


"And who do you think you are? Running round leaving scars. Collecting your jar of hearts. Tearing love apart.
You're gonna catch a cold, from the eyes inside your soul. So don't come back for me, don't come back at all."

Dom flesta vet antagligen vem det här är. Hon kan sjunga, ingen tvekan. Men att hon är så pass ung och har en sådan röst, det kan man inte tro. Den här låten är verkligen bra, lyssna på den.

Happy girl

Hej! Jag känner mig extra glad idag, vet dock inte varför haha. Måste nog vara för att allt jag fått höra/har gjort idag har bara varit bra saker. Tänker inte skriva allt men lite. Det absolut bästa är att jag inte mådde dåligt EN ENDA SEKUND idag! Hur skönt som helst! Sen fick jag reda på att vi ska åka till våran stuga nästa vecka, och på fredag, lördag eller söndag blir det Leksand sommarland, beroende på vädret, har inte varit där sen jag var jätte liten så det blir kul. Och det allra bästa med det är att både mormor, morfar, kusinen, min moster och hennes man (+min familj då, men det kunde ni nog räkna ut själv) ska med. Och vi ska bo på hotel också. Sen efter det åker vi kanske upp till stugan igen, om jag inte blir tvungen att jobba. Hoppas att jag kan byta dagar. Längtar! Men nu ska jag gå ner och göra mig en milkshake! Känner mig värd det efter den här dagen haha ;)


Ny design


Slängde ihop en ny header. Kände för en förändring. Hope you like it.

Hard work

Funderar på om jag ens kommer att få något riktigt sommarlov i år. Känns som att det enda jag gör är att jobba. Önskar att jag hade rika föräldrar som kunde ge mig vad jag ville, då skulle jag slippa arbeta häcken av mig för att ha råd med en kamera. Men men, inget jag kan göra åt saken.

Började halv 9 idag så jag var ju rätt trött, skrev ju igår att jag var vaken till 6 dagen innan. Kunde såklart inte somna igår kväll heller så jag kunde sov inte så länge inatt. Nog om det, det jag egentligen skulle berätta var att när jag var på jobbet så mådde jag verkligen inte bra. Allting snurrade, såg suddigt, trodde jag skulle spy, hade sjukt ont i magen, kunde knappt stå upp osv. Galet jobbigt kan jag tala om att det är. Och som sagt det är inte första gången. Men jag måste ju jobba vidare. Kan ju inte slänga mig ner på stengolvet bara för att jag mår dåligt, trots att jag gärna skulle göra det i dessa lägen haha. Jag får helt enkelt stå ut med det. Önskar bara att jag visste varför jag alltid mår så dåligt när jag är där. Då kanske jag skulle kunna göra något åt det. Ska dessutom jobba både tisdag, onsdag och kanske fredag också. Vilket inte känns så där jätte roligt. Nog med gnäll nu. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör i alla fall. Njut av sommaren.




3 juli 2011

Hola amigos, kom nyss hem från Amanda. Snäll som hon är så skjutsade hon hem mig med moppen trots detta väder. Tack ♥, känner mig helt slut, har ändå inte varit vaken så värst länge idag. Igår/idag försökte vi få ordning på Amandas design på bloggen. Det tog några timmar men det blev bra till slut. Sen kollade vi på massa filmer samtidigt så vi gick inte och la oss förens runt 6 på morgonen. Sen vaknade vi vid 15. Så jag är rätt trött nu. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det antingen kolla på film eller fixa min egen design. Blev lite smått sugen på att göra om den när jag höll på med Amandas design igår. Får se vad jag bestämmer mig för. Tänker i alla fall försöka lägga mig betydligt tidigare idag, ska upp tidigt och jobba imorgon. Föresten, ska försöka hinna med att fixa bilder på shoppingen från i förrgår och igår. Men jag lovar inget. Tills vi hörs; ha det bäst!

2 juli 2011

Hej! Sitter just nu vid Amandas dator och dunkar musik medans hon fotar det hon köpte idag, då passar jag på att blogga. Vi gick ju på stan innan bion, hittade dock inget speciellt förutom ett diadem med fjädrar på, kan visa en annan dag. Ballt var det i alla fall! Efter vi käkat gick vi och köpte godis och sen vidare till bion. Vi såg Bad teacher, rolig film faktiskt! Juste, skrev ju att jag skulle lägga ut bilder på det jag köpte igår men det får jag ta en annan dag eftersom jag inte är hemma. Istället får det bli en bild på pandan! That's all for now, see ya!

 


Nu: bio!

Åker till Uppsala och kollar på bio med Amanda nu! Men först blir det att kolla i affärer. Andra dagen i rad som det blir shopping och bio för min del. Men jag klagar inte! Ha en härlig dag nu!

1 juli 2011


Shoppat på rean; check! Kollat på bio: Pirates of the caribbean 4; check! Käkat; check! Råkat öppna en toadörr när det var någon på toa; check! Fått reda på att jag kom in på mitt förstahands val av gymnasium; check!

Ja, det var nog det jag har hunnit med idag. Köpte faktiskt inte ett enda klädesplagg idag, (förutom en bandeau) endast smycken och en väska blev det. Det var alldeles för varmt för att ens orka pröva kläder osv så därför köpte jag inte så mycket. Men jag är nöjd med det jag fick med mig hem. Kan ju i alla fall tala om att jag älskar rea. Visar det jag köpte imorgon, orkar inte fota det just nu. Så håll utkik. Nu ska jag springa ner och äta glass och jordgubbar! Kisses

RSS 2.0