In mot stan!

Alldeles strax ska jag ta mig mot bussen. Ska in till Uppsala för att dansa! Äntligen får jag dansa igen, haha!


dålig bild från dansuppvisningen för ett år sedan


Sunday, I'm in love

                                (skulle publiceras 18.04 istället för 18.35)

Har precis varit och kollat på ett hus med pappa och farmor. Det var farmor som ville kolla på det för hon ska flytta till ett mindre hus men hon gillade inte det huset. Hon sa att hon tyckte att det luktade konstigt, haha. Fasst det gjorde det också. Jag skulle aldrig kunna bo där! Det var fullsmockat med saker och som jag redan skrivit så luktade det skit illa där.

Pappa och brorsan kom hem med en varsin Ben & Jerry's glass tidigare idag så nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på One Tree Hill som börjar på 5an nu. Föresten så är jag så hääääääääääär glad för jag läste på kanal5.se att det kommer en säsong 8 av One Tree Hill!


The Last Song

Är själv hemma så jag tänkte sätta på en film nu. Det blir nog The Last Song tror jag. Har sett den en gång på bio men det var rätt länge sen. Älskar verkligen den filmen! Det är en av dom få filmer jag sett med ett bra slut faktiskt.


Old music

Hittade massa gamla låtar på datorn så jag tänkte lägga ut några gamla goingar ;)

                                                                     


Liten "önskelista"


Äntligen!

Har letat nästan överallt efter det här och idag hittade jag det! För er som inte vet så är det ett torrschampoo som också ger volym på håret. Det är super bra!

Efter skolan tog jag och Amanda bussen in till Uppsala. Köpte ingenting förutom torrshampoot eftersom att jag ska till Grekland om ca 3 veckor!
    
Finns nog på alla frisörsalonger skulle jag tro. Jag köpte det för 99 kr, kommer dock inte ihåg vad just den frisörsallongen heter.


Outfit

Idag kör jag på en enkel outfit bara. Nu måste jag skynda mig ut, annars missar jag bussen! Hörs senare!

-ser ut som ett spöke, hehe


Inspiration







Mitt nya jag?

Är faktiskt lite chockad över mig själv.. Jag har nu i flera timmar hållt på med något som har med musik att göra. Första fick jag något ryck och började skriva på en låt, sen sjöng jag Sing Star i ca 1 timme och efter det så spelade jag Guitar Hero, själv dessutom. Börjar undra vad som händer med mig, haha, nejdå. Visst, jag älskar musik men jag brukar inte göra annat än att bara sjunga, inte skriva låtar...
                                                                                                                                                                                                                                 


Movie time



Nu sitter jag i sängen med en godispåse och har precis slagit på tvn för att kolla på filmen I Could Never Be Your Women på 4an. Det har bara gått ca 5 minuter av filmen och den verkar skit dålig. Men tänker endå ge den en chans innan jag sätter på One Tree Hill istället ;)


Marknad i Österbybruk

Kom nyss hem från Österbybruk (?) där det var någon mini-marknad idag. Min morbror är chef över en Coop-Konsum butik där så vi hade vårat eget lilla stånd utanför hans affär. Egentligen åkte vi bara dit för att hjälpa till att sälja rotfrukter från affären och grilla korv fasst det blev så att vi tog med lite egna saker och sålde det också. Det gick ganska bra faktiskt!


Haha, jag såg bra ut.. Det gäller att bjuda på sig själv ;) Jag och Filip stod vid vårat bord där vi sålde olika betong saker som vi gjort själva, raggsockor och mössor & vantar som Anders mamma hade stickat och honung som Anders gjort (eller odlat eller vad man säger).


Vi sålde också katt-stenar som mormor har målat.


Late outfit

Lägger in dagens outfit nu. Bättre sent än aldrig, right? ;)


19 augusti

Visste redan att det skulle bli jobbigt när skolan började men inte så här jobbigt! Jag är helt slut efter bara två dagar! Men jag känner iaf på mig att det här kommer bli ett bra sista år på skolan.

Tänker på om jag ska byta blogg eller inte.. Har ju redan bytt blogg 2 gånger (?) men jag har verkligen tröttnat på mitt bloggnamn (jaulijah.blogg.se). Men om jag skulle byta blogg så har jag inte kvar några inlägg och det skulle kännas onödigt att ha lagt ner så mycket tid på bloggen om jag tar bort den här. Varför kan man inte bara kunna byta bloggnamn så slipper man börja om igen? Föresten så är det bloggnamnet jag vill ha upptaget. Och dessutom har den person som äger den bloggen lösenord så det är ju endå ingen som kan läsa den.. Onödigt om ni frågar mig. Hm, får se hur jag gör.


"Bloggpaus"

Som ni kanske har märkt så har jag tagit en "bloggpaus". Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag inte något speciellt att skriva om just nu. Håll utkik efter nya inlägg!

Idag var första dagen i skolan. Vi hade inga vanliga lektioner och det kommer vi inte ha på hela veckan. Men på måndag är det som vanligt igen så då tar jag även tag i bloggandet!


Gjorde en tröja av en klänning..

En utav klänningarna jag köpte igår köpte jag bara för att jag skulle göra om den till en tröja. Den kostade ju trots allt bara 49:-. Här är iaf resultatet.


Todays look


Dagens inköp



Svarta klänningen är från Gina Tricot 199:-
Skorna är från EUROSKO 499:- 249,50:- (vet dock inte om jag ska behålla skorna)
Väskan är från Gina Tricot, 299:-
Ljusblå klänningen är också från Gina Tricot, 249:- 49:-

Dagens låt!

Den här underbara låten får bli dagens låt idag! Satt och kollade på One Tree Hill när jag fick höra den här fina låten i bakgunden på ett avsnitt och nu är jag helt kär i den! Vad skulle livet vara utan musik? I tell you, boring! När jag inte lyssnar på musik så går jag och sjunger/nynnar på en låt, alltid.


låten börjar efter ca 12 sek


Design

Ja, det är jag som aldrig blir nöjd. Fixade ju designen för bara några dagar sedan men jag har redan tröttnat på den.. Så nu ska jag göra om den IGEN. Så håll utkik! Och ja, jag är fullt medveten om att menyn ligger helt fel.

Blev tillsagd av mamma att damsuga nedervåningen så det är väl bara att sätta igång då.


Haha, fan. Nu har jag fått menyn på plats men istället gjorde jag texten sjukt ful, typ punktlista. Blir så trött på det här! Jag kommer nog uppdatera det här inlägget tills jag har fått designen som jag vill, istället för att skapa nya inlägg hela tiden. Jag vet att det inte är kul att läsa om att jag har problem med designen men det är bara för att ni ska veta att den INTE ska se ut som den gör nu. Och när jag är klar kommer jag skriva roligare inlägg, jag lovar. Håll ut kära läsare!

Så fort jag lyckas fixa en sak så är det något annat som går fel.. Så jag återställde kodmallen istället. Nu har jag "baskodmallen" men jag har inte tid till att fixa till småsaker nu. Och föresten så kommer jag inte skriva inlägg förens jag är helt nöjd men designen.

Latest update: Nu är jag klar! Men räkna inte med att jag inte kommer att ändra designen inom kort igen ;) Alla bilder är fortfarande i fel storlek men det får helt enkelt vara så. Nu ska jag bara fixa en presentation, men det får bli en annan dag. Det här är iaf slutet på det här inlägget.. Det blev ganska långt.


Fotbollsmatch

Kom nyss hem från att ha kollat på Filips fotbollsmatch, självklart var kameran med så här är några bilder!




Behöver er hjälp!

FIXAT BÅDA SAKERNA NU!

Om ni kollar på min meny (till höger) så har rubrikerna under "Senaste inlägg" hamnat i mitten. Jag vet inte hur det har blivit så eller hur jag fixar så att dom hamnar mer åt vänster (som det ser ut under "Kategorier" och "Arkiv") Är det någon som vet hur man fixar det?


Jag vill ha en bredare blogg! Jag vet hur jag ändrar bredden på bloggen men när jag gör det så hamnar menyn under sjävla inläggen. När jag då ändrar mellanrummet mellan inläggen och menyn så hamnar den där den ska men den är jätte smal. Vet inte riktigt hur jag ska förklara på bättre sätt.. Men jag vill alltså få menyn bredare när jag ändrat bloggens bredd. Någon som förstår vad jag menar?

Räknar inte med att någon kommer att svara men om det är någon som kan hjälpa mig skulle det vara jätte snällt om du kunde förklara i en kommentar! :)


Kommissarie späck

Innan jag börjar skriva om bion så vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fått! Blir verkligen glad av att läsa dom! Så fortsätt gärna att skriva för jag tycker att det är jätte kul ♥

Var ju på bio idag med mamma, brorsan och Anders. Vi såg Kommissarie Späck, det är en parodi på olika "polisfilmer". Själv kände jag bara igen några händelser ur Wallander. Filmen var OK men det var inte direkt min typ av humor.

Innan bion var vi och spelade minigolf. Eftersom att det har regnat så mycket de senaste dagarna var det några banor som var helt leriga fasst det var roligt endå!


                                                        


Today's outfit

Nu drar jag in till Uppsala en sväng. Ska på bio och fixa lite annat! Hörs när jag kommer hem!


Ett tips

Tänkte tipsa om ett program som heter Shape Collage där man kan göra egna collage. Det är hur lätt som helst och det blir snyggt också! Om ni vill testa det programet går ni HÄR.              
Föresten, förlåt för dålig uppdatering. Känner att jag inte har något speciellt att skriva om..

Nu ska jag kolla på film med brorsan och mamma.


20:55

Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Jag vet, det är sommarlov och allt men jag har varit vaken sen 4 imorse så jag är skit trött nu. Sov ju hos mormor och morfar och kl 4 vaknade jag av att jag hade jätte ont i magen så jag kunde inte sova.. Då gick jag och kollade på tv, fasst det var bara skit dåliga filmer så jag satt och kollade på musikvideor på MTV i två timmar, haha! Kl 6 gick jag ut med Lui, det var faktiskt jätte skönt att gå ut så tidigt när det var lagom varmt och inga ute. Fasst det är nog inget jag kommer att göra om ;) När jag kom tillbaka kollade jag på tv en stund och sen somnade jag i soffan och vaknade runt kl 10. Haha, så såg min morgon ut. Aja, nu ska jag iaf sova!

           
                  

Bilder från helgen

Äntligen hemma! Visst, det var kul men det är faktiskt jobbigt att behöva göra allt själv hela tiden, haha. Borta bra men hemma bäst, right? ;) Här är iaf några av alla 300 bilder!








Varning för bildbomb nu ;)
Ni ser hur kul vi hade, haha, vi är inte normala.










6 augusti

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar med Ida! Dom är inte hemma i helgen så vi ska vara hundvakt åt deras hund. Vi har mest varit ute sen vi kom hit, cyklat, gått ut med Lui (hunden), fotat och nyss cyklade vi till badet som ligger här och tog ett kvällsdopp. Den här helgen kommer bli grymt kul känner jag på mig! Kommer inte heller ha tid till att blogga. Men nu ska vi ut med Lui igen!

Föresten så fyllde Ida år i förrgår , glömde ju att gratta henne!


Måste iväg till bussen!

Måste skynda mig till bussen nu, skriver vart jag ska senare! Hörs sen!


23.34

Sitter och kollar lite på tv men ska nog gå och lägga mig nu. Hörs imorgon!


Veckans blogg

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på den HÄR bloggen. Har aldrig vunnit någon sådan tävling så det skulle vara super kul om jag faktiskt vann! Hoppas på det bästa! Iaf, om ni vill vara med och tävla klickar ni bara på länken så kommer du till inlägget :)

          


RSS 2.0