Idolkval 4

Här är dom som tävlar i Idol idag. Riktigt konstiga grupper måste jag säga. Vet inte hur dom gör grupperna men hur kan dom ha Olle, Jimmy och Geir i samma grupp när det bara är en utav killarna som går vidare. De andra har ju endå en chans eftersom att juryn väljer ut 4 personer och tittarna en person. Men endå tycker jag att det var väldigt dumt för det är mina favortier bland killarna! Om inte alla tre går vidare till slut så blir jag faktiskt arg. Av tjejerna ikväll så tycker jag Linnea var bäst. De andra var inte alls bra faktiskt så jag hoppas verkligen att hon går vidare, det förtjänar hon. Kul med lite annorlunda musik också.

Nu börjar det så vi hörs senare eller imorgon!


Guldfynd By Kenza

De här ringarna som är designade av Kenza, om jag inte har fattat fel, är något jag verkligen skulle vilja ha! Dom är grymt snygga! I love it ♥ Om dom inte var så dyra skulle dom redan sitta på mina fingrar! Haha.
Ni hittar ringarna här.

1. 598 kr | 2. 279 kr | 3. 598 kr | 4. 259 kr | 5. 598 kr | 6. 798 kr


Idolkval 1

Första kvalet har nu varit, i alla fall så har alla gjort sina uppträdanden. Dom som var okej var väl Chris och Linda men annars var i stort sett alla dåliga. Fattar inte vad dom gör där igentligen. Och att juryn skickat hem flera som var så mycket bättre lär dom ju ångra nu. Okej, det var första gången men har man kommit så här långt borde man inte sjunga falskt i alla fall. Det är vad jag tycker. Jamilla gick inte vidare ens, tråkigt! Kunde ju ana att hon inte skulle gå vidare men jag hoppades i alla fall på att hon skulle det. Av dom som sjöng idag så tycker jag att Chris och Linda ska gå vidare, men samtidigt vill jag att Sebastian ska gå vidare också för jag vet att han kan bättre än det han gjorde ikväll.


Kom precis på en sak..!

Kom precis på att jag har redovisning imorgon i skolan! Jag har inte börjat letat information än! Dumma mig, vilket minne jag har. Har också NO prov imorgon så nu måste jag verkligen sätta mig och plugga! Ska försöka slänga in en hiss/diss lista innan idol också hade jag tänkt. Iaf, vi "hörs" snart!


Fastnar inte på bild idag så ni får nöja er med den här :)


New York Minute

Imorgon är det skola, tråkigt. Blir bara deprimerad av allt just nu känns det som. Enda sedan jag kom hem från Grekland har ingenting kännts roligt.. Vet faktiskt inte varför. Men på tisdag är det ju dans, hoppas att det är lika roligt som det brukar vara iaf! Ska slå på filmen New York Minute nu, det var ett tag sen jag såg den.








Ny kofta

Sitter i soffan och kollar på tv i min nya mysiga kofta! Hittade varken jacka eller skor så det fick bli en stickad tröja istället, har ju faktiskt letat länge efter en snygg kofta. Jag köpte den på H&M för 199 kr. Ska äta nu, hörs senare!



Shopping!

Ska alldeles strax in till stan. Perfekt eftersom att jag inte köpte någonting i Grekland så jag har ju kvar nästan alla pengar som jag egentligen skulle använda under resan. Tänkte iaf försöka hitta en höstjacka, ett par leggings med dragkedja längst ner (som på bilden) och nya Uggs, mina är typ trasiga sen jag var och åkte skoter med Amanda i påskas. Har annars ett par svarta också men dom använder jag knappt..

Några snygga saker som jag hittade när jag kollade runt lite på olika hemsidor!


Idol

Har idag kollat på alla avsnitt av Idol som jag missade när jag var i Grekland. Det var många som var riktigt duktiga som skickades hem, men jag är endå ganska nöjd över de som gått vidare. Dock är en utav mina absoluta favortier inte vidare, inte än iaf. Trots att Jamilla gjorde bort dig i början och att hon har fått väldigt många chanser så vill jag verlligen att hon ska gå vidare! Nu är det ju tittarna som får välja om Jamilla eller Madeleine går vidare, själv hoppas jag på att svenska folket röstar vidare Jamilla. Tror dock inte att det blir så med tanke på hur hon har varit hittills..



Tycker faktiskt att Idol är ganska uttjatat efter alla dessa år och jag brukar aldrig kolla på alla fredagsfinaler, brukar typ bara kolla på vilka som röstas ut. Fast alla auditions är roliga att kolla på och man hittar ju alltid en eller flera favortier då.

En annan sak som är tråkigt med Idol är alla flick-idoler. Sådana finns det alltid varje säsong och jag tycker att det är ganska orättvist att dom röstas vidare gång efter gång pga deras utseende. Visst är jag nästan sån att jag hejar på någon för att han ser bra ut, men jag skulle aldrig rösta på någon enbart för det. Sebastian är helt klart en utav flick-idolerna den här säsongen, dessutom har han väl varit med i Talang om jag inte har helt fel? Nej, sånt är inget jag gillar. Dock tycker jag endå att Sebastian är grymt bra!

Hade tänkt att lägga in bilder på mina favoriter men jag orkade inte fixa det för det var ganske många. Skriver namnen på dom istället - Olle, Jimmy, Geirs, Björn, Alice, Andreas, Janine, Sassa, Sebastian & Jamilla om hon nu går vidare. Håller tummarna för henne! Har ni någon favorit än?

"All good things comes to an end.."

Helt rätt. USCH och FY och BLÄ, Sverige suger. Vill verkligen tillbaka till Grekland!! Saknade det redan innan jag hade åkt därifrån till och med. Nu ska jag plugga, har SO prov imorgon. Lägger upp bilder när jag är på bättre humör..


Grekland nu!!

Åker till flygplatsen nu! Hörs om en vecka! :)


- så här pigg ser jag ut klockan 3 på morgonen, hehe


Outfit



Bless The Broken Road

Usch vad dålig jag är på att uppdatera, men tänkte iaf få ihop ett litet inlägg nu.

Imorgon är sista dagen för mig i skolan innan jag åker till Grekland. Dessutom så slutar vi 13.30 då istället för 14.55. Det gillas! Det kommer verkligen bli skönt att åka iväg från skolan och allt, synd bara att jag måste plugga ihjäl mig där nere.. Men det får man väl räkna med när man är borta en vecka från skolan i 9an antar jag. Har prov första dagen när jag kommer tillbaka+ ett till prov två dagar efter det, redovisning och inlämningsuppgifter någon dag senare. Kommer missa dansen två gånger också, tråkigt. Och Elevens val-dansen kommer jag också missa två gånger. Nu måste jag sätta mig och plugga innan jag ska till dansen!

                                                  
                            
                                                                           Bjuder på en underbar låt♥

De bästa i idol hittills

Här är dom som jag tycker har varit allra bäst i idol hittills!

 


Dom där två tjejerna som var utklädda till siamesiska tvillingar var inte alls roliga, utan det blev bara helt fel när dom försökte göra något roligt men så sjöng den ena skit bra! Hon var grym! Fast hon lär ju tyckt det var pinsamt när dom ville höra henne sjunga seriöst efteråt. Hoppas verkligen att hon tar det här på allvar och inte fjantar bort sin chans, hejar nog på henne tror jag..

Haha, såklart så tycker jag inte att han som "sjunger opera" var bra, men han var fan rolig! Skrattade så att jag fick ont i magen när jag såg han..!


Idol + Ben & Jerry's

Äntligen helg! Sista lektionen idag kändes som att den aldrig skulle ta slut..! Så nu ska jag slå på idol, har ju inte kollat på ett enda avsnitt nästan.


15:50

Kom hem från skolan för en stund sedan. Sista lektionen vi hade var elevens val där jag och Amanda har en dansgrupp för 3 jätte söta tjejer! Det är faktiskt kul att vara "lärare", speciellt när dom är så duktiga!

Måste verkligen ta något att äta nu, är skit hungrig eftersom att det var äcklig pyttipanna i skolan idag.


Två bilder som togs i måndags när Ida va hos mig! :)


Tävlar om en mysdress!

Nicole har en tävling på hennes blogg där man kan vinna en mysdress som finns i ett antal färger. Självklart är jag med i tävlingen! Vet inte hur många tävlingar jag har varit med i utan att vinna, det verkar nästan omöjligt faktiskt, haha. Men jag försöker igen och hoppas verkligen på att vinna den här gången!

Om det är någon annan som vill vara med och tävla, klicka här.

Så här ser mysdressen ut. Snygg va?


Grown Ups

Kom ut från duschen för en stund sedan så nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film. Grown Ups blir det nog. Måste ju se om den är så bra som alla säger ;) Men jag kommer förmodligen inte se hela eftersom att jag ska upp till skolan imorgon. Kollade på idol för någon timme sen också, fast jag hade datorn i knät samtidigt så det blev så att jag kollade på datorn istället för tvn. Men eftersom att jag dansade igår när idol var så ska jag endå kolla på båda avsnitten på datorn någon dag när jag får tid. Men nu ska jag i alla fall slå på filmen!





Tisdag


Gjorde mig en jordgubb/blåbär-smoothie när jag kom hem från skolan idag, super gott och nyttigt! ;)

Om en timme ungefär ska jag åka och dansa! Kurserna börjar idag. Synd bara att båda danserna jag ska gå på är på samma dag. Jag träffar Amanda i stan, vi dansar disco tillsammans. Efter det möter jag upp Ida som jag dansar streetdance med. Sista dansen börjar kl 20.30, så jag kan ju räkna med att jag kommer vara rätt så trött när jag ska upp till skolan imorgon! Nu måste jag plugga en stund innan det är mat.

5 september, 2010

God morgon!

Kan inte förstå varför jag är uppe så här tidigt på en söndag. Eller ja, jag ligger och kollar på gamla One Tree Hill avsnitt i mitt rum. Så jag har inte riktigt gått upp än. Hur som helst så ska jag in till Uppsala om några timmar. Tänkte köpa lite saker som jag sett på internet, vad får ni se senare. Runt 2 hämtar mamma upp mig på stan så ska vi åka och kolla när Filip spelar match. Efter det ska vi till mormor och morfar. Så ser min söndag ut!

Måste hinna plugga innan jag åker också, på en helg... Men jag har musik-test + matte diagnos imorgon. Och så måste jag läsa ut en bok, tills på onsdag tror jag det var. Jag har knappt börjat läsa än!

Olsen twins

          

Ojojoj. Ser nu att Mary-Kate och Ashley Olsen är väldigt korta!
Efter att ha sett den här bilden var jag tvungen att kolla upp hur långa dom faktiskt var. Om det som jag läste stämmer så är Ashley 1.59 och Mary-Kate 1.57. Inte så jätte korta kanske men jag fick för mig att dom var hur korta som helst. Kanske för att dom står bredvid tre modeller (?) på bilden. Ser iaf ut som det. Jaja, nog om det. Inlägget var mest för mig själv. Jag vet inte, kanske någon tyckte det var kul att läsa..


Min humor..


Hittade den här videon på datorn och jag måste bara lägga ut! Det är Filip på videon, & den är inspelad någon gång under sommarlovet.

 Ignorera mitt garv i bakgrunden


Stickat från Bubbleroom



Parkas jacka?

                   
Jag behöver verkligen eran hjälp! Jag har letat ihjäl mig efter en Parkas jacka men jag kan inte hitta någon. Jag vill ha en grön/beige jacka med päls där uppe (på huvan). Inte allt för dyr, helst under 500 kr. Skulle vara jätte snällt av er om ni kunde tipsa om någon liknande jacka!


Här är några bilder som jag och Amanda tog när vi var hemma hos henne i veckan. Det kallas att bjuda på sig själv, haha!






RSS 2.0