Inspiration - H&M


Yesterday - outfit


Stickad tröja - H&M
Jeans - Gina Tricot
Halsduk - Gina Tricot (ny)
Ringar - Kappahl & Guldfynd
Skor - Skopunkten (Amandas)

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives ♥


Fredag & Lördag



Nu är jag hemma igen. Förlåt, men jag orkar faktiskt inte sitta och leta efter alla bilder vi tog så jag fixar det imorgon istället.

Igår efter skolan åkte jag och Amanda in till Uppsala och gick runt i massa affärer, visar det jag köpte imorgon. Efter det så åkte vi till Enköping och köpte godis och åt pizza, haha tjockisar som vi är :p Sen åkte vi hem till pappa och kollade lite på idol och sen åkte vi till mamma och fortsatte att kolla på idol. Idag gjorde vi inte så mycket förutom att kolla på en film, sen åkte vi hem till Amanda där vi var ute och fotade massa.  Vi åkte 5 bussar igår föresten!

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova. Är verkligen trött! Vi hörs imorgon!


I'm dancing in my high heels



Sitter hemma hos Amanda nu men ska snart åka hem. Så fort jag kommer hem så ska jag lägga ut bilder  och sånt, så håll ut! :p

Men i alla fall så tänkte jag tipsa er läsare om dessa skor som jag har på bilderna ovanför. Det är Amandas skor som hon köpt på skopunkten. Dom är jätte sköna och snygga! Inte dom bästa bilderna kanske, för dom är tagna med webcameran, men kika in på skopunktens hemsida vettja :p

27 oktober 2010


Sitter och gör ingenting. Eller jo, jag försöker skriva klart min spanska-läxa men det vill jag egentligen inte skriva för jag vill ju inte tråka ut er :p Ska ta mig en dusch nu och sen fixa lite med bloggen, håll utkik!


26 oktober 2010


Förlåt, men ni får bara se halva mig idag. Något suddig bild också, hehe.
I alla fall så ska jag till dansen om drygt en timme. Tänkte försöka plugga lite innan jag åker iväg.
Jag vet, det är inte direkt kul att läsa om vad jag har för prov i skolan och sånt men jag har tyvär inget att skriva om nu eftersom att skolan tar upp i stort sätt all min tid så jag hinner inte med så mycket annat.
Nej, nu måste jag skynda mig! Ha det bra!


Just the way you are


Lacktights Gina Tricot
Linne Gina Tricot
Kofta Gina Tricot


Haha, tro nu inte att jag bara handlar mina kläder på Gina Tricot för faktiskt så tänkte jag inte ens på att allt var därifrån när jag valde kläder imorse :p


24 oktober 2010

Sitter och skriver en filmrecension som ska in imorgon. Det känns i stort sätt omöjligt för filmen vi ska skriva om är så svår. Det handlar inte om någonting men samtidigt handlar det om allt i världens. Suck säger jag bara, det här kommer inte att gå bra. Har även musik prov imorgon vilket kommer gå skit dåligt..

Men det var inte skolan som jag skulle skriva om i det här inlägget, trots att det blev så. Tänkte bara tipsa er om att det faktiskt är söndag idag, vilket betyder att det är väldigt mycket bra på tv!

♥Kl 15.35 är det Sveriges skönaste familjer på 5an (repris)
♥Kl 16.35 är det Desperate Housewives5an, favorit!
♥Kl 17.55 är det Top Model 143an, favorit!
♥Kl 19.00 är det Gossip Girl5an, favorit!
♥Kl 20.00 är det Ensam mamma söker3an
♥Kl 21.00 är det Beck - skarpt läge4an


Tusen gånger starkare

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit och kollat på bio med Amanda :) Det var jätte kul! Inte bara filmen utan för att jag inte träffat Amanda på flera dagar eftersom att hon varit sjuk. Vi såg filmen Tusen gånger starkare, som jag rekomenderar för er som tänkt se den, för er andra också såklart ;) Filmen var faktiskt bra och den var rolig också! Ville mest se den för att Charlie Gustafsson är med i filmen, hehe typiskt mig :p


Modetips, H&M



Visst är dessa två tröjor snygga? Det tycker jag i alla fall. Fast den till höger är kanske lite väl somrig, men den kostade bara 99 kr. Den till vänster kostar 249 kr och båda är från H&M.


Ny hårfärg?

 


Har tänkt att färga håret väldigt länge nu, det är bara det att jag inte är helt säker på vilken färg jag vill ha. Men nu på hösten så tycker jag att det är snyggast med mörkt hår, fast jag vill inte ha en allt föt mörk färg. Jag tänkte mig något i stil med bilderna ovanför. Frisyren längst till vänster är grymt snygg! Inte bara färgen utan hela håret! Längden på håret, den långa luggen och ja hela frisyren i sig helt enkelt. Det är verkligen en frisyr jag skulle vilja ha! Och det bästa är att jag faktiskt kan det också för jag har ganska långt hår just nu och jag har haft lugg förut så jag vet att det inte ser helt galet ut på mig :p Tror nog att jag ska fixa mitt hår så att det blir ganska likt den bilden till vänster. Håret i mitten är också skit snyggt, men jag passar inte så bra i mittbena trots att jag skulle vilja ha detm så själva frisyren är nog inget att satsa på. Men nu är det ju färgen som jag vill ändra först eftersom att jag slingade mitt hår innan sommarlovet så jag har värsta utväxten nu. Hur som så är färgen snygg på alla bilder. Dock är jag inget fan av löshår så bilden till höger är inte mitt första hands val om man säger så ;) Men jag tycker att rött/brunt hår är väldigt fint annars. Jaja, får se hur jag gör helt enkelt!

Btw, det blev ingen körsång :( Hade inte tid.

21 oktober 2010

Har nu suttit med datorn i knät i över en timme tror jag, och det enda jag har gjort är att läsa massa bloggar. Att kika runt på bloggar har samma effekt som godis, man blir beroende av det :p Hur som så måste jag stänga av datorn nu för jag har NO-prov imorgon som jag verkligen måste plugga till! Så jag tänkte slänga in ett litet inlägg innan eftersom att det sällan blir av nu för tiden. Bad girl, jag vet. Juste, ikväll ska jag på körsång. Tänkte pröva det eftersom att jag älskar att sjunga och jag sjunger så gott som hela tiden, hehe. Vi hörs efter körsången!


-slumpad bild


SHAKE IT LIKE A POM POM


Är super duper glad för nu ska jag åka och dansa! ♥
Dagens "dansoutfit" och facelook ;)


Grekland, Halkidiki 2010

Hade helt glömt bort att lägga ut bilder från Grekland, det var ju en månad sedan. Men här är några i alla fall ;)








Stranden
Största delen av veckan spenderade vi på stranden. Man behövde bara gå ner för en trappa så var man framme vid stranden så det var bra att det var nära hotellet, annars brukar man vara tvungen att gå en bit eller till och med ta en buss till en fin strand om man är utomlands så vi hade tur. Stranden var ganska liten men jätte fin. Det fanns till och med vattensporter (vet inte om det heter så men typ såna där bananbåtar och sånt, la ju upp en bild på det lite längre upp).






Hotellet
Hotellet var det bästa jag har bott på! Även fast jag har bott på 5-stjärnigt hotell så var det här endå bättre. Där fanns allt lixom. Pool, tennisbana, pingisbord (dock var både tennisbanan och pingisbordet i väldigt dåligt skick, men det dög), All inclusive (osäker på stavningen), uppträdanden/kareoke varje kväll, bar, nära till stranden och lite andra grejer också. En sak som jag tyckte var bra var att det var musik hela dagarna nere vid poolen :p Lunchen var väl ingen höjdare tycker jag men middagen var faktiskt mycket bättre, det fanns mycket mer att välja på då. Hotelrummen var också fina, dock var det väldigt varmt där på nätterna men det får man väl räkna med när man är i ett varmt land antar jag.



"Staden"
Har helt glömt bort vad staden som vi åkte till en dag hette. Men i alla fall så tog vi bussen dit in en dag, vi skulle shoppa men jag tror inte att någon köpte något alls. Förstår verkligen inte hur folk kan gå omkring i sådana kläder som de gör där, alltså när man gick in i en klädaffär så typ spydde man på kläderna, nej men nästan i alla fall :p Husen var hur slitna som helst, eller vad säger man? Skruttiga?  Är glad över att jag bor i Sverige även fast jag mycket hellre skulle bo i ett varmt land. Men hur som helst så fanns det inget att köpa så vi åt bara på en resturang och åkte tillbaka till hotelet istället. Juste, höll på att glömma en sak, bilden på barnen tog jag faktiskt enbart för att visa er hur en skola såg ut där. Lixom kolla, dom har idrott på asfalt, inte kul. Fast dom är väl vana.

Saknar Grekland grymt mycket! Kommer aldrig glömma den resan. Saknar alla personerna vi träffade där också♥


Music is my drug

Här är min top tre lista över de bästa låtarna just nu! Kanske inte den sista för den är rätt sönderspelad nu men Oskar Linnros får endå vara med på listan :p


Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan




Rihanna - Only Girl



Oskar Linnros - Från Och Med Du


Autumn




Något jag verkligen tycker om är hösten! Den är så himla mysig! Det är så vackert ute ute med alla färgglada löv på marken och man kan verkligen ta fina bilder då. Men mest av allt så älskar jag höstmodet! Enfärgade plagg, stickade tröjar och stora mysiga halsdukar är ett måste på hösten, i alla fall enligt mig ;) Måste ta mig in till stan någon dag och köpa dessa snygga saker!


Orientering i Lurbo

Fan vilken dag alltså! Hade ju orientering idag, i regnet.. Det regnade hela tiden! I alla fall, skogen var skit stor så jag och Amanda gick vilse..! Vi gick runt i säkert en timme och försökte hitta en väg ut ur den där jävla skogen. Till slut så hörde vi några i skogen så vi ropade på dom och tur som det var så var det tre killar från våran enhet. Vi hittade bara 11/20 kontroller för att vi gick vilse, men det var G i alla fall. Var helt dyngsur nästan hela tiden och skorna kändes som att gå runt i två vattenpölar. Har skit ont i hela kroppen också! Fast annars var det ganska kul faktiskt.


Det jag köpte förra helgen



Stickad tröja från Gina Tricot | Tofflor från Accessorize | Armband & ring från KappAhl

Köpte också ett par jeans och ett par Uggs + ringen som jag visade i förra inlägget.



Idag hade vi porträttfotografering i skolan. Blä, blev verkligen inte nöjd men jag och Amanda tog kompisfoto också och det blev as bra! Dock efter typ 10 bilder för vi blev aldrig nöjda ;)

 

Imorgon ska hela 9an åka till Lurbo och orientera. Vi kommer tillbaka efter lunch tror jag så det blir ganska kort dag imorgon.


New bling



Kommer ni ihåg att jag skrev om dom där snygga ringarna från Guldfynd i ett tidigare inlägg? Hur som helst så har jag köpt en utav dom ringarna nu! Var vid Täby centrum i går så det var där jag köpte den. Dock inte den som jag helst ville ha men den jag köpte var billigast i alla fall. Men jag är nöjd endå! Dessutom så är det skit snyggt att kombinera massa ringar, fast både stora och små då. Lägger in bilder på det andra jag köpte imorgon.


Stressad!

Har jätte bråttom nu för jag ska in till stan och shoppa! Hörs senare!


Fredag

Ska gå ut och fota lite nu hade jag tänkt. Ska försöka få upp en ny header idag så då passar jag på att ta lite höstiga bilder ute nu när det är så fint väder!

För övrigt så ska jag städa mitt rum & byrån, som båda ser kaos ut. Ikväll är det ju idol också, det får jag inte missa! Juryn måste välja Olle och Jimmy! ♥


                  - första bilden försökte jag få fokus på ringen, vilket inte gick så bra då min kamera gick sönder igår :(


                                                                           


RSS 2.0